Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Sztm a lényeg azon van, h a nem biztos híreknél legyen ott a forrás, ahogy ez a blog csinálja is, és ahogy az eurobarca is szokta, mert annak alapján általában eldönthető, h megbízható-e a hír. De igazad van, h az ilyen apró fogalmazások is fontosak, befolyásolnak, viszont az ilyesmiket az avatott szem kiszűri, ha egy ideje olvassa a honlapot... (véleményem szerint)lionelmessi19 írta:Bloghoz mérten tulajdonképpen nem rossz,de amúgy ha olvashatsz napi friss spanyol sajtót, illetve Eurobarcát, felesleges az ilyesmit.
Fontos különbség most pl.. ugyanaz a hír :
A blogod: megyegyezés a sráccal
az Eurobarca: mostmár valós célponttá válhat a srác
Az, h egy lap sok mindent összeír, lehet hazugság, vagy megírnak minden apró nyomot,amin elindul a Barca... Sok a kamu persze, de helyből elutasítani az azért túlzás. Pláne, h Eurobarcán is nem egyszer jelent már meg olyan igazolási hír, amiből aztán nem lett semmi. Mégsem mondja senki, h kamuoldal, vagy pletykahonlap...Kell tudni szűrni.lionelmessi19 írta: Megjegyzem, a Gazetta meglehetősen megbízhatatlan forrás,túlsok mindent összeírnak, ha már a Mundoval egylapon említetted..
Már nem az elsőt olvasom erről a blogról.Grege írta:Éjéjéjéjéjé, várjál csak, azért ez a kis blog nem olyan rossz, pláne, h Gazettoból és Elmundoból idéznek benne...lionelmessi19 írta: Még ha igénytelen sportoldalakat linkelünk, hát küzdünk az ellen is, de istenem..
Most még blog is??
Mikor jön a barcafan.Gportál legfrissebb hírek?
Hnap reggel veszek Blikket is a zsömle mellé.
Nem attól rossz vmi, h blog, hanem attól, ha ócskán csinálják...Sztm pl ezen a blogon elég korrektül nyomják a srácok.
De érdemes lenne előbb beleolvasnod, aztán utána bírálni...
Éjéjéjéjéjé, várjál csak, azért ez a kis blog nem olyan rossz, pláne, h Gazettoból és Elmundoból idéznek benne...lionelmessi19 írta: Még ha igénytelen sportoldalakat linkelünk, hát küzdünk az ellen is, de istenem..
Most még blog is??
Mikor jön a barcafan.Gportál legfrissebb hírek?
Hnap reggel veszek Blikket is a zsömle mellé.
Még ha igénytelen sportoldalakat linkelünk, hát küzdünk az ellen is, de istenem..Grege írta:Beszéltünk napközben sokat Trezeguetről, és most itt ez a kis lapszemle róla, ennyi újság talán már nem hazudik (olyan nagyot)!
http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... eguet.html
Andris!lionelmessi19 írta:Hát Tamás, mivel Keita középső kp-ként is elmegy bőven, illetve Milito fél évig sérült, szerintem megmaradhat Márkó, mint univerzális megoldás. Én nagyon birom őt, és a játékát, remélem marad. Persze egy nagyon jó árért (nagyon nagyon jó..!) elengedném talán, de kétlem hogy ilyet bárki adna érte.
Ennek kapcsán az AS ma arról írt, h Marquez ügynöke felajánlotta a játékost az Atleticonak... Persze az AS is nagy kamus, de minden megtörténhet. Én sem lennék lelkes a távozásától.Varga Tamás írta:Andris!
Teljesen helytálló a gondolatmeneted! A támadó szekció megerősítése, kicserélése még hátra van. (nem Samura gondolok itt) A hátsó és középső alakzat nagy vonalakban rendeződött.
Viszont az az érzésem, hogy Rafa Márquezt el fogják engedni. Nincs szükség 3 vkp-ra, és hátul is vannak már elegen. Nagyon nem örülnék a mexikói távozásának.
Sztm kicsit túlszámoltad a dolgot, le merném fogadni, h még 2, vagy max 3 játékost igazolunk, és vége... Lesz még egy tkp és ha elmegy Eto'o egy csatár, ha nem, akkor csak egy szélső.lionelmessi19 írta: Szvsz szükséges:
-1 jobb bekk
-2 tkp
-3 csatár (feltéve hogy Samu marad)
Tényleg hasonlít a mozgása. Amíg a kamera nem közelített rá az arcára én azt hittem Messi az:DKissge87 írta:http://www.youtube.com/watch?v=1xce4_Mzyn0
Nem tudom, de nekem ez a Gai Yigaal Assulin gyerek Messire meg dos Santosra emlékeztet, mármint a mozgása! Csak engem, vagy mást is???
Jó, csak hát valaki Quaresma-t is megpendítette!:):):)Grege írta: Max a Madrid elől happolják el, hozzák ugysem jött volna...Elég rossz élményeket gyűjtött anno nálunk.
Max a Madrid elől happolják el, hozzák ugysem jött volna...Elég rossz élményeket gyűjtött anno nálunk.
attól h a világ3. leggazdagabb klubja vagyunk nem kell a vagyon felét elherdálniMichaaBee írta:Huntelaart vagy Villát kell leigazolni! nehogymár a világ harmadik leggazdagabb csapatának ne legyen 30 millája egy középcsatárra! Huntelaarról olyat is hallottam, hogy 17-ért![]()
de ezt azért nem hiszem! jöhet ide 30-ért és kész!!![/b][/color]