Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jaja, én is elkezdtem Bundesligát nézni, ha ő közvetített. Pedig nagyon nem szeretem a német focit.el fuero írta:Én is bírom Hortit. Miatta szerettem meg a német 2. osztályt
Már múltkor is megkérdőjeleztem ennek az emberkének a helyét a tévében, de ahogy tegnap viccet csinált Escobar halálából, az no comment. Vannak helyzetek, amikor kell a vicc, de ez a tegnapi...grecki írta:Ez a tag a szakma szégyene, egy bohóc... De ezek után én is tovább köszörülném a nyelvemet ezen taplótélapón... Meg a késemet...![]()
Ezt valóban nagyon dúrva voltgrecki írta:Ez a tag a szakma szégyene, egy bohóc... De ezek után én is tovább köszörülném a nyelvemet ezen taplótélapón... Meg a késemet...![]()
Horty...A tegnapi Kolumbia–Paraguay meccs után az idióta, kretén és shrekkkfej jelzők mellé bátran biggyesszük oda az orbitális parasztot is, hiszen csak egy igazi vadbarom csinál viccet a 94-es vébé után meggyilkolt Andrés Escobar halálából. Aki pedig egy meccs alatt ezt kétszer is megteszi, arra már szavakat is nehéz találni.
Ha 1-0-ra vezetett a Valencia, akkor hogy lehetett VAL-RSO 0-1?Los Banditos írta:Horti nagyon nincs képbe a La Ligaval kapcsolatban.
A Santander - Betis meccs közben megjelenik a Valencia - Real Sociedad meccs eredménye, hogy 1-0-ra vezet a Valencia, de csak egy rövidítés volt, hogy VAL-RSO 0-1.
Erre elkezde ez a barom: A Vallaloid máris bekapott egy gólt.![]()
ja LM19 mondja jól hajdú B. nagyon nagylionelmessi19 írta:Nem egészen ezt mondta... hanem:Balika Gaucho írta:Liverpool - Chelsea : Hajdú B.
Most é is felállok hogy lássam a büntetőket , a mögöttem ülők biztos sokat emlegetik drága édesanyámat aki otthonról nézi a meccset![]()
az állat
"...most biztosan emlegetik a büntetőpárbajt néző édesanyámat..."
Nem egészen ezt mondta... hanem:Balika Gaucho írta:Liverpool - Chelsea : Hajdú B.
Most é is felállok hogy lássam a büntetőket , a mögöttem ülők biztos sokat emlegetik drága édesanyámat aki otthonról nézi a meccset![]()
az állat