Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy mondod az egyik legnagyobb mese, rákattantál már a Z-re???Ordog írta:Dragon Ball Póvá!!!!!!![]()
![]()
Eurobarca csillagharcosa:DDDD Vállalom!!!:)Tim írta: Hej,felebarátaim,és szomszédaim ezúton közlöm mindenkivel a póker jó volt(Ördög oktatott,de Enrique a "Hurrikán" lesöpörte az asztalt) Csak ezt a meccset tudnám feledni..
![]()
Egyébként javaslom hozzuk létre Ördögnek az "Eurobarca Csillagharcosa" rangot
Amikor először olvastam ezt az áplódmajsztert,simán ápolómajszternek olvastamGame90 írta:Mé' pont az?Sharkinho írta:Game lehetne az egészségügyi miniszter![]()
Grat Kralo! Azért Mikinek is megköszönhetted volna![]()
Mé' pont az?Sharkinho írta:Game lehetne az egészségügyi miniszter
Igazából azt csak úgy beírtam mert tényleg nem jut semmi az esembe, illetve lehetsz tára nélküli miniszter, amíg nem találunk ki valami megfelelőbbet.Game90 írta:Hát, ha nincs más akkor jó lesz az is![]()
Hát, ha nincs más akkor jó lesz az isDrigo írta:Game lehetsz Áplódminisztervagy mondjuk ezen még gondolkozom. Egyáltalán mi szeretnél lenni?
Asszem életemben előszőr olvastam önszántamból madridista fórumot, de kizárólag csak azt a linket néztem amit Szandi rakott be. Volt ott egy Titi14 nevű felhasználó. ő itt kinek felel meg létezik egyáltalán?
Mert szeretném megkérdezni tőle, hogy miért nem ismeri a viccet?
Szerdán sem voltunk sokan...Ma este lesz élet a chaten meccs közben?
Beírod Googleba hogy "football p2p streams" és kidob egy csomó oldalt.robertfcb írta:Valaki tudna nekem mondani hasonló oldalakat mint a rojadirecta vagy a pplive? Előre is köszi
jolvanna...mindig ez EFOTT jut eszembe róla.Slither írta:Szandi! Az aláírásodban is igazán átírhatnád EOWT-re az EWOT-ot.![]()
Azt sosem lehet tudni..Sharkinho írta:Az EOWT-nek milyen igazságügyi problémái lehetnek![]()
![]()