Mikaos írta:Már-már kezdtem elfelejteni, hogy Robinho mennyire középszerű játékos, de a Konföderációs kupa magamhoz térített!
A cselei persze nem középszerűek, de a játéka...tegnap is vagy 5 helyzetet el-önzőzött. Általában meccsenként van 1, azaz egy villanása, de ez borzasztó kevés a Barcához. Ráadásul ő tipikusan az a fajta játékos, aki csak akkor játszik jól, ha az egész csapat is. Fordított esetben nem várhatod el tőle, hogy magával húzza a csapatot. Márpedig a mi csapatunkban csupa ilyen ember van, aki képes húzni a csapaton, és ennél nem is kéne lejjebb adnunk.
Lényeg: Robinho kevés a Barcába. És nem a technikai tudása miatt (mert az TOP10-es fixen!), hanem azért, mert nyaktól felfelé nincsenek rendben a dolgok.
Gondoltam, hogy valaki felhozza.
Persze igazad van, de az hozzátartozik a dologhoz, hogy mindezt egy magabiztos 3-0 után csinálta.
Nem egy Barca meccsre emlékszek, amikor széthullott a támadógépezet a magabiztos 3-4-5-6-0 után, mert kevésbe koncentráltak, és/vagy valaki megpróbálta egyedül megcsinálni.
Szóval még ez a közel tökéletes Barca is beleesett ebbe a "hibába". Ha gépek lennének, és tökéletesen játszanának, több meccs is lehetett volna akár 8-10 gólos is. De mint ahogy Robinho sem, úgy ők sem gépek, így szerintem meg lehet érteni, hogy ha magabiztos előnynél kicsit többet vállalnak.
De Rossi-t meg kommentálásra sem tartom érdekesnek, római srác, tuti nem fogja ott hagyni a nevelőegyesületét.
Ami viszont aggaszt, ez a vkp dolog, nehogy igaz legyen a feltevésem, miszerint jövőre defenzívebb kp-val és Messi - Ini széllel fogunk kezdeni.