Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
sztem ez lehet a sokat emlegetett 'pozitív hozzáállás'. de ez nem elég, ehhez kell még a technika is, mert egyébként csak az marad, h ha agyonvernek, mosolygunk, mert mi még ahhoz is tudunk vidám arcot vágni.Maxi írta:Nem pont a tecnikai dolgokra gomdoltam, hanem arra a harcosságra ami Matyit jellemezte az ő pályafutása során átveszi egy két ember!sztem ebben fejlődtünk!
De lehet, hogy én látom rosszul!
Nem pont a tecnikai dolgokra gomdoltam, hanem arra a harcosságra ami Matyit jellemezte az ő pályafutása során átveszi egy két ember!sztem ebben fejlődtünk!Boixos írta:Maxi, ne haragudj, de hova fejlődik a válogatott? tudom, h sokaknak piszkálja a csőrét a matyi, mert úgy veszik, h most vkit a fejükre ültettek, aki úgy mondja meg a frankót, h közben semmi extrát nem tud felmutatni, mint edző, és ezért fúrják is, mint az állat. de azért azt látni kell, h egy-két jó meccsen kívűl a válogatottnak csak 10-15 perces fellángolásai vannak. ha az alatt leesik vmi eredmény, akkor még jól is jártunk, de általában nem esik le semmi.
Én nem értem miért szidod Mattheust?!boggabor írta:Baranyosnak 3 pontot kosszonhetunk Islandon o volt a sztar ha ki kell valakit rugni az MatthausRivaldinho írta:A Bárányost páros lábbal rúgnám ki a válogatottból, és még Rósát is ( pedig a fradiban játszik). Akkora "balogsütiket" csinált( lábbal ) Bárányos, és hááát Fülöp Marci volt 1-2 érdekes kifutása de nagyokat is védet
És akkor ki jönne a helyére?Mondjuk én Supka bácsit tenném be.boggabor írta:Baranyosnak 3 pontot kosszonhetunk Islandon o volt a sztar ha ki kell valakit rugni az MatthausRivaldinho írta:A Bárányost páros lábbal rúgnám ki a válogatottból, és még Rósát is ( pedig a fradiban játszik). Akkora "balogsütiket" csinált( lábbal ) Bárányos, és hááát Fülöp Marci volt 1-2 érdekes kifutása de nagyokat is védet
Baranyosnak 3 pontot kosszonhetunk Islandon o volt a sztar ha ki kell valakit rugni az MatthausRivaldinho írta:A Bárányost páros lábbal rúgnám ki a válogatottból, és még Rósát is ( pedig a fradiban játszik). Akkora "balogsütiket" csinált( lábbal ) Bárányos, és hááát Fülöp Marci volt 1-2 érdekes kifutása de nagyokat is védet
ne haragudj, de ez hülyeség. egyébként télleg nem kéne most a válogatottba, inkább a fiatalokat kellene nyomni.retek írta:....Tököli(...) A Fratyiban nagyon sok helyezetet hagyott ki, sokat bénázott.
Akikről itt szó volt, azok közül Tököli a leggyengébb. De nem bánnám, ha idén a Kölnben mutatott teljesítményével rámcáfolna.Kitfisto írta:De a Tököli az szerintem jó.
De a Tököli az szerintem jó.mrmonster írta:Már többször bizonyították a válogatottban, hogy felesleges őket hazahívni Németországból. Szabicsnak volt egy jó szezonja, amikor minden bejött neki. De valójában nem több egy jó NBI-es játékosnál - sztem.Mr. Master írta:Azért van nekünk még egy Szabicsunk meg Tökölink is, akik azért nem falábúak.
Már többször bizonyították a válogatottban, hogy felesleges őket hazahívni Németországból. Szabicsnak volt egy jó szezonja, amikor minden bejött neki. De valójában nem több egy jó NBI-es játékosnál - sztem.Mr. Master írta:Azért van nekünk még egy Szabicsunk meg Tökölink is, akik azért nem falábúak.
Fülöp Marci miatt az elején majdnem hülyét kaptam, de utána NAGYON jól védett -Rivaldinho írta:, és hááát Fülöp Marci volt 1-2 érdekes kifutása de nagyokat is védet
kitfistó, ne haragudj, a 11 éveddel ne szólj már bele ezekbe a dolgokba. tudod mit neveznek hazaárulásnak? biztos, h nem azt, ha egy magyar ember a margitnak szurkol, ne adj Isten a ligaválogatott ellen. az legyen az ő problémája. be is b...szna, ha ilyeneken múlna, h ki, mekkora hazafi.Hazaárulásnak nevezik ezt a dolgot......
Priskin igen, Rajczi szerintem nem.Mr. Master írta:Azért van nekünk még egy Szabicsunk meg Tökölink is, akik azért nem falábúak.LG írta:Kerekes kb. olyan lassu, h az oregannyám tolokocsival lehagyná!
Sztem Rajczi-Priskin csatárduo lenne a legjobb
Azért van nekünk még egy Szabicsunk meg Tökölink is, akik azért nem falábúak.LG írta:Kerekes kb. olyan lassu, h az oregannyám tolokocsival lehagyná!
Sztem Rajczi-Priskin csatárduo lenne a legjobb
Nem volt ez szardobálás. Én is mérges voltam, hogy kimaradtak ezek a helyzetek, de szerintem mérlegelni kell azokat is, amiket az előbb leírtam. Majd belövi az argentinok ellen. Vagy a selejtezőkön. De ha választani kell/lehet, akkor inkább a második.Boixos írta:mindegy, nem akarom megdobálni szarral. az vesse rá az első követ, aki a palasz padjáról jobban nyomná.
arról nem is beszélve, h ez egy ú.n. 'gálameccs' volt ugye, aminek szakmailag semmi jelentősége.