Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, és nem is utálnám annyira érte, mint Figót...antiimperialista írta:Ne, ez nem lehet...grecki írta:Saviola aláírt a Realhoz???
Ne, ez nem lehet...grecki írta:Saviola aláírt a Realhoz???
A mostani Henry téleg nincs ennyivel Saviola előtt, de tudásban simán. Amúgy is Laporta kedvence a kis Titi.madmax87 írta:Henrynak 10 milla évente??? Saviolának meg a 3at is sokalják??? Érdekes egy vezetés dolgozik ott fent laporta uraság!!! Ennyi közel sincs a két játékos között söt..... nézzük az utolso szezont!!!
Nagyon úgy néz ki. Mondjuk kb. nem olvastam a dologról hírt, amióta megkapta a Barca ajánlatát...Los Banditos írta:Jó rendben, félrenéztem.Akkor nyáron ingyen fog távozni?
ki?Saviola???ha kiesik ronnie akkor van meg a 18 fős keret,nem?Los Banditos írta:Valószínűleg Ronaldinho helyére be fog kerülni.
Így van.lionelmessi19 írta:Tudod, hogy én nem tartoztam közéjük... de hogy nincsen egy ekkora nagy Barcelonai kedvencnek búcsúmeccse, az óriási szégyen a vezetőségre nézve.ozsimiki írta: Szóval teljesen feleslegesnek érzem,hogy meccsről meccsre szidják páran a vezetőséget,meg akit még lehet!
Ha nem számolnak vele, mert valamiért nem látják szükségét, h a csapatban játszon... hát istenem. Én elfogadom, sőt, ha minőségi kispadot építünk, akkor már nagyon nehezen is fért volna be...
De hogy az utolsó Nou Camp beli meccsén nincs még a keretben sem, szégyellném a pofámat az egész vezetőség y Frank helyében...
Tudod, hogy én nem tartoztam közéjük... de hogy nincsen egy ekkora nagy Barcelonai kedvencnek búcsúmeccse, az óriási szégyen a vezetőségre nézve.ozsimiki írta: Szóval teljesen feleslegesnek érzem,hogy meccsről meccsre szidják páran a vezetőséget,meg akit még lehet!