Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szczesny véd. A főoldalon vannak ilyen hírek, azokat nézegesd.Logan10 írta:Nagy kár hogy nem ő véd mert akkor a másik kapus (Fabianski ha jól tudom) kivédheti a szemünket is![]()
Hat ma biztos,hogy nem mert nem is o fog vedeni.Logan10 írta:Most Almunia nem fogja ellenünk élete meccsét játszani mert tavaly már megtette...
Igazatok van ebben. Viszont az előtt is kicsit döcögött a gépezet,mint most a Sporting ellen.kristop írta:ez igaz, csakhogy tavaly nem ilyenkor találkoztunk az arsenallal.Sanama írta:Tavaly szerintem az Arsenal elleni odavágón az 1. félidőben játszott legjobban a csapat.(komplett egész évben)
Az az 1. félidő burtális volt,csak ugye gól nem volt...
Ma ki kell használni a ziccereket,és 2gólos előnnyel várni a vsszavágót.
ez igaz, csakhogy tavaly nem ilyenkor találkoztunk az arsenallal.Sanama írta:Tavaly szerintem az Arsenal elleni odavágón az 1. félidőben játszott legjobban a csapat.(komplett egész évben)
Az az 1. félidő burtális volt,csak ugye gól nem volt...
Ma ki kell használni a ziccereket,és 2gólos előnnyel várni a vsszavágót.
Tavaly szerintem az Arsenal elleni odavágón az 1. félidőben játszott legjobban a csapat.(komplett egész évben)P_e-d_r-o írta:Hát én nem vagyok sem optmista,sem pesszimista a mai meccsel kapcsolatban!Mióta Guardiola az edző,mindíg a szezon ezen szakaszában voltunk a leggyengébbek,és a bl odavágókon sem muzsikáltunk eddig túl jól!De remélem ez most msáképp lesz,a csapat kihozza magából a maxot,akkor nemlesz gond!VIsca el Barca!
Gattusot nagyon szeretem/szerettem csupa szív ember. Nagyon tud küzdeni és nem is egy hentes. Csak már Nincs helye a kezdőben agy Milanban.lui1698 írta:Tegnap Gattuso-n mennyit röhögtem mikor ment oda a létrához izmozni.Nem semmi a tag...
Milan hulla gyenge szerintem innen minimálisak az esélyeik a tovább jutásra.
Spurs otthon veszélyes főleg, ha még a hiányzók is visszatérnek.
Flamini meg egy őstulok.
Nos, a tegnapi meccseket nem találtam telibe, de azért nem jártam egyik esetben sem messze a valóságtól.LG írta:Ezek mind olyan meccsek, h nagy pénzben egyiket sem merném megtenni.daffy írta:nos,lassan itt vannak a meccsek. első körben:
milan - tottenham: a tottenhamból bale és modric is hiányzik,így akár többgólos milan győzelem is benne lehet. a tippem 3-1.
valencia - schalke nem cifrázom,egygólos spanyol siker
arsenal - barca ha képes a barca kihasználni a helyzeteit,1-3,sima
roma - doneck én döntetlent tippelek,2-2
első hétre ennyit.remélem jó meccsek lesznek
Azt gondolom, h mi nyerni fogunk, legrosszabb esetben egy x-et eltudok képzelni, vereséget semmiképp.
A másik 3 meccs teljesen kiszámíthatatlan, papiron a nagyobb nevű csapatok esélyesebbek, de mind3 esetben benne lehet a meglepetés. De azért mégis tippelek én is.
Arsenal-Barca 0-2
Milan-Spurs 1-1
Valencia-Schalke 0-0
Roma-Doneck 2-1
Én a Milannal kicsit úgy vagyok, mint a Reallal: nem játszanak jól, de Ibra, Robinho, Pato azért vannak akkora klasszisok hogy eldöntik a meccseket. Most ez nem sikerült, és én ennek nagyon örülökVaratrix írta:Lehet, hogy Tottenham szimpátia mondatja velem, de kicsit alábecsült jóslás ez a 2-0. Én szorosabb meccset látok ebben. Reménykedek, hogy a Spurs megszorongatja a Milánóiak grabancát, ahogyan a városi riválissal is tette.Tocy írta:Milan siman behúzza, 2-0 vagy 3-0, majd Londonban megszenvednek és továbbmennek.
Valencia is nyer ma sztem, de a továbbjutás teljesen kiszámíthatatlan.
Mi szerintem X-elünk, de tovább tudunk jutni.
Roma-t szeretem, de sztem ki fognak esni, akár már holnap is bennevan egy vereség nekik...
Come On you spurs!
Nem Ibra két kézzel ellökte Dawsont.espa11 írta:Üdv !na ez tizi volt nem ?