Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. a csajszi(úúúú vazze az olyan jóh bigeFernando írta:Úgy unom már ezt a műbalhét. Tipikus hatásvadász dolog, hogy fogyjanak a lapok. Nem volt már együtt Bridge azzal a luvnyával. És a luvnya megnevezés helytálló szerintem, hiszen Terry-n kívül még 3-4 játékossal és ráadásként vmi színésszel is összefeküdt a csaj. Ettől még lehet nem bírják egymást, de unalmas már ez a történet. Ezért elvesztette Terry a csk karszalagját a válogatottban. Jesszus. Amíg a pályán mindent megtesz amit tud, nem mind1? Mióta kavartak a magánéletében Terrynek a teljesítményén is meglátszik...
Teljesen egyetértek!Fernando írta: Úgy unom már ezt a műbalhét. Tipikus hatásvadász dolog, hogy fogyjanak a lapok. Nem volt már együtt Bridge azzal a luvnyával. És a luvnya megnevezés helytálló szerintem, hiszen Terry-n kívül még 3-4 játékossal és ráadásként vmi színésszel is összefeküdt a csaj. Ettől még lehet nem bírják egymást, de unalmas már ez a történet. Ezért elvesztette Terry a csk karszalagját a válogatottban. Jesszus. Amíg a pályán mindent megtesz amit tud, nem mind1? Mióta kavartak a magánéletében Terrynek a teljesítményén is meglátszik...
Úgy unom már ezt a műbalhét. Tipikus hatásvadász dolog, hogy fogyjanak a lapok. Nem volt már együtt Bridge azzal a luvnyával. És a luvnya megnevezés helytálló szerintem, hiszen Terry-n kívül még 3-4 játékossal és ráadásként vmi színésszel is összefeküdt a csaj. Ettől még lehet nem bírják egymást, de unalmas már ez a történet. Ezért elvesztette Terry a csk karszalagját a válogatottban. Jesszus. Amíg a pályán mindent megtesz amit tud, nem mind1? Mióta kavartak a magánéletében Terrynek a teljesítményén is meglátszik...levproff írta:Amúgy pont a meccs előtt akartam írni, hogy a kézfogásokat direkt figyelni fogom.Végül nem tettem, de bekövetkezett.Mondjuk alap.
Amúgy pont a meccs előtt akartam írni, hogy a kézfogásokat direkt figyelni fogom.Végül nem tettem, de bekövetkezett.Mondjuk alap.
Ettől félek én is, az ilyen Stoke/Bolton/Blackburn-szerű csapatokkal meggyűlik a bajunk. De ha mi szerezzük az első gólt, utána már szerintem nem lesz baj.ozsimiki írta:ismét 3 csapatnak lehet esélye bajnoknak lenni,bár nem hiszem,h Arsenal könnyen hozza idegenben a Stoke ellen,sőt x is simán benne van.
Fabianski lehozza nekik a tutit. Biztos vagyok benne, hogy Delap és Fuller megfogja szivatni az ágyúsokat.levproff írta:Na mégegy kiállítás.
Az Arsenal elött nagy lehettőség van.![]()
Inkább a mu előttlevproff írta:Na mégegy kiállítás.
de, 99 meccse nem kaptak ki a nagy 4esen kívüli csapatoktól. így korrekt.LG írta:Nem úgy volt, h Scolarival már elvesztették a hazai veretlenségüket?Fernando írta:És igen.Szépen alakulnak a dolgok.
Otthon ég a Chelsea. 99 meccse nem kaptak ki otthon. A bűvös 100-as?
Bár a Chelsea marad még mindig az élen, én abban biztos vagyok, ők nem lesznek bajnokok. Abszolút nincsenek jó formában, bármikor képesek kisebb csapatok ellen is botlani, vannak még hátra nehéz meccseik. Sztem ez az év kudarc lesz nekik, sztem csak 3-ak lesznek a bajnokságban.levproff írta:Na mégegy kiállítás.
Én is úgy gondolom. Ancelottinak sem jön be igazán a Chelsea. Közel sem olyan meggyőzőek, mint Hiddink-el, vagy Grant-al.Ez a Tevez nagyon jó játékos. 1-3. Elment a mixem is...
A Chelseanek pedig minden esélye megvan, hogy kiessen akár a BL-ből is.