Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igy van, mindig is mondamLos Banditos írta:Csak én nem látom a félelmetes Ronaldo-cseleket?Szerbusz, Kaká simán jobb nála.
![]()
Egyetértek. Csak egy csapat van. Másnak szurkolni, meg elemezni beleéléssel a játékukat...hát az nekem nem megy. A MU-nak sem jönne rosszul egy pofon, bár nekem tökmindegy. Mi kiestünk, és kiesett az a csapat is, akit a kiesésünk után el tudtam volna- minden keserűség nélkül- BL győztesként képzelni: a Valencia.Vito írta:szíve-joga Losnak, hogy kinek szurkol.
eddig én sem csíptem különösebben a poolt, de miután kiütötték a Barcat, egyenesen utálom őket. ez van.
a MU ellen azért szurkolok, hogy ne legyenek annyira űberf..zák.
lyofely vagyok, tudom, de én már írtam régebben is, hogy nekem csak egy csapat van, a Barca.
másnak egyszerűen nem tudok szurkolni. el nem tudnám képzelni.
miután kiesik a Barca, általában egy kiscsapatnak szurkolok.
LG téged nagyon birlak te mindenkit gyűlölsz majdnem meg csaló nagy pali vagyLG írta:Sztem is. a milan játéka akkor veszélyes, ha gyors golt tudnak rugni, aztán kontráznak. Remélem is h a mu jut tovább, igaz, őket is gyülölöm, de inkább ők, mint a csalokozsimiki írta:Ez gyors voltDida kicsit bénázott....1-0
Szntem ha a M.U. nem kap gólt,akkor továbbjutás meglesz,mégha ez marad az eredmény (amire 35%ot ado) akkor is...
Sztem is. a milan játéka akkor veszélyes, ha gyors golt tudnak rugni, aztán kontráznak. Remélem is h a mu jut tovább, igaz, őket is gyülölöm, de inkább ők, mint a csalokozsimiki írta:Ez gyors voltDida kicsit bénázott....1-0
Szntem ha a M.U. nem kap gólt,akkor továbbjutás meglesz,mégha ez marad az eredmény (amire 35%ot ado) akkor is...
Jó persze ez így is van,csak számomra kicsit furán hatott,ennyi,Chelsea ugye tudjuk h milyen "kapcsolata" van,volt Barcával...milánról is tudni egyet mást...Vito írta:szíve-joga Losnak, hogy kinek szurkol.
eddig én sem csíptem különösebben a poolt, de miután kiütötték a Barcat, egyenesen utálom őket. ez van.
a MU ellen azért szurkolok, hogy ne legyenek annyira űberf..zák.
lyofely vagyok, tudom, de én már írtam régebben is, hogy nekem csak egy csapat van, a Barca.
másnak egyszerűen nem tudok szurkolni. el nem tudnám képzelni.
miután kiesik a Barca, általában egy kiscsapatnak szurkolok.
ha már olyan sem maradt, akkor az ellen a csapat ellen szurkolok, akinek a legközelebbi pozitív élménye van a Barca ellen.
most a Milanon a sor
hát igen ,mivel védőhiány van igy könnyebb a dolga vmivel a milannak...remélem nyerünk,hiányozni fog Ferdinand középrőlGame90 írta:Ez a José![]()
![]()
Tippem![]()
MU - Milan 2-2. MU védelem nagyon gyenge lesz az előzetes szerint (Fletcher, Brown, O'Shea, Heinze). Én döntetlent tippelek, de lehet egy 2-1-es MU siker is. Különösen nem szurkolok senkinek.
Szörnyű ez a cikk. Ha igaz akkor nagy *** ez a murinnyó, de nem hinném h lenne valóság alapja. De biztos volt valami rádiós kapcsolat, de h a szennyeskosárban elbújva kijátsza az uefátantiimperialista írta:Ezt olvassátok el:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=139766
José Mourinho egy szennyeskosárban rejtőzve játszotta ki az UEFA-t?
Belevaló srác![]()
![]()
Vazzzzzeg LosLos Banditos írta:Hajrá Milan & Chelsea!