Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindíg írjunk be légyszives forrást.Norberto91 írta:OFF:
Sneijderért eddig a Valencia harcolt, de a hírek szerint az Ajax felvitte az árát 30 millió €-ra!! A Valencai ajánlott nekik érte 16 millió €-t, de ezt visszautasították, így a Valencia lehet, hogy kiszáll. A Real meg még fel sem vette a kapcsoltatot az Ajaxszal!!
Egyikőjük maradni fog...noname írta:Asszem az elmundon olvastam h most a csapat átlagmagassága meghaladja az 180 centit.Ilyen se nagyon volt mostanában.Viszont Edmilson és Motta elmegy és akkor megint visszaesik a magasság.Capon írta:Tudjátok mi lessz a szép? A csapat "magasságban és gyorsaságban is jobb lett"
Asszem az elmundon olvastam h most a csapat átlagmagassága meghaladja az 180 centit.Ilyen se nagyon volt mostanában.Viszont Edmilson és Motta elmegy és akkor megint visszaesik a magasság.Capon írta:Tudjátok mi lessz a szép? A csapat "magasságban és gyorsaságban is jobb lett"
"Nagyon boldog vagyok, nagy nap ez számomra. A világ egyik legfontosabb klubjához csatlakozom. Bízom benne, hogy jövőre remek szezonunk lesz. Már régen megkezdődtek a tárgyalások, mindig is ide akartam jönni! Amikor mindkét fél érdeklődést mutat, roppant könnyű megállapodni.”skadi írta:azért annyira rajta se látszik a felhötlen boldogság...Scorpio írta:Nagyon szép kép!
azért annyira rajta se látszik a felhötlen boldogság...Scorpio írta:Nagyon szép kép!
De lehányva még szebb lenne!Scorpio írta:Nagyon szép kép!