Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pool azért nem szimp, mert kivertek!Los Banditos írta:Engem egyáltalán nem foglakoztat az angol bajnokság, viszont szeretném ha végre nem a Manchesterről beszélne mindenki.![]()
A 'Pool meg valamiért nem szimpatikus.![]()
Most kivételes esetnek vagyunk tanúi... egyetértek.grecki írta:Hogy szurkolhat egy Barca drukker a Chelsea-nek? Az elmúlt pár évben olyan riválisunkká vált, mint a Madrid...
Persze ez csak az én (meg szerintem a többség) véleménye...
Los te a szovjeteknek szurkolsz?Los Banditos írta:Hajrá Milan & Chelsea!
Ja, hát igenozsimiki írta:Pláne ha két Bolton van![]()
![]()
Pláne ha két Bolton vanGame90 írta:Azért Angliában is vannak erős középcsapatokZozzy 5 írta:a spanyol közép és kiscsapatok előrébb járnakBolton, Tottenham, Bolton, Everton, Newcastle (igaz őket búcsúztatta egy AZ) stb. Sokszor csak a szerencsén múlik, hogy ki jut tovább a BL-ben vagy az UEFA-kupában
Ez így van de akkor az angol bajnokságot sem kell előrébb helyezni a BL alapján. Még akkor sem ha tudjuk, hogy valóban előrébb járnak.Game90 írta:Azért Angliában is vannak erős középcsapatokZozzy 5 írta:a spanyol közép és kiscsapatok előrébb járnakBolton, Tottenham, Bolton, Everton, Newcastle (igaz őket búcsúztatta egy AZ) stb. Sokszor csak a szerencsén múlik, hogy ki jut tovább a BL-ben vagy az UEFA-kupában
Azért Angliában is vannak erős középcsapatokZozzy 5 írta:a spanyol közép és kiscsapatok előrébb járnak
Minden spanyol csapat sikerének örülök, kivéve egy csapatot...ozsimiki írta:Sokan írják,hogy spanyol csapatok így,spanyol csapatok úgy,mennyire kár,hogy ilyen fosok,stb..én úgy vagyok vele,hogy van "spanyolban" a BARCA,és annyi...nem igen érdekel,ha rajta kívül egy csapat sem érne el sikereket,részsikereket a különböző kupákban...szóval ha itt lenne a BARCA tök mindegy,hogy rajta kívűl 3angol lenne a 4ben,és az Uefában meg 4olaszszóval nem zavar.
Amúgy játék alapján a M.U. érdemelné meg leg inkább a trófeát,ahogy tavaly Mi is megérdemeltük,és meg is nyertük