Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ó ugyanmár. Az az "aranyos" szó tőlem sem kellett volna, de tényleg jó, hogy végülis elmagyaráztad a dolgot.Zozzy 5 írta:Boldog névnapot Márton![]()
Kluivertinho, tőled meg bocsit kérek, nem akarok veled haragban lenni Frank miatt. Az a hsz tulajdonképpen nem is neked ment, csak a Te hszed kapcsán bontakozott ki belőlemPlusz akkor egyébként is ideges voltam, így sikerült felhúzni magam ezen a [auto_cenzúra] Frank témán.
Gratulálok! Egy újabb legendával lettünk gazdagabbak..Zsolti írta:jeeeeeeeeeeeeeee
megvan az ötezer!![]()
köszönöm apukámnak,meg anyukámnak az internet fizetéséért,illetve a billentyűzetemnek,meg az ihletnek!![]()
Váááá, Danis mez!!!Tim írta:Enrique! Tegnap mondtad hogy régóta hajtod a 04-05-ös mezt..
Mit mondaszerre ? na és az ára..na mondjuk ez tényleg ritka,meg hosszú ujjú,de akkor is sok.
Igazán nincs mit! Ahogy mondtam kb. márciusig akár rendszeresen is összejöhetünk,időpontot egyeztetünk,aztán hajrá! De csak olyan napokon mikor otthon játszik a csapatEnrique írta:Tim, köszi a vendéglátást, a pókert meg mindenkinek!
Legközelebb többen nyomjuk majd, még jobb lesz nyerni.
Ugyanmár..Mindössze arra voltam kíváncsi feltetted-e a firefoxot? Nem sokat ittál,az biztos,így romeltakarítás közben úgy látom én vittem el a pálmát!Ordog írta:Ennyitöl???:)
Miért Te rókáztál Tim?? Vagy vki más?:)
Hát én még csak az első lemeznél tartok..Ordog írta:Még csak olyan 25-30 részt néztem meg.... Kell egy kis szabadidö mire ráveszem magam a többi megnézésére is, ami mostanában nem nagyon lesz, szóval majd csak szép lassan fogom nézegetni:)
Köszi Drigo mégeccer!!!:))