Te miről beszélsz? Mit írtam ide, amit ott nem??? Kérlek írd le, mert szerintem SEMMI OLYAT, ami miatt hányingered lenne!!! Mások írásaiért pedig ne rám légy mérges, mindenki azt ír, amit akar!ivanandras írta:Hányinger kerülgetett miközben 1-2 hozzászólást olvastam itt a fórumon... a kedves silvanius gyerek átjön nyáladzani a mi fórumunkra, hogy mekkora ellenfelek voltunk, meg, hogy minden tiszteleted a mienk... Talán lehetett volna benned annyi gerinc, hogy ott is le mered írni, amit itt.... A létszámra most nem térnék ki, mert már átbeszéltük párszor. Ja és hol fújt ellenetek a bíró ????? Ha nem tévedek tőlünk sérült meg 4 ember is, még ha ebből 2 nem is az ellenfelek hibájából. Ja és ugye ellenünk játszottak kb. fél percen keresztül 6-an a juve b-sek... szóval tuti csalt ellenetek a bíró, mi ? sőt én láttam is, hogy egy real és egy espanyol mez van nála....... Ezekért a beszólásokért a fiúk remélem, hogy duplán fognak hajtani ellenetek, és mi is a Milan B tagjai is duplán odatesszük magunkat ellenetek. Szilvikének pedig újfent gratulálok a "fair" hozzászólásokért...
gratula az aranyhoz !!
FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!
És a helyzet eldurvulása elkerülése végett kérlek szépen, hogy ne személyeskedjünk, jó!?... A nevem nem silvanius, sem szilvike, hanem SILVANUS, kéretik ekként hívni engem!
Egyébként azon megnyilvánulásod, miszerint ezek után odateszitek magatokat csak azért is, pusztán téged minősít, remélem csapatodat nem, akik igen is korrektek, és sportszerűek voltak a pályán, és ahogy mondtam nagy ellenfelek! Ennyi...