Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Volt, de régen..Rapika írta:Volt 1általán már ilyen jó 7vége,h nyert mind2 "magyarangol" csapat?
De legalább nem olyan kilátástalan a helyzetük,mint meccs előtt volt.Enrique írta:Már szükség volt rá, bár a WBA még így is utolsó...redlions írta:Derűs hétvége!![]()
C. Palace-Tottenham 3-0
WBA-Man. C. 2-0
Németh Szilire!Rapika írta:Szili ott jástziK?LG írta:Monnyuk a Boro, s akkor 1utt játszhat Szilivel!Rapika írta: németbe csak nem megy vissza!
és bizzunk benne,h nagycsapat viszi el!
vagy egy biztos középcsapat!
a vsasos szilire gondolsz??!!
Szili ott jástziK?LG írta:Monnyuk a Boro, s akkor 1utt játszhat Szilivel!Rapika írta:németbe csak nem megy vissza!LG írta: Sztem is elmegy valamelyik nagy csapatba, de azért nem az Arsenalba. Az is lehet, h nem angiába fogja folytatni.
Monnyuk a Boro, s akkor 1utt játszhat Szilivel!Rapika írta:németbe csak nem megy vissza!LG írta:Sztem is elmegy valamelyik nagy csapatba, de azért nem az Arsenalba. Az is lehet, h nem angiába fogja folytatni.Enrique írta: Má' miért ne engednék el? Ha kiesik a CP akkor meg pláne...
németbe csak nem megy vissza!LG írta:Sztem is elmegy valamelyik nagy csapatba, de azért nem az Arsenalba. Az is lehet, h nem angiába fogja folytatni.Enrique írta:Má' miért ne engednék el? Ha kiesik a CP akkor meg pláne...boggabor írta:Kiraly maradni fog nem fogjak elengedni es Arsenal ingyen megszerzik Hillebrandot vagy Freit
Sztem is elmegy valamelyik nagy csapatba, de azért nem az Arsenalba. Az is lehet, h nem angiába fogja folytatni.Enrique írta:Má' miért ne engednék el? Ha kiesik a CP akkor meg pláne...boggabor írta:Kiraly maradni fog nem fogjak elengedni es Arsenal ingyen megszerzik Hillebrandot vagy Freit
Nem tudom,h jobb-e,de Király most nagyon jó!redlions írta:Ezzel vitatkoznék... Inkáb lesz.gyiko írta:Tényleg Király lenne az Arsenálban, de ő a Menyúban is remek kapusként szolgálhatna. Ami az ágyúsokban történő szerepeltetésének gátat vethet, ha összejön egy Lehmann-Hildebrand csere az Arsenal és Stuttgart között, mert a Hilde van legalább olyan jó kapus, mint Király.
Ezzel vitatkoznék... Inkáb lesz.gyiko írta:Tényleg Király lenne az Arsenálban, de ő a Menyúban is remek kapusként szolgálhatna. Ami az ágyúsokban történő szerepeltetésének gátat vethet, ha összejön egy Lehmann-Hildebrand csere az Arsenal és Stuttgart között, mert a Hilde van legalább olyan jó kapus, mint Király.
legalábbis erről írtak az újságok nemrégiben. de a wnger is lenyilatkozta.nb.nb.nb írta:Tényleg figyelik a király gabit? ő télleg jót tenne az arsenalnak kivédené az összes ellenfél szemét. de casillas se lenne rosszBoixos írta:a tények: az arzenálnak jelen pillanatban két [auto_cenzúra] kapusa van. nem viccből figyelik a királyt. feltehetőleg el is viszik nemsokára. és akkor lesz az arzenálnak 1 jó kapusa (a király), és lesz két [auto_cenzúra] a padon.
Tényleg figyelik a király gabit? ő télleg jót tenne az arsenalnak kivédené az összes ellenfél szemét. de casillas se lenne rosszBoixos írta:a tények: az arzenálnak jelen pillanatban két [auto_cenzúra] kapusa van. nem viccből figyelik a királyt. feltehetőleg el is viszik nemsokára. és akkor lesz az arzenálnak 1 jó kapusa (a király), és lesz két [auto_cenzúra] a padon.
Lehmann csak a kupameccsre lett a kezdőbe téve!Enrique írta:Nem, mert az ammónia védett legutóbb is!Eszter21 írta:Hidd el, hogy én örülnék a legjobban, ha egy magyar megállná a helyét az Arsenalban... De most Lehmann a kezdő, nem?Enrique írta: Nem-eee???? Akkor ki lenne a kezdőkapus kedves Eszti?![]()
Lehmann, akinek nagyobb a szája mint a kapuskesztyűje és minden 2. kapura menő lövést bevéd??
Vagy a jelenlegi 1. számú kapus, az Ammónia?![]()
Áhhh... Király sztem mind2jüknél jobb!
Nem, mert az ammónia védett legutóbb is!Eszter21 írta:Hidd el, hogy én örülnék a legjobban, ha egy magyar megállná a helyét az Arsenalban... De most Lehmann a kezdő, nem?Enrique írta:Nem-eee???? Akkor ki lenne a kezdőkapus kedves Eszti?Eszter21 írta: Ezzel csak az a gond, hogy az Arsenelban nem hinném hogy kezdő lenne...![]()
Lehmann, akinek nagyobb a szája mint a kapuskesztyűje és minden 2. kapura menő lövést bevéd??
Vagy a jelenlegi 1. számú kapus, az Ammónia?![]()
Áhhh... Király sztem mind2jüknél jobb!