Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
a DAVIDKING és a BE-ON-EDGE neveket használa odaát és kilett tiltva végleg ízléstelen, morbid hozzászólások miatt.Szandi írta: Kirúgtak margóéktól vagy miért vagy itt?!
Puszta értetlenkedés.
lionelmessi19 írta: Pont azért...
Pont azért...Szandi írta:Nem akarlak megbántani téged GoDJonzen, de madridista vagy, és engem személy szerint annyira nem zavar, hogy itt vered el felesleges idődet, a Barca-Real topicba végülis természetes, h írnál, de a többi részbe hát nem tom. Nem lenne neked kellemesebb a légkör odaát? Kirúgtak margóéktól vagy miért vagy itt?!
Puszta értetlenkedés.
Azt hiszem, igen. Mintha rémlene, hogy múltkorában az egyik kereskedelmi áruházlánc hírlap részén láttam volna. De, nem vagyok benne biztos.sasi1 írta:Nem tudjátok, hogy a 6:3FUTBALMAGAZIN Létezik még?
Én nem találok sehol............
Hogyhogyhogy?!Slither írta:Azta!Hogy készítették azt a fotót a jéghegyről?!
![]()
Tényleg jó. Bár amikor először megláttam, azt hittem ez egy Where's Waldo? (magyarul futott 'Hol van Wally?' néven is) típusú képVito írta:ez meg nagyon kemény
Ezaz. Én azért nem vagyok (már) oda ezekért a csúcsszupernek reklámozott telefonokért. Ami bele van építve, az mind csak átlagos minőségű. Pl. engem az N95 kamerája sem győzött meg, pedig az már 5 megapixel hibergigaszuper... (mondjuk megnyugodtam, mert olvastam róla teszteket, és sehol nem olvastam az ellenkezőjétHomér írta:akkor meg minek egy közepes teljesítményre képes kamera meg mp3 lejátszó?
Lesz, T-Mobilenál, Novemberben a mostani, ami akkoriban már kettővel ezelőtti verzió lesz a tengerentúlonbarca99 írta:Vaterán kapsz függetlent 120 környékén.Morminho írta:Lesz iPhone Magyarországon, de állítólag csak T-Mobile-nál és valószínű h 100 fölött lesz. Ezért kell venni egy mezei telót, mellé egy vide iPod-ot![]()
Bár régebben nagyon tetszett, most már nem kéne. Inkább egy telefon meg egy iPod Touch.
Vaterán kapsz függetlent 120 környékén.Morminho írta:Lesz iPhone Magyarországon, de állítólag csak T-Mobile-nál és valószínű h 100 fölött lesz. Ezért kell venni egy mezei telót, mellé egy vide iPod-ot
nah ilyen munkát se vállalnék elLa Pulga írta: Will it blend?- iPhone