A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.14. 10:10:26

Melkor írta:
Silvanus írta:Na akkor ma 6-kor, vagy 7-kor a suli előtt???
Nekem már tegnap este a kezemben volt!! :lol: 8)
A Norbi volt olyan kedves, hogy elhozta nekünk este!
(Köszönöm!!!, ja és Bercynek is köszönöm :) ))
Egy picit hosszúak, úgyhogy aki alacsony, az vagy tűrje be, vagy ha megoldható, akkor vetessen be az aljából :oops: :roll: , ezt az apróságot leszámítva viszont nekem nagyon tetszenek - jobbak, mint a nagycsapat következő mezei!! :wink: :D
Na ez jól hangzik! Bár kérdéses, hogy az EuroBarca felirat milyen mélyen van, ugye ha az ember be akar vetetni egy kicsit az aljából... hogy is van? Név, szám, EuroBarca? ...

Egyébként is az a tutti, ha betűri mindenki, nem? Úgy frankó!

És a gatya, az is jó lett? És a hímzés? Az volt a legnagyobb talány, hogy szép lesz-e, ezek szerint igen?!...
"Més Cuen un Club"
Melkor
Entrenador del Barça

2005.07.14. 09:01:51

Silvanus írta:Na akkor ma 6-kor, vagy 7-kor a suli előtt???
Nekem már tegnap este a kezemben volt!! :lol: 8)
A Norbi volt olyan kedves, hogy elhozta nekünk este!
(Köszönöm!!!, ja és Bercynek is köszönöm :) ))
Egy picit hosszúak, úgyhogy aki alacsony, az vagy tűrje be, vagy ha megoldható, akkor vetessen be az aljából :oops: :roll: , ezt az apróságot leszámítva viszont nekem nagyon tetszenek - jobbak, mint a nagycsapat következő mezei!! :wink: :D
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.14. 08:25:08

Na akkor ma 6-kor, vagy 7-kor a suli előtt???
"Més Cuen un Club"
Boogess
Jugador del Barça

2005.07.13. 23:42:26

barcafan írta:nem tudom, h mindegyik mez nálad lesz-e csütörtökön, vagy csak azé aki itt jelzi, bár nem sok értelme lenne, h otthon a gép lött ülve válogass..., de azért jelzem, h én boogASS mezét is elviszem... arra fele dolgozom ahol lakik...
Jól beszél az elmebeteg, valóban ő fog elmenni az enyimé' is. Mindenképp kell a mez, hogy még át tudjam szabni a nagy nap előtt! :lol:
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.07.13. 22:35:28

Mennyi pénzt kell vinni? :roll:
z9
Barça C

2005.07.13. 18:20:17

a játékvezetők mindig hivatásosak, a márciusi tornán szereplő két fiatalember például nb3-as bíró. ők most sajnos nem tudnak jönni, de természetesen mindent megteszek a megfelelő pótlás érdekében.

a lebonyolítás: na igen, ez mindig kényes pont. rengeteg variációt kipróbáltunk, és ez tűnt a legemberibbnek. sajnos 1 v 2 csapat mindig többet vár,de van olyan formula ahol pl 4 is... végül ezért lett ez,mert ez követi leginkább a beosztás sorrendjét (A csapat,B csapat,C csapat....).

valóban a 2 pálya lenne a legjobb,de sajnos egyelőre nincs sehol 2 azonos paraméterekkel rendelkező pálya. legalábbis a nagyméretű palánkosból. és tény,h akkor megnőne a költség is.

ja,egy ezresnél azért több lesz a fejenkénti összeg. pontos adatot még nem tudok,a bíróktól is függ. a múltkoriak olcsók voltak, de a pestiek pofátlanok és akár 2000-et is elkérnek egyetlen meccsért...
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.13. 17:40:41

Na, most olvastam egy kicsit tüzetesebben a dolgok után, és megy ám az adok-kapok rendesen! Az van, hogy az Arsenal csapatkapitánya nem ment el a sorsolásra, nem képviselte a csapatot, ráadásul az Arsenal fóruma is igen kihalt volt, így a szervezők úgy döntöttek, hogy mivel nem nagy ott az érdeklődés a torna iránt, így kizárja őket, és a Milan "B"-t lépteti a helyébe. Az Arsenal csapata persze egyből előkerült, és fűt-fát vágnak Z9 fejéhez, persze most már hiába, míg a Milan "B" csapata örül, természetes módon!

Nos nekem erről annyi a véleményem (abszolút pártatlanul), hogy ez egy igen nehéz helyzet, és mindkettőnek igaza van, de a torna szombaton lesz, dönteni kellett, így Z9-nek szerintem igaza van, nem kockáztathatta meg, hogy vagy nem jön el az Arsenal, vagy csak éppighogy, ezzel tönkre téve egyes csapatok, emberek szórakozását, a meccsek hiánya miatt ugye... persze nagyon sajnálom az Arsenal-t!!!

A Milan "B"-t üdvözüljük a csoportban, de nem ígérek nekik sok jót pláne, hogy most septiben kell összekapni a csapatukat így a torna előtt pár nappal, még ha a selejtezőn pályára is léptek! Na ja... szombaton 10.00-tól minden kiderül... :roll: :D
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.13. 17:15:59

barcafan írta:2 kérdés, az első nem kötekedésből, a bírók honnan kerülnek oda? -még nem voltam tornán, a második, h az komoly, h az első és második meccs között 3 óra van??? tehát ha vége a meccsnek akkor két óra 40perc??? az azért sok... :shock:
Nézd, minden tiszteletem a szervezőké, hogy egy ilyen nagyszerű dolgot 'fedél alá' hoznak!!! Ha bárki jobban megszervezi azt, hogy 8 csapat egy pályán lejátsza minden meccsét úgy, hogy ne legyenek ekkora szünetek 1-1 csapatnak, akkor az előtt megemelem a kalapom, és szerintem Z9 is, a főszervező!!! Persze lehetett volna több pályás is a dolog, plusz bírókkal, plusz pályabérlettel, de hidd el akkor meg azért anyáztunk volna, hogy mennyibe kerül, így is szerintem lesz fejenként egy ezres kb.?! Szóval ez van, nekem sem tetszik, de nincs mit tenni! :?

Egyébként a bírót a szervezők hívják, azt hiszem, hogy rendes, hivatásos bíró lesz, szóval profi kezekben leszünk, nem lesz vele gond, a múltkori tornán is korrekt volt a játékvezetés, ha emlékeim nem csalnak?!... :wink:
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.13. 17:05:25

HOPPÁ, srácok! Vagy csak nem figyeltem eléggé az elmúlt napokban, vagy ez egy igen friss változás:

Az Arsenal szurkolói csapata - számomra még ismeretlen okok miatt visszalépett - és így helyettük a Milan "B" csapatát kaptuk a csoportba!!! Ez gondolom azért van, mert ők lettek (csupán rosszabb gólkülönbségük miatt) a másodikak a selejtezőn!!!

No, ez azért érdekes lehet!?... Velük kezdünk egyébként, és ahogy a múltkor sem, így most sem valami fényes a sorsolás a játszandó meccseink közötti hatalmas szünetek miatt, persze megjegyzem, ERRŐL NEM A SZERVEZŐK TEHETNEK, ezt sajna sehogy sem lehet úgy megoldani 1 pályán, hogy mindenkinek jó legyen!?...

Egy szóval íme a lebonyolítás:

10:00 Milan "B" - Barcelona

10:30 Inter - R. Madrid

11:00 Juve B - Roma

11:30 Juventus - Milan

12:00 Milan "B" - Roma

12:30 Inter - Milan

13:00 Barcelona - Juve B

13:30 R. Madrid - Juventus

14:00 Milan "B" - Juve B

14:30 Inter - Juventus

15:00 Barcelona - Roma

15:30 R. Madrid - Milan

16:00 A1 - B2 8)

16:30 A2 - B1

17:00 Büntetők a 3. helyért

17:15 Döntő - OTT A HELYÜNK :!: :!: :!: 8)
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.13. 16:03:22

mucs1 írta:Bercy, a sportszárak is megérkeztek ezek szerint?

Amugy köszi a fáradságos munkát, hogy mezt (és sportszárat kettőnknek) szereztél a teamnak!
IGEN-IGEN, ez persze természetes! Mindent nagyon köszönünk BERCY, hogy ilyen jól, korrektül, és különösebb átcseszésedk nélkül lezavartad ezt az egészet! Azért remélem a pénzből jól éreztétek magatokat a hétvégén a kedveseddel a wellness szállóban?!... :wink:

TÉNYLEG KÖSZI, nagy vagy!!!
"Més Cuen un Club"
mucs1
Jugador d'estrella

2005.07.13. 15:05:10

Bercy, a sportszárak is megérkeztek ezek szerint?

Amugy köszi a fáradságos munkát, hogy mezt (és sportszárat kettőnknek) szereztél a teamnak!
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona

A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
mucs1
Jugador d'estrella

2005.07.13. 15:04:24

Boogess írta:Hogy hívják azt a srácot, aki csak az utóbbi két-három összetartáson volt, és mindig dekázva fut a labdával? :D
Szerintem ezt bárki meg tudja csinálni közülünk! :D

Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.13. 09:30:31

Silvanus írta:Na ez jó hír! Remélem szépek lettek. Szerintem én megoldom valahogy, hogy odakerüljek a sulihoz holnap, mert nagyon türelmetlen vagyok! :wink:
Én is remélem, hogy szépek lettek.... :shock: :roll:
De csak du. tudok erről érdemben nyilatkozni.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.13. 09:30:03

JA, egyébként BERCY - még annyi, hogy még egyszer nagyon köszönöm neked, hogy elhoztad megmutatni nekem, illetve 1 alkalom erejéig viselhettem is a lábszárvédődet, amit mint mondtam még sosem viseltem az előtt (azt gondoltam, hogy teljesen felesleges!...). Szokatlan volt, de nem zavaró! Jó érzés, hogy plusz biztonságot nyújt játék közben (nem darálják le a lábam), és a cipő által keltett kisebb sebek megóvására is nagyszerű volt a gumírozott rész, ami ráadásul jól fogta a bokám...

...egy szóval: köszönöm! Oly annyira bejött a dolog, hogy tegnap elmentem és vettem is magamnak egyet!!! 8)
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.13. 09:03:32

Na ez jó hír! Remélem szépek lettek. Szerintem én megoldom valahogy, hogy odakerüljek a sulihoz holnap, mert nagyon türelmetlen vagyok! :wink:
"Més Cuen un Club"
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.13. 08:00:55

Uraim!

Tisztelettel jelentem,hogy megvannak a mezek.
A legvalószínűbb időpont- akinek nagyon fontos- a mezek kiosztására a csütörtök 6 vagy 7 óra!!!

Mivel ma megyek érte nem hiszem, hogy a mai nap megfelelő lesz valamint van még mellette elintéznivalóm.
mucs1
Jugador d'estrella

2005.07.13. 07:39:15

na szevasztok! én is visszatértem Szegedről. örülök a sok hozzászólásnak, igy látom, hogy másokat is foglalkoztat a csapatösszeállítás, és nem a helyszínen kell eldönteni sebtiben a dolgokat. amint már irtam , az enyém csak egy vitára felterjesztett javaslat volt a sorokkal kapcsolatban, valoszinű is volt, hogy nem fog mindenkinek tetszeni. sajnos krónikus védőhiányban szenvedünk (ami viszont van, az legalább minőségi :P ), ezért bátorkodtam 1-2 embert behozni védőnek, de "100 szónak is egy a vége": Norbi döntött, és természetesen elfogadom én is a döntését, remélem az ugymond "ritkábban járok" is igy vannak vele. ja, én megprobálok odamenni korán, persze ez általában a pilotán múlik mindig, melkor ez ügyben majd kereslek.
ronaldinho07, próbáld meg a depo.hu vagy apronet.hu oldalakat, ha minden igaz, az egyik kiirja bp összes számtech boltját és megkapod a legolcsobbat. hát akkor sikere felkézzülést kivánok mindenkinek, pénteken már ne ba%§'atok be annyira. :D

Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.07.12. 22:15:25

Ha jól tudom(ha nem akkor bocs)arról még nem esett szó hogy mennyi pénzt kell vinni a tornára :?:
Lezárt