Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg biztos vagy benne?! Nagyon buta hibát követtél el mert belekényszerítetted egy olyan szituációba ahol nem volt választása csak igen-nem.És persze már csak büszkeségből is ezt mondta(tényleg te mit mondtál volna ?).Szerintem ha komolyan szereted akkor beszélj vele,de a megrendült bizalmat nehéz helyre állítani! Ha pedig szakítani akarsz,akkor nem szabad azzal foglalkozni,hogy mi van a másikkal,bármilyen fájdalmas is. Egy jó kapcsolat elbírja azt is ha viszonylag ritkán találkoztok.retek írta:..és az biztos még, hogy szeret
Ha Te is így érzel, márpedig sztem másképp ezt nem írtad volna be, akkor nem is lehet kérdés, hogy mi legyen.retek írta:és az biztos még, hogy szeret.
Gratula!!!!!!!!Krojf írta:Komáim!
Jelentem örömmel és alássan, hogy a legközelebbi unokatesómnak
kedden megszületett az első gyermeke!
A súlya 4 kilogramm és 10 dekagramm és 53 centiméter,
a neve pedig Farkas Verona Mária!
A család örül, mint majom a farkának, a hét elején már otthon is lesz!
Ugyan van-e ennél nagyobb öröm?
Még az sem jön a közelébe, hogy december 23-án megnézhetem
a hazai 'clásicot! Sikerült úgy intéznem a kollégámmal!
No, szóval örülök, na!
Üdvözöl ezért mindenkit Krojf komátok.
Miaz amúgy? Nem tudom ki venni mit akar ábrázolni.Perrero írta:Sajnos én látomBlest írta:héhéhé hova lett az avatarom?nem kár érte amugy... -ha eltünne
Sharkinho írta:3000. hsz-em![]()
Köszi! Lemaradtam az elejéről, és kiváncsi vagyok, hogyan vágja meg az rtl.Shorty írta:23:10 ha jól tudomVIII.Henrik írta:Nézi valaki a Ponyvaregényt? Érdekelne, hogy pontosan mikor kezdte el vetíteni az ertéel?
Gratu!Sharkinho írta:3000. hsz-em![]()