Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.16. 19:38:25

Nem volt egy túl látványos meccs a tegnapi Milan - Spurs, de élvezetes volt. Iszonyatosan örülök, hogy a Spurs nem teli gatyával ment ki és meg is lett az eredménye. Iszonyatosan erősek védekezésben. Gallas és Palacios zseniális volt, ellenben a másik oldalon 1-2 ember nagyot bukott a szememben, pl Flamini és Gattuso. A visszavágón szerintem egy izmos döntetlen lesz és Spurs továbbjutás.

A Valencia - Schalke meccsről nem nagyon tudok írni, mert nem néztem, de kár, hogy nem került előnybe a Valencia. Nem szimpatikus a Schalke idén. Bajnokságban minden jött ment csapat ellen bukdácsolnak a BL-ben meg szárnyalnak. Picit sok már ott a húzóember szerintem. A Valencia megveri őket idegenbe szerintem vagy legalább is továbbmegy az biztos.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
messideco
Presidente del Barça

2011.02.16. 19:01:24

A mai másik meccs: Roma-Shaktar
Ha tippelnem kellene, talán 2-1 lenne a Romának. Az első meccset megnyerik, de szvsz. kiesnek...
Kép
"And my heart will leave you never."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.16. 18:52:33

BARCA A BAJNOKOK LIGÁJÁBAN TOPIK

Nem nehéz megtalálni, ide a többi -minket NEM érintő- meccsekről szoktunk, kellene írni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.16. 18:41:10

Az jó, h nekünk amit az Arsenal játszik, az a mi malmunkra hajtja a vizet. Ő ellenük könnyebb dolgunk van, mint egy gyengébb, de defenzívebb csapat ellen. Ezért úgy gondolom, h egy nagyobb arányú győzelmet is arathatunk. De lehet, h nehezebb meccs lesz, viszont abban biztos vagyok, h egy x-re minimum jók leszünk.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.02.16. 18:25:36

Logan10 írta:Nagy kár hogy nem ő véd mert akkor a másik kapus (Fabianski ha jól tudom) kivédheti a szemünket is :x :x
Szczesny véd. A főoldalon vannak ilyen hírek, azokat nézegesd.

Amúgy a kimondhatatlan nevű a 3 közül a legjobb.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Logan10
Jugador d'estrella

2011.02.16. 18:24:59

Nagy kár hogy nem ő véd mert akkor a másik kapus (Fabianski ha jól tudom) kivédheti a szemünket is :x :x
Csak a Barça
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.02.16. 18:20:54

Logan10 írta:Most Almunia nem fogja ellenünk élete meccsét játszani mert tavaly már megtette... :(
Hat ma biztos,hogy nem mert nem is o fog vedeni. :wink:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Logan10
Jugador d'estrella

2011.02.16. 18:19:37

Most Almunia nem fogja ellenünk élete meccsét játszani mert tavaly már megtette... :(
Csak a Barça
Mr. Master
Director del Fútbol

2011.02.16. 18:13:24

Ezt be kell húzni, kúszva mászva is akár, nem ilyenkor kell jó formában lenni, nem is ilyenkor szoktunk jó formában lenni Pep alatt, ezért voltak jók elsőre a könnyű kiscsapatok, mint a stuttgart. De ha valahogy nagy nehezen meg lesz ez a párbaj, akkor senki nem állithat me egy minden fronton harcban lévő, motivált Barcát.

Most azért nem tudom, csak nekem tűnt-e fel, de Messi, Villa, Xavi, Iniesta, Piqué jóval haloványabb magához képest, főleg Gerard barátunkon látszik meg nagyon, hogy a sok waka-waka odahaza jól leszippantja minden energiáját...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.16. 18:01:07

Én úgy emlékszem, hogy tavaly Stuttgart elleni visszavágóval lendültünk bele, az Arsenal ellen már feljövőben voltunk és a visszavágón már csúcsformában volt Messi és az egész csapat. Csak megjegyezném érdekességképp, hogy a 4-1 idején ilyen kezdőnk volt:

Valdés-Alves,Marquez,Milito,Abidal-Busquets,Xavi,Keita-Pedro,Messi,Bojan

No Piqué, no Puyol, no Iniesta, no Ibra.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.02.16. 17:53:13

kristop írta:
Sanama írta:Tavaly szerintem az Arsenal elleni odavágón az 1. félidőben játszott legjobban a csapat.(komplett egész évben)
Az az 1. félidő burtális volt,csak ugye gól nem volt...
Ma ki kell használni a ziccereket,és 2gólos előnnyel várni a vsszavágót.
ez igaz, csakhogy tavaly nem ilyenkor találkoztunk az arsenallal.
Igazatok van ebben. Viszont az előtt is kicsit döcögött a gépezet,mint most a Sporting ellen.
Szóval itt az ideje megint,hogy megmutassák a srácok,hogy mit tudnak!
kristop
Entrenador del Barça

2011.02.16. 17:45:46

Sanama írta:Tavaly szerintem az Arsenal elleni odavágón az 1. félidőben játszott legjobban a csapat.(komplett egész évben)
ez igaz, csakhogy tavaly nem ilyenkor találkoztunk az arsenallal.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.02.16. 17:28:58

P_e-d_r-o írta:Hát én nem vagyok sem optmista,sem pesszimista a mai meccsel kapcsolatban!Mióta Guardiola az edző,mindíg a szezon ezen szakaszában voltunk a leggyengébbek,és a bl odavágókon sem muzsikáltunk eddig túl jól!De remélem ez most msáképp lesz,a csapat kihozza magából a maxot,akkor nemlesz gond!VIsca el Barca! :D
Tavaly szerintem az Arsenal elleni odavágón az 1. félidőben játszott legjobban a csapat.(komplett egész évben)
P_e-d_r-o
Barça B

2011.02.16. 17:27:21

Hát én nem vagyok sem optmista,sem pesszimista a mai meccsel kapcsolatban!Mióta Guardiola az edző,mindíg a szezon ezen szakaszában voltunk a leggyengébbek,és a bl odavágókon sem muzsikáltunk eddig túl jól!De remélem ez most msáképp lesz,a csapat kihozza magából a maxot,akkor nemlesz gond!VIsca el Barca! :D
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.02.16. 17:09:51

Milan - Spurs: Két erőtlen csapat vergődése.Egy komolyabb csapat simán hazaküldi akármelyiket.

Valencia - Schalke: Nem hinném, h kihatásuk lesz bármire is.

Viszont!

Ha Flamini két lábas becsúszása, amivel telibe találta a védő lábát, ha nem meríti ki a piros lapot, akkor mi? :roll: Gattuso!?Mit művelt az az ember a pályán, min 4 sárgát kaphatott volna, nemh 1-gyel megússza.Elég érdekes.....

Nagyon örülök, h kiállították, a Schalke védőjét, igenis, bevezetném, h bármilyen bedobásnál vagy szabadrúgásnál kapásból sárga lap, aki húzza ezzel az időt.Időre megy a játék, minden mp számít, a kézilabdában még időkérés és óra megállítás van mégis mindenki tudja, ha elveszik a labdát tőle, nem szalad vissza a kapujáig vele, megvárva a társait, hanem szépen leteszi a földre.Már réges rég hozni kellett volna, erre egy szabályt a fociban, mert bedobásnál szinte állandó szokássá vált, a labda elvitele, aztán nagy ívben való rövid visszaadása vagy szabinál elrúgás.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.02.16. 17:01:37

Tegnap rossz volt nézni a Milant! :roll: Én meg nagy merészen írogattam, hogy nyernek. Számomra nagyon meglepő volt, hogy mennyire ötlettelen játékot nyújtottak. Bár ilyen kp-val ne is várjunk többet.
A Spurs tökéletes meccset zárt. Látszott hogy nem ízlik az agresszív, játékuk az olaszoknak, és ez Londonban még jobban ki fog ütközni, úgyhogy Ibráék nem sok jóra számíthatnak.

A másik meccsen viszont megéreztem az x-et. Ennek örülöök, de remélem hogy a Valencia tovább fog jutni!

Roma-Sahtar: Hazaira sikerre tippelek, de egy olyan eredménnyel amivel még lehet esélye az ukránoknak. Tippem: 3-2!

Nem irigylem az olaszokat egyébként. Meglehet hogy minden csapatuk kiesik már ebben a körben, ráadásul tegnap láthattuk hogy jelen állás szerint milyen játékerőt képvisel egy olasz listavezető! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Capon
Llegenda del Barça

2011.02.16. 13:16:25

lui1698 írta:Tegnap Gattuso-n mennyit röhögtem mikor ment oda a létrához izmozni. :lol: Nem semmi a tag...

Milan hulla gyenge szerintem innen minimálisak az esélyeik a tovább jutásra.
Spurs otthon veszélyes főleg, ha még a hiányzók is visszatérnek.

Flamini meg egy őstulok.
Gattusot nagyon szeretem/szerettem csupa szív ember. Nagyon tud küzdeni és nem is egy hentes. Csak már Nincs helye a kezdőben agy Milanban.
A Milannak meg meccs előtt volt még egy (szerintem) 40% esélye a továbbjutásra, de ez most már szinte a 0val lett egyenlő. Szét fogják őket futni Londonban. Seedorf pedig nagyszerű játékos volt!, de ő meg Gattuso egyszerre a pályán nagyon lelassítja a játékot. Tegnapi meccsen is a védelem próbálta felhozni a labdát és lévén, hogy a kp-n senkinek nem tudtak passzolni elkezdtek előre ívelgetni 40 méterre aminek meg is lett az eredménye ugye mind láthattuk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.16. 13:01:17

Tegnap Gattuso-n mennyit röhögtem mikor ment oda a létrához izmozni. :lol: Nem semmi a tag...

Milan hulla gyenge szerintem innen minimálisak az esélyeik a tovább jutásra.
Spurs otthon veszélyes főleg, ha még a hiányzók is visszatérnek.

Flamini meg egy őstulok.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
d
Entrenador del Barça

2011.02.16. 12:55:51

Jó lett a Milan meccs második félideje, bár jobbára a kakaskodások miatt vált izgalmassá. Lehet köszönni a játékvezetőnek, mert fogalma nem volt, hogyan lehetne leállítani a durvaságokat. Flamini és Gattuso is örülhetnek, hogy megúszták, de hogy az a Crouch is mekkora egy patkány tud lenni, döbbenet.
daffy
Madridista

2011.02.16. 11:08:26

mai tippek:
arsenal - barcelona. nem tudom,hogy mennyire nyomjátok meg idegenben és mennyire akarjátok egyből eldönteni a dolgot. ha inkább a "ne kapjunk ki idegenben,majd otthon úgyis nyerünk..." elv érvényesül,akkor benne lehet az x. ha kicsit is komolyan veszitek,akkor gólokkal kell nyerni. 1-3.

roma - donyeck. én döntetlent tippelek,de akár egy vendég sikert is el tudok képzelni. a roma rettenetesen ingadozó csapat,a donyeck pedig kellemetlen ellenfél. 2-2 a tippem
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.16. 09:07:11

LG írta:
daffy írta:nos,lassan itt vannak a meccsek. első körben:
milan - tottenham: a tottenhamból bale és modric is hiányzik,így akár többgólos milan győzelem is benne lehet. a tippem 3-1.
valencia - schalke nem cifrázom,egygólos spanyol siker
arsenal - barca ha képes a barca kihasználni a helyzeteit,1-3,sima
roma - doneck én döntetlent tippelek,2-2
első hétre ennyit.remélem jó meccsek lesznek
Ezek mind olyan meccsek, h nagy pénzben egyiket sem merném megtenni.
Azt gondolom, h mi nyerni fogunk, legrosszabb esetben egy x-et eltudok képzelni, vereséget semmiképp.
A másik 3 meccs teljesen kiszámíthatatlan, papiron a nagyobb nevű csapatok esélyesebbek, de mind3 esetben benne lehet a meglepetés. De azért mégis tippelek én is.
Arsenal-Barca 0-2
Milan-Spurs 1-1
Valencia-Schalke 0-0
Roma-Doneck 2-1
Nos, a tegnapi meccseket nem találtam telibe, de azért nem jártam egyik esetben sem messze a valóságtól.
Valancia-Schalke-nál ugye az x-t eltaláltam. Tudtam, h két nagyon egyforma csapatról van szó, és úgy gondolom ezért, h a visszavágó is teljesen nyitott, 3 esélyes meccs lesz, és benne van a hosszabitás a pakliban.
Milan-Spurs-Tudtam, h nem kap ki a Tottenham, hanem olyan eredményt ér el, ami kedvező lehet számára a visszavágón, de tiszteltem annyira a Milan-t, h úgy gondoltam, otthon azért ki nem kapnak. Hát kikaptak. Teljesen nem írnám még le őket, de a Spurs ellen idegenben nagyon nehéz dolguk lesz, és sztem inkább benne van egy újabb vereség számukra, ami ezúttal nagyobb arányú is lehet.
Azért a Tottenham szépen helyt áll eddig a BL-ben. Számolni kell velük, favoritnak továbbra sem tartom őket, de, h bárkinek kellemetlen ellenfél, még a Barcának is, azt biztos!
Másrészt mutatja azért angol bajnokság erősségét, h még a 4. számú csapatuk, aki újoncnak szánit a BL-ben is mennyire erős. Szemben pl. egy olasz, v. spanyol 4. számú csapattal, melyek csaknem súlytalanok.
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.16. 08:49:14

Varatrix írta:
Tocy írta:Milan siman behúzza, 2-0 vagy 3-0, majd Londonban megszenvednek és továbbmennek.

Valencia is nyer ma sztem, de a továbbjutás teljesen kiszámíthatatlan.

Mi szerintem X-elünk, de tovább tudunk jutni.

Roma-t szeretem, de sztem ki fognak esni, akár már holnap is bennevan egy vereség nekik... :?
Lehet, hogy Tottenham szimpátia mondatja velem, de kicsit alábecsült jóslás ez a 2-0. Én szorosabb meccset látok ebben. Reménykedek, hogy a Spurs megszorongatja a Milánóiak grabancát, ahogyan a városi riválissal is tette.

Come On you spurs!
Én a Milannal kicsit úgy vagyok, mint a Reallal: nem játszanak jól, de Ibra, Robinho, Pato azért vannak akkora klasszisok hogy eldöntik a meccseket. Most ez nem sikerült, és én ennek nagyon örülök :) Hatalmas vicc, hogy az olasz listavezető otthon ilyen gusztustalan játékkal kikap az angol liga 4. helyezettjétől. Gattuso egy hisztis p... Flaminit meg eltiltanám, így odamenni, és egy sárgával megúszta...patkányok gyülekezete ez a csapat, Ibra, Flamini, Gattuso, Cassano, Van Bommel...
eric
Barça B

2011.02.15. 22:52:18

Azért az a Flamini becsúszás miért nem volt instant piros? :/
Varatrix
Director del Fútbol

2011.02.15. 22:50:30

espa11 írta:Üdv !na ez tizi volt nem ?
Nem Ibra két kézzel ellökte Dawsont.

Juhú :!:
Nagyon örülök, hogy nyert a Spurs. Crouch ma kicsit szürke volt, de a kötelezőt értékesítette. A gól Ibra hibáján, és Lenon ügyességén múlt. Gomes két védése valami elképesztő volt. Palacios és Lenon dolgozott a legtöbbet mezőnybe. A csalódást Ibrahimovic teljes szürkesége, és Gatusso viselkedése okozta. Összességében láttunk egy jó félidőt.

Come on you Spurs :!:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
9Dave
Capitá del Barça

2011.02.15. 22:49:15

Megmondtam hogy a Spurs nyer, de senki nem hitte el. :wink:
1-2 -re tippeltem a tippjátékba (végülis a gólkülönbség ugyanannyi)

Amúgy jó kis meccs volt :lol:
10 Gattuso becsúszás, 5 hordágy és csak egy sárga.
Gattuso volt a meccs fénypontja. Sokszor mintha idegbeteg lett volna, pesze sokszor direkt hergelték. Amikor a földön fetrengett a sárga lap miatt... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 9Dave 2011.02.15. 22:56:31-kor.
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Lezárt