Habár Brazil fociról lesz szó, de arra nincs topic...
Szóval. Tegnap néztem éjjel a Santos meccset, és gondoltam megkérdezek valakit, aki ért a Brazil fochoz, hogy mit gondol Neymarról és Paulo Henriqueről? Igaz, hogy csak ezt a meccset láttam, de ennyi is elég egy tehetséges játékosnál szerintem, hogy megmutassa a foga fehérjét...
Neymar szerintem nem olyan 'komplett' játékos lesz mint ez a Paolo fiú, mert nem lát olyan jól a pályán - ez alapján a meccs alapján, plusz utána a youtube alapján

(ez vicc volt a végén) -, de viszont eszméletlen kezdősebessége van, elég sok gólt lő - tegnap amúgy 2-t vágott - meg roppant jól fedezi a lasztit, pedig egy veréb izomzatával rendelkezik kb - Paulo fiú is elég soványka.

Szóval ő egy villámléptű, és elég technikás meg gólerős szélső lehet, ha ígyfolytatja - Európai szinten mondom, Brazíliában már sztár ahogy mondta tegnap a kommentátor, követelik a VB-re is, és szerinte jogosan (a tegnapi utá szerintem is

)
Paulo Henrique meg engem nagyon megfogott. Nem elég, hogy igazi Brazilos technikája van - álló helyből esernyőt adott a védőnek, meg aztán úgy huzogatta a lasztit a talpánál, hogy alig tudtam követni néha -, és nagyon jó passzai vannak. Habrá - a kommentátor szerint - kevesebb gólt lő ugyan, de engem jobban megfogott, szerintem elég skilles kis játékos. Tegnap is sarokkal nem kis gólpasszt adott - pont Neymarnak. És tényleg szépen irányította a támadásokat, és amikor már csak 8 embere volt a Santosnak - vicces volt -, elől képes volt egyedül megtartani a lasztit, 3-4 védő gyűrűjében... Habár ezt Nemyar is megcsinálta előtte
A Brazil nép követeli őket a VB-re, és elvileg - tegnapi SportKlubos információ szerint - Dunga is szívesen vinné őket. Ha igen kíváncsi leszek, hogy mit alkotnak a nagyok között - márha játszanak -, mert ha meg tudják mutatni a VB-n, hogy mire képesek, akkor szerintem vehetik is a repülőjegyet egy európai városba... Kíváncsi vagyok más véleményére velük kapcsolatban, gondolom van nálam nagyobb Brazil foci rajongó, aki követi is normálisan a meccseket...