Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem simán gólok!Morminho írta:Majd (szerintem csak a jövő héten) csinálok egy videót a Barca 2005-ben szerzett legszebb góljairól! Most már csak azt kéne eldönteni, h listát csináljak (tehát ilyen top40 vagy ilyesmi) vagy csak úgy simán gólok![]()
Szerintetek?
No comment...és természetesen a máris az egyik legjobbként emlegetett Robinhót, aki a nyár végén került Madridba...
Rivaldinho írta:a Barca Cadiz 3-2 lett!
húúúúúúúúúúúúú, de gáz, bocs télleg! bocsiCharlie írta:Melyik sportágbanRivaldinho írta:a Barca Cadiz 3-2 lett!![]()
Mert fociban 3-1 lett.
C.
3-1 lett a Barca - CadizRivaldinho írta:jah! van még egy kis hiba! a Barca-Cadiz számokban cimű cikkben, nem 3-1 lett a végeredmény! hanem 3-2 a cadiz a 91. percben még rugott egyet! igaz nem nagy hiba
Tuti h beragad a számláló - a forum is észrevehetően belassul ilyenkor, legalábbis szerintem.Charlie írta:Ez vmi hiba hogy ennyi vendég olvas minket?Vagy télleg igaz?! Mert az előbb,80an voltak(pár órája).
C.
nagyon jó képBarcaboy!!! írta:Még nyár végén spanyolban csinátam (ill egyik ismerős ezt a képet, az alaves barca meccs után)
http://www.kepfeltoltes.hu/051219/15839 ... es.hu_.jpg
Ez nagyon szépCharlie írta:KATT
C.