MAGYAR VÁLOGATOTT
-
- Llegenda del Barça
azt kéne, amit Kralo írt:
kiválasztani 18 focistát és nekik megtalálni a megfelelő taktikát. -vannak ügyes fiatalok!
de ebből a kísérletezésből télleg elég!
Priskin, Halmosi, Böőr, Gera és, ha Ottó ilyen jól tud játszani hátul, akkor őt liberonak!
kiválasztani 18 focistát és nekik megtalálni a megfelelő taktikát. -vannak ügyes fiatalok!
de ebből a kísérletezésből télleg elég!
Priskin, Halmosi, Böőr, Gera és, ha Ottó ilyen jól tud játszani hátul, akkor őt liberonak!
-
- Llegenda del Barça
sztem ez lehet a sokat emlegetett 'pozitív hozzáállás'. de ez nem elég, ehhez kell még a technika is, mert egyébként csak az marad, h ha agyonvernek, mosolygunk, mert mi még ahhoz is tudunk vidám arcot vágni.Maxi írta:Nem pont a tecnikai dolgokra gomdoltam, hanem arra a harcosságra ami Matyit jellemezte az ő pályafutása során átveszi egy két ember!sztem ebben fejlődtünk!
De lehet, hogy én látom rosszul!
PUYOL-XAVI-INIESTA
szerintem néhány fiatalnak kellene ott lenni válogatottba. gondolok itt priskinre vagy vadóczra! csak nincs vérbeli csatárunk akinek biztos lenne a befejezése!
habár thorgelle nem is lenne rossz, szabics meg teljesen elszállt! Gera jó irányítónak vagyis támadóközéppályásnak, Fülöp Marci sem rossz kapuban! Franciák ellen jól védett madrid ellen sem volt rosssz leszámítva két kifutását. a védelmünk is alakul: Halmosival meg Égerrel! csak jó lenne ha matthaus döntene hogy kit hagyjon a csapatba állandóra! mer sajnos nincs egy állandó összeszokott keretünk!

-
- Entrenador del Barça
Nem pont a tecnikai dolgokra gomdoltam, hanem arra a harcosságra ami Matyit jellemezte az ő pályafutása során átveszi egy két ember!sztem ebben fejlődtünk!Boixos írta:Maxi, ne haragudj, de hova fejlődik a válogatott? tudom, h sokaknak piszkálja a csőrét a matyi, mert úgy veszik, h most vkit a fejükre ültettek, aki úgy mondja meg a frankót, h közben semmi extrát nem tud felmutatni, mint edző, és ezért fúrják is, mint az állat. de azért azt látni kell, h egy-két jó meccsen kívűl a válogatottnak csak 10-15 perces fellángolásai vannak. ha az alatt leesik vmi eredmény, akkor még jól is jártunk, de általában nem esik le semmi.
De lehet, hogy én látom rosszul!
Forca Barca
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Itt van egy két érdekes Fifa eredmény.elöször csak a Magyar Válogatott helyezését akartam beírni de inkább úgy döntöttem még párat beírok.
1.Brazilia
2.Argentina
3.Hollandia
............
.....8.spanyolország
.............
.....66. Magyarország
1.Brazilia
2.Argentina
3.Hollandia
............
.....8.spanyolország
.............
.....66. Magyarország
in to exile
-
- Llegenda del Barça
Maxi, ne haragudj, de hova fejlődik a válogatott? tudom, h sokaknak piszkálja a csőrét a matyi, mert úgy veszik, h most vkit a fejükre ültettek, aki úgy mondja meg a frankót, h közben semmi extrát nem tud felmutatni, mint edző, és ezért fúrják is, mint az állat. de azért azt látni kell, h egy-két jó meccsen kívűl a válogatottnak csak 10-15 perces fellángolásai vannak. ha az alatt leesik vmi eredmény, akkor még jól is jártunk, de általában nem esik le semmi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
Én nem értem miért szidod Mattheust?!boggabor írta:Baranyosnak 3 pontot kosszonhetunk Islandon o volt a sztar ha ki kell valakit rugni az MatthausRivaldinho írta:A Bárányost páros lábbal rúgnám ki a válogatottból, és még Rósát is ( pedig a fradiban játszik). Akkora "balogsütiket" csinált( lábbal ) Bárányos, és hááát Fülöp Marci volt 1-2 érdekes kifutása de nagyokat is védet
sztem amióta ő itt can egyre csak fejlődik a válogatott é sez nagyon jó!
Forca Barca
-
És akkor ki jönne a helyére?Mondjuk én Supka bácsit tenném be.boggabor írta:Baranyosnak 3 pontot kosszonhetunk Islandon o volt a sztar ha ki kell valakit rugni az MatthausRivaldinho írta:A Bárányost páros lábbal rúgnám ki a válogatottból, és még Rósát is ( pedig a fradiban játszik). Akkora "balogsütiket" csinált( lábbal ) Bárányos, és hááát Fülöp Marci volt 1-2 érdekes kifutása de nagyokat is védet

in to exile
-
- Capitá del Barça
Baranyosnak 3 pontot kosszonhetunk Islandon o volt a sztar ha ki kell valakit rugni az MatthausRivaldinho írta:A Bárányost páros lábbal rúgnám ki a válogatottból, és még Rósát is ( pedig a fradiban játszik). Akkora "balogsütiket" csinált( lábbal ) Bárányos, és hááát Fülöp Marci volt 1-2 érdekes kifutása de nagyokat is védet
-
- Llegenda del Barça
ne haragudj, de ez hülyeség. egyébként télleg nem kéne most a válogatottba, inkább a fiatalokat kellene nyomni.retek írta:....Tököli(...) A Fratyiban nagyon sok helyezetet hagyott ki, sokat bénázott.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Háát szenten Tököli nem fér be a válogatottba.
1.A Fratyiban nagyon sok helyezetet hagyott ki, sokat bénázott.
(2)-Azért még ne írjuk le,mert még nem láttuk annyit a Kölnben játszani,de majd elválik.
1.A Fratyiban nagyon sok helyezetet hagyott ki, sokat bénázott.
(2)-Azért még ne írjuk le,mert még nem láttuk annyit a Kölnben játszani,de majd elválik.
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Director del Fútbol
Akikről itt szó volt, azok közül Tököli a leggyengébb. De nem bánnám, ha idén a Kölnben mutatott teljesítményével rámcáfolna.Kitfisto írta:De a Tököli az szerintem jó.
-
De a Tököli az szerintem jó.mrmonster írta:Már többször bizonyították a válogatottban, hogy felesleges őket hazahívni Németországból. Szabicsnak volt egy jó szezonja, amikor minden bejött neki. De valójában nem több egy jó NBI-es játékosnál - sztem.Mr. Master írta:Azért van nekünk még egy Szabicsunk meg Tökölink is, akik azért nem falábúak.

in to exile
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Már többször bizonyították a válogatottban, hogy felesleges őket hazahívni Németországból. Szabicsnak volt egy jó szezonja, amikor minden bejött neki. De valójában nem több egy jó NBI-es játékosnál - sztem.Mr. Master írta:Azért van nekünk még egy Szabicsunk meg Tökölink is, akik azért nem falábúak.
Előre a TITOlusokért!
-
- Llegenda del Barça
Fülöp Marci miatt az elején majdnem hülyét kaptam, de utána NAGYON jól védett -Rivaldinho írta:, és hááát Fülöp Marci volt 1-2 érdekes kifutása de nagyokat is védet
és azt a fejest, hogy fogta meg?

mondjuk utána tizi lett belőle...

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
A Bárányost páros lábbal rúgnám ki a válogatottból, és még Rósát is ( pedig a fradiban játszik
). Akkora "balogsütiket" csinált( lábbal ) Bárányos, és hááát Fülöp Marci volt 1-2 érdekes kifutása de nagyokat is védet

-
- Llegenda del Barça
kitfistó, ne haragudj, a 11 éveddel ne szólj már bele ezekbe a dolgokba. tudod mit neveznek hazaárulásnak? biztos, h nem azt, ha egy magyar ember a margitnak szurkol, ne adj Isten a ligaválogatott ellen. az legyen az ő problémája. be is b...szna, ha ilyeneken múlna, h ki, mekkora hazafi.Hazaárulásnak nevezik ezt a dolgot......
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Priskin igen, Rajczi szerintem nem.Mr. Master írta:Azért van nekünk még egy Szabicsunk meg Tökölink is, akik azért nem falábúak.LG írta:Kerekes kb. olyan lassu, h az oregannyám tolokocsival lehagyná!
Sztem Rajczi-Priskin csatárduo lenne a legjobb
Kerekest én sem szeretem, de el kell ismerni, hogy vannak nagyon jó meccsei, a fejjátéka pedig bármikor hasznos lehet.
Szabicsnak sajnos már hosszú ideje nem igazán megy, én azért bízom benne...
De szerintem Torginak a jelenkori magyar válogatottban van helye!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Azért van nekünk még egy Szabicsunk meg Tökölink is, akik azért nem falábúak.LG írta:Kerekes kb. olyan lassu, h az oregannyám tolokocsival lehagyná!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Director del Fútbol
Nem volt ez szardobálás. Én is mérges voltam, hogy kimaradtak ezek a helyzetek, de szerintem mérlegelni kell azokat is, amiket az előbb leírtam. Majd belövi az argentinok ellen. Vagy a selejtezőkön. De ha választani kell/lehet, akkor inkább a második.Boixos írta:mindegy, nem akarom megdobálni szarral. az vesse rá az első követ, aki a palasz padjáról jobban nyomná.
arról nem is beszélve, h ez egy ú.n. 'gálameccs' volt ugye, aminek szakmailag semmi jelentősége.
Kerekes kb. olyan lassu, h az oregannyám tolokocsival lehagyná!

- mrmonster
- Entrenador del Barça
Hát ez az, hogy abba a kipattanó labdába nem úgy ért bele, ahogy az egy válogatott-játékostól elvárható lenne. Csatárposzton nem állunk jól már évek óta. Kerekes hogyan juthat a válogatott közelébe?
Ja, egyébként nem mehetek el szó nélkül Kovács Kálmán "szakkomentátori produkciója" mellett. Hihetetlen, mennyire idegesítő a szövege.
Ja, egyébként nem mehetek el szó nélkül Kovács Kálmán "szakkomentátori produkciója" mellett. Hihetetlen, mennyire idegesítő a szövege.
Előre a TITOlusokért!