Az 1ik golyomat odaadnám, ha a Barcába igazolna

hé ez nem 12???Raziel írta:
Man Utd : Van der sar-O'shea,Ferdinand,Vidic(?),Heinze,Evra-Fletcher,Carrick,Scholes,Giggs-C.Ronaldo-Rooney[/b]
És az első esetben is a hazaiak nyertekLos Banditos írta:Én 100%-os vagyok a tippmixen.Kétszer fogadtam, mindkétszer egy VB meccsre (Hollandia - Elefántcsontpart, Németország - Lengyelország) és mindkétszer hogy eggyel nyernek a hazaiak.
Még annak idején én is nagy reménnyel húzogattam az ikszeket a tippmixenLos Banditos írta:Na, fogadtam a a Manchesterre.Úgyhogy nem olyan nagy baj ha ők jutnak majd tovább.
![]()
LG írta:Ma én annak drukkolok, h 1ik csapat se jusson továbbVerekedjenek össze, zárják ki mind2tőt
Szép is lenne
![]()
A viccet félre téve, inkább a milan jusson tovább, de csak is Kaka meg Ronaldo(igaz ő nem játxhat uyge) miatt. Mert a muban meg végkép nem szeretek senkit. A döntőt meg nyerje a Pool![]()
Monyuk ez a mai meccs jonak igérkezik, még akkor is ha min2 csapatot utálom. És a jo focira azért mindig vevő vagyok.
Kaká ma játszani fog,ez egészen biztosRaziel írta:Kaká játszik ma este vagy nem? vagy én lettem félre informálva?![]()