Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 18:14:31

lionelmessi19 írta:Bloghoz mérten tulajdonképpen nem rossz,de amúgy ha olvashatsz napi friss spanyol sajtót, illetve Eurobarcát, felesleges az ilyesmit.

Fontos különbség most pl.. ugyanaz a hír :

A blogod: megyegyezés a sráccal
az Eurobarca: mostmár valós célponttá válhat a srác
Sztm a lényeg azon van, h a nem biztos híreknél legyen ott a forrás, ahogy ez a blog csinálja is, és ahogy az eurobarca is szokta, mert annak alapján általában eldönthető, h megbízható-e a hír. De igazad van, h az ilyen apró fogalmazások is fontosak, befolyásolnak, viszont az ilyesmiket az avatott szem kiszűri, ha egy ideje olvassa a honlapot... (véleményem szerint)
Andris
Adminisztrátor

2008.06.07. 18:11:17

Bloghoz mérten tulajdonképpen nem rossz,de amúgy ha olvashatsz napi friss spanyol sajtót, illetve Eurobarcát, felesleges az ilyesmit.

Fontos különbség most pl.. ugyanaz a hír :

A blogod: megyegyezés a sráccal
az Eurobarca: mostmár valós célponttá válhat a srác
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 18:05:44

lionelmessi19 írta: Megjegyzem, a Gazetta meglehetősen megbízhatatlan forrás,túlsok mindent összeírnak, ha már a Mundoval egylapon említetted.. :wink:
Az, h egy lap sok mindent összeír, lehet hazugság, vagy megírnak minden apró nyomot,amin elindul a Barca... Sok a kamu persze, de helyből elutasítani az azért túlzás. Pláne, h Eurobarcán is nem egyszer jelent már meg olyan igazolási hír, amiből aztán nem lett semmi. Mégsem mondja senki, h kamuoldal, vagy pletykahonlap...Kell tudni szűrni.
De tartom, h ezen a blogon kifejezetten összeszedett, jó írások vannak túlsúlyban. Persze ízlések és pofonok...
Andris
Adminisztrátor

2008.06.07. 18:00:48

Grege írta:
lionelmessi19 írta: Még ha igénytelen sportoldalakat linkelünk, hát küzdünk az ellen is, de istenem..
Most még blog is??

Mikor jön a barcafan.Gportál legfrissebb hírek?

Hnap reggel veszek Blikket is a zsömle mellé.
Éjéjéjéjéjé, várjál csak, azért ez a kis blog nem olyan rossz, pláne, h Gazettoból és Elmundoból idéznek benne...
Nem attól rossz vmi, h blog, hanem attól, ha ócskán csinálják...Sztm pl ezen a blogon elég korrektül nyomják a srácok.
De érdemes lenne előbb beleolvasnod, aztán utána bírálni...
Már nem az elsőt olvasom erről a blogról. :) Ennek amúgy már a címe is érdekess. Tulajdonképp, simán hazugság.

Megjegyzem, a Gazetta meglehetősen megbízhatatlan forrás,túlsok mindent összeírnak, ha már a Mundoval egylapon említetted.. :wink:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 17:44:52

lionelmessi19 írta: Még ha igénytelen sportoldalakat linkelünk, hát küzdünk az ellen is, de istenem..
Most még blog is??

Éjéjéjéjéjé, várjál csak, azért ez a kis blog nem olyan rossz, pláne, h Gazettoból és Elmundoból idéznek benne...
Nem attól rossz vmi, h blog, hanem attól, ha ócskán csinálják...Sztm pl ezen a blogon elég korrektül nyomják a srácok.
De érdemes lenne előbb beleolvasnod, aztán utána bírálni...
Andris
Adminisztrátor

2008.06.07. 17:39:11

Grege írta:Beszéltünk napközben sokat Trezeguetről, és most itt ez a kis lapszemle róla, ennyi újság talán már nem hazudik (olyan nagyot)!

http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... eguet.html
Még ha igénytelen sportoldalakat linkelünk, hát küzdünk az ellen is, de istenem..
Most még blog is??

- József Attila
Léfe
Entrenador del Barça

2008.06.07. 17:38:42

Trezeqet nem kellene, föleg Henry mellé nem. Két idősödő középen nem jó. Balos támadó kellene. Rafa tőlem mehet. Látom a tervezettösszeállitásokat Piquet, és Caceres és Militó jobb mind Puyol nem tudom kap-e helyet. Lassan kifutó Ő is.
Fecó
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.07. 17:36:48

Nemtudom, de Giovanni eladása teljesen értelmetlen volt. Mivel Dinnye is m1, baloldalra nincs senki. Se Henrynek, se Etoonak nem m1 ott a játék.
Andris
Adminisztrátor

2008.06.07. 17:36:10

Amennyiben ütőképes csapatot akarunk, és korszakot váltani, meg Laportáék úgy gondolják hogy nemárt megerősíteni a helyüket, szerintem nem elég 4 v 5 csatárral nekiindulni a dolognak, és ahogyan 5 középpályással sem. És úgy sem hogy Oleguer játszon, ha Alvessel történik valami. Bár akkor Puyol ki, és mondjuk Cáceres be.
- József Attila
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 17:35:37

Beszéltünk napközben sokat Trezeguetről, és most itt ez a kis lapszemle róla, ennyi újság talán már nem hazudik (olyan nagyot)!

http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... eguet.html
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.07. 17:33:49

lionelmessi19 írta:Hát Tamás, mivel Keita középső kp-ként is elmegy bőven, illetve Milito fél évig sérült, szerintem megmaradhat Márkó, mint univerzális megoldás. Én nagyon birom őt, és a játékát, remélem marad. Persze egy nagyon jó árért (nagyon nagyon jó..!) elengedném talán, de kétlem hogy ilyet bárki adna érte.
Andris!
Ebben is egyezik a véleményünk. Én nem mondtam, hogy örülnék a távozásának, csak ilyen érzésaem van. Amint írtad, Rafa univerzális játékos, megbízható, korrekt teljesítménnyel. Remélem, marad - még jó sokáig.
Kép
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 17:22:11

Varga Tamás írta:Andris!
Teljesen helytálló a gondolatmeneted! A támadó szekció megerősítése, kicserélése még hátra van. (nem Samura gondolok itt) A hátsó és középső alakzat nagy vonalakban rendeződött.
Viszont az az érzésem, hogy Rafa Márquezt el fogják engedni. Nincs szükség 3 vkp-ra, és hátul is vannak már elegen. Nagyon nem örülnék a mexikói távozásának.
Ennek kapcsán az AS ma arról írt, h Marquez ügynöke felajánlotta a játékost az Atleticonak... Persze az AS is nagy kamus, de minden megtörténhet. Én sem lennék lelkes a távozásától.
lionelmessi19 írta: Szvsz szükséges:
-1 jobb bekk
-2 tkp
-3 csatár (feltéve hogy Samu marad)
Sztm kicsit túlszámoltad a dolgot, le merném fogadni, h még 2, vagy max 3 játékost igazolunk, és vége... Lesz még egy tkp és ha elmegy Eto'o egy csatár, ha nem, akkor csak egy szélső.
Lehet, h oleguer nem elég jh cserébe, de Puyol is kumehet vészhelyzetben. Amúgy meg, ha Eto'o nem megy el, úgy számoltam, h max 55-60 millát szedünk be a többiekből, ezalapján kb 90-t költünk sztm, amiből máris 60 körül járunk... Még két játékos, és vége. Ezen csak az változtat, ha Eto'ot is eladjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Grege 2008.06.07. 17:29:22-kor.
Andris
Adminisztrátor

2008.06.07. 17:21:37

Hát Tamás, mivel Keita középső kp-ként is elmegy bőven, illetve Milito fél évig sérült, szerintem megmaradhat Márkó, mint univerzális megoldás. Én nagyon birom őt, és a játékát, remélem marad. Persze egy nagyon jó árért (nagyon nagyon jó..!) elengedném talán, de kétlem hogy ilyet bárki adna érte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.06.07. 17:23:14-kor.
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.07. 17:18:39

Andris!
Teljesen helytálló a gondolatmeneted! A támadó szekció megerősítése, kicserélése még hátra van. (nem Samura gondolok itt) A hátsó és középső alakzat nagy vonalakban rendeződött.
Viszont az az érzésem, hogy Rafa Márquezt el fogják engedni. Nincs szükség 3 vkp-ra, és hátul is vannak már elegen. Nagyon nem örülnék a mexikói távozásának.
Viszont Ronnie maradni fog - szerintem. Sajnos, annyi rosszat leírtak, mondtak róla avezetők, spanyol újságok - a látottakon túl -, hogy nincs az a normális klubvezető, aki megvenné. Igaz, felőlem maradhat. Talán Guardiola gatyába rázza.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.06.07. 17:22:04-kor.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.06.07. 17:14:37

No, akkor most a kezdő és csere embereket., valamint a felállási variációkat is figyelmen kívül hagyva a következőképp áll fel a 25 fős keret, ami jövőre kell szvsz:

------------------------Valdes-------------------------
--Alves--------Puyol-----------Milito--------Abidal--
------------------------Touré-------------------------
---------------Xavi--------------Iniesta--------------
---Messi---------------Samu----------Henry--------

-----------------------Pinto-----------------------
--Oleguer------Piqué-----Cáceres-------Syl--- +1 védő ??
-----------------------Rafa-----------------------
--------------Keita----------Guddy-------------- +1 kp ???
------????-----------Bojan----------????-------- + csatár ???

Itt ugye bele van számolva már minden érkező, és a biztos távozók pedig kitéve: Edmilka, Dinho, Deco, Ezqu, Zambro, Giovanni, Thuram

Amennyiben eltekintünk az általam szükségesnek tartott plusz háromtól ott oldalt, és csak 22 fős kerettel lendülünk neki a jövő évnek, akkor is még közel sem állunk jól.
A védelemben Oleguer szvsz nem megoldás. Többiek okés.
Középen inkább Keita a vkp, és két tkp szükségeltetik, Guddynak menni kellene, persze csak jó árért, Rafa pedig csak max nagyon jó árért, amúgy megtartanám, mert szerintem remek univerzális védekező játékos.
A csatárosrba pedig két ember is kell minimum, a kis Bojan mellé.

Szvsz szükséges:
-1 jobb bekk
-2 tkp
-3 csatár (feltéve hogy Samu marad)

Azt gondolom hogy a 3 csatárból 1 jöhetne a B-ből. Legyen még valaki Bojan mellett, de mindenképp szélebbre alkalmas srác. ( Még mindig átkozom Orlandiért a vezetőséget)

Egyáltalán nem állunk jól szerintem, a maradék minimum 6 új játékosból max Hlebbel állunk valahogy, illetve 1 srác lehet kéznél a B-ből.

Eladások terén pedig sok az elsózandó játékos még, Deco Dinho Oleguer Guddy...

Alvés leigazolásától függetlenül azt mondom, a neheze még hátra van, hogy összességében jól jöjjünk ki a nyárból.
:roll:
- József Attila
Kissge87
Barça B

2008.06.07. 17:09:41

Csak ő is fusson be olyan karriert, mint Messi és akkor nem kell ide Silva meg ilyenek!!! :P :P :P :P :P :P
Adam04
Jugador del Barça

2008.06.07. 17:04:39

Kissge87 írta:http://www.youtube.com/watch?v=1xce4_Mzyn0

Nem tudom, de nekem ez a Gai Yigaal Assulin gyerek Messire meg dos Santosra emlékeztet, mármint a mozgása! Csak engem, vagy mást is??? :)
Tényleg hasonlít a mozgása. Amíg a kamera nem közelített rá az arcára én azt hittem Messi az:D
Kissge87
Barça B

2008.06.07. 17:03:42

Grege írta: Max a Madrid elől happolják el, hozzák ugysem jött volna...Elég rossz élményeket gyűjtött anno nálunk.
Jó, csak hát valaki Quaresma-t is megpendítette!:):):)
Drigo
Eurobarca Staff

2008.06.07. 17:02:10

Tamás már megkezdte a "helyrerakást", de azért én is elmondom.

Messi-#19 nagyon nem jó dolog ilyenekkel viccelődni, főleg, hogy ennyire tudatlan vagy. - nem kérek további kommenteket
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 17:01:22

Kissge87 írta:http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=726747
:( Quaresma lehet, hogy kilőve! :?
Max a Madrid elől happolják el, hozzák ugysem jött volna...Elég rossz élményeket gyűjtött anno nálunk.
Kissge87
Barça B

2008.06.07. 16:43:28

[quote="Csiszi"6""]Szerintem már csak 3 embert kell igazolni
egyet bal szélre, egyet csatárnak és még egyet irányítónak és akkor teljes a csapat!!
szélre: Silva vagy esetleg Quaresma
csatár: Huntelaar vagy Villa (Benzema szerintem megszerezhetetlen!)
irányító: Moutinho vagy Van der Vaart (Diego lenne az igazi, de ő is csak álom)[/quote]

Én teljes mértékik kiegyeznék mindenkivel, tanán csak Huntelaar-ral nem 100%-ig! :D:D:D
De inkább Huntelaar, mint Trezeguet!:):):)
Capon
Llegenda del Barça

2008.06.07. 16:41:23

Treze nem lenne rossz megoldás 1-2 évre. Talán több is van benne még. Nagyon jó játékos!! Ez az a poszt amikor nem 4 ével kell elöre gondolkodni hanem csak max 2 évre elöre. Treze ezt a két évet szerintem maximálisan jól meg tudná oldani. Ha hosszabb idöre gondolkoznak a döntést hozok akkor be lehetne fektetni Villa-ba. Ez szerintem tényleg csak attól fögg, hogy hány évre akarják megoldani az a dolgot, mennyire biznak Bojan-ban (egyáltalán mennyire válik majd be ténylegesen). Adebayort semilyen körülmények közöt sem szeretném a csapat környékén sem látni. Ő is jó játékos de akkor sem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.06.07. 16:30:20

MichaaBee írta:Huntelaart vagy Villát kell leigazolni! nehogymár a világ harmadik leggazdagabb csapatának ne legyen 30 millája egy középcsatárra! Huntelaarról olyat is hallottam, hogy 17-ért :o :shock: de ezt azért nem hiszem! jöhet ide 30-ért és kész!!![/b][/color]
attól h a világ3. leggazdagabb klubja vagyunk nem kell a vagyon felét elherdálni :wink: gondolj bele ottvannak a hitelek a stadion fenntartási költségei a sportszervásárlások a játékosok fizetései és még kitudja mi egyéb.
nem olyan egyszerű elnöknek lenni mint ahogyan egyesek képzelik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messi-#19 2008.06.07. 16:33:18-kor.
Kép
Més que un club
noname
Llegenda del Barça

2008.06.07. 16:23:25

Bár akkor már jobban örülnék, ha maradna Etoo, de sztem Trezeguet se lenne rossz megoldás és ezért: 30 éves, emiatt elég olcsó, nagyon rutinos, jó a helyzetkihasználása és amikor néhány év múlva neryval kiöregednének, akkor már lesz egy érett Bojan és csak 1 csatárt kell venni pluszba.Szóal Treze se lenne rossz, de akkor már inkább Etoo.
Huntelaar/Villa/Benzema- ezek lennének a jó megoldások.
Adebayor nem rossz, de akkor már inkább Treze! :roll:
A Fifa egy szégyen
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.07. 16:09:47

Hát, ha én lennék most az edző, én ezt a csapatot állítanám össze:

----------------------V.Valdes---------------------
Alves---------Puyol-----------Milito--------Abidal
-----------Xavi---------------------Touré----------
--Messi------------Ronaldinho-------------Silva--
-----------------------Eto'o-------------------------

Ez természetesen abban az esetben, ha Dinho marad, és úgy gondolja, hogy dolgozni szeretne, talán egy új poszt új kihívás is segítene, meg lehet próbálni.
Henry lenne a rotációban Eto'o cseréje, Silva opciója is, szal igen sokszor kapna a kezdőben is akár lehetőséget, míg Iniesta Szinte az összes posztra bevethetően ülne a padon, persze igen keveset. Keita Xavi és Touré cseréje. Ha meghagytuk volna Dos Santost, akkor ő Messi és Silva helyére is okés lett volna. Bojan természetesen Eto'o cseréje. Marquez maradása szerintem igen fontos lenne, mert középhátvédnek is oké, illetve Touré és Xavi cseréjének. Ez az összeállítás igen könnyen variálható, 4-4-2-t is képes a keret játszani ha arra van szükség, de végső esetben a 3-4-3-ra is marad lehetőség. Dos Santos távoztával egy szélső csere viszont még kellene. (30 euróért Joaquin jöhetne, ahogyan Koeman becsülte az értékét:D)

Szóval én még Silvát venném meg mint fontos igazolás, egy cserét Messinek, valamint Ronaldinho függvényében egy irányítót/árnyékéket, csatárposztra vannak 3-an szal felesleges, kivéve ha Eto'o megy, akkor Ibra vagy Adebayor és Villa jöhet nálam.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Lezárt