Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mér azt honnan veszik biztosra, hogy Ibra távozik?:DalbicelesteX írta:Tegnap a két kommentátor Farkas Norbi és Horvát Feri arról beszélt,hogy mekkora lesz a szakadék a két nagy klub a Barca és a margit mögött főleg úgy,hogy a Valencia eladja Villa-t,Silva-t és Mata-t is!Ebből idáig a Villa ügyről hallottam!A másik kettőt honnan veszik???
Érdekes. Én is. Messi első válogatottságára ezért mentem ki. Tudtam, hogy történelmi. Di María-ban is sokat látok (persze ennyit nem). Egyikünk téved.LG írta:Én ezeknél a gyerekeknél elég jól meg szoktam érezni, h valóban mennyi van bennük, és ebben a Máriában én nem látok sokat. Felőlem mehet a RM-ba.
Én pl sokkal szívesebben látnám nálunk mint Riberyt... Ha a Margitba megy sajnálom, de talán ott is kvanagy név lehet, nem lesz az vele mint Benzemaval... Ha ő a Mu-t vagy Cselszit választja akkor sztem másképp alakult volna a karrierja, de még talán nem késő, sőt!albicelesteX írta:Azért ennél tehetségesebb játékos ő!Nem azt mondom,hogy egy Messi lesz!De egy hasznos és jó focista lehet belőle!!!
Akit a madrid igazol az mindenképpen sztárigazolás. Akár 10 éves, akár már egy kiforrott spíler. Az meg mindegy, hogy híres-e, a madridnál úgyis az lesz (akár így, akár úgy).Perrero írta: hol sztár ez a gyereknem azt mondom h sz.r, de max tehetséges...
De hol maradt a fej, az ész és főként a szív.bojan95 írta:csdewl írta:A tökéletes futbalista a Castrol cég szerint így nézne ki:
Peter Crouch- Magasság- Tottenham
Carles Puyol- Haj - FC Barcelona
Xavi Hernández- Szem- FC Barcelona
Paolo Maldini- Áll- AC Milán
Michael Ballack- Mell- Chelsea
Rory Delap- Kar - Stoke City
Julio Cesar - Kézfej - Inter Milán
Cristiano R.- Lábak- Real Madrid
Lionel Messi- Bal lábfej- FC Barcelona
Thierry Henry- Jobb lábfej- FC Barcelona
igazoljuk le![]()
vagy a madrid már megvette
csdewl írta:A tökéletes futbalista a Castrol cég szerint így nézne ki:
Peter Crouch- Magasság- Tottenham
Carles Puyol- Haj - FC Barcelona
Xavi Hernández- Szem- FC Barcelona
Paolo Maldini- Áll- AC Milán
Michael Ballack- Mell- Chelsea
Rory Delap- Kar - Stoke City
Julio Cesar - Kézfej - Inter Milán
Cristiano R.- Lábak- Real Madrid
Lionel Messi- Bal lábfej- FC Barcelona
Thierry Henry- Jobb lábfej- FC Barcelona
Kép: http://cache.daylife.com/imageserve/05M ... P/x610.jpg
Énis Robinho miatt néztem.barca0417 írta:Én gyakran belenézek a Santos meccseibe Robinho miatt. Az említett 2 játékos nekem is feltűnt, főleg Neymar. Ügyes az biztos és még csak 17 éves. Egyenlőre erősödjön, és dolgozzon sokat, és sokra viheti. Szerintem a Barcába még azért nem lenne egyikőjük sem olyan meghatározó. De fogunk még róluk hallani.
Ezért kéne még maradniuk, és ha jönnek is, először nem topcsapatba menni, hogy ne legyenek folyton a figyelem középpontjában... Mondom, Francia bajnokság, szerintem ez a legjobb lépés, vagy egy kisebb Spanyol csapat, mert a Portugálból csalóka - Quaresma, Anderson. De remélem nem fogja őket is elkapni a Brazil virtus, hogy pikk-pakk kiégnek hirtelenjében, és csak Brazilban akarnak megint villogni...bali 15 írta:Engem is. Jó lenne ő ide nagyon.
De szerintem az Európai iram lehet hogy őt is elrontaná
Engem is. Jó lenne ő ide nagyon.Paulo Henrique meg engem nagyon megfogott. Nem elég, hogy igazi Brazilos technikája van - álló helyből esernyőt adott a védőnek, meg aztán úgy huzogatta a lasztit a talpánál, hogy alig tudtam követni néha -, és nagyon jó passzai vannak. Habrá - a kommentátor szerint - kevesebb gólt lő ugyan, de engem jobban megfogott, szerintem elég skilles kis játékos.