Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mint láthatod, nem csak a tegnapi meccsről beszéltem. Annyit mondtam, h ez a Konf.kupa felidézte bennem, hogy miért nem tartottam sosem valami nagyra Robinho-t.barca99 írta: Gondoltam, hogy valaki felhozza.
...
Persze igazad van, de az hozzátartozik a dologhoz, hogy mindezt egy magabiztos 3-0 után csinálta.
Azért a Copa América-n a hátára vette a csapatot...Mikaos írta:...
Gondoltam, hogy valaki felhozza.Mikaos írta:Már-már kezdtem elfelejteni, hogy Robinho mennyire középszerű játékos, de a Konföderációs kupa magamhoz térített!
A cselei persze nem középszerűek, de a játéka...tegnap is vagy 5 helyzetet el-önzőzött. Általában meccsenként van 1, azaz egy villanása, de ez borzasztó kevés a Barcához. Ráadásul ő tipikusan az a fajta játékos, aki csak akkor játszik jól, ha az egész csapat is. Fordított esetben nem várhatod el tőle, hogy magával húzza a csapatot. Márpedig a mi csapatunkban csupa ilyen ember van, aki képes húzni a csapaton, és ennél nem is kéne lejjebb adnunk.
Lényeg: Robinho kevés a Barcába. És nem a technikai tudása miatt (mert az TOP10-es fixen!), hanem azért, mert nyaktól felfelé nincsenek rendben a dolgok.
Hát ez nem sok újság. Ezt eddig is tudtuk. Ha tényleg ilyen 12 milliókat kér azt úgysem fogja a klub megadni neki. Visszavonulni meg nem fog innen az biztos, mert Mallorcáról szeretne.Barcaádám írta:Joan Laporta legújabb nyilatkozata:
„Samuel Eto'o szerződése jövő nyáron lejár, ezért le kell üljünk beszélgetni a folytatásról. A csapat technikai vezetése és a játékos képviselője már meg is kezdték a tárgyalásokat. A klub egyértelmű szándéka a hosszabbítás, hiszen Eto'o a világ legjobb csatára és rengeteget adott a Barcának az elmúlt években. Amiben még közös nevezőre kell jussunk, az a fizetési rendszer átdolgozása. Samuelt sok klub vinné, de nagyon örülnék, ha tőlünk vonulna nyugdíjba.”
Teljes mértékben egyetértek, Robinho a világ legjobb játékosinak egyike, igaz a man city-be nem ment neki annyira, de véleményem szerint nem is a PL-be való játékos, neki a PD-ben a helye.Fernando írta:Szerintem egyáltalán nem középszerű játékos Robinho. A jelenlegi brazil válogatott legjobbja. Az egész válogatott nem sziporkázik de már egy ideje. Xavi, Iniesta, Messi is középszerű játékos volt tavaly? Mert mi se játszottunk nem, hogy szép focit de még eredményeset sem.
Persze aláírom, hogy nem jobb mint Ribéry. De annyival nemis rosszabb, hogy sokkal többet költsünk a franciára. Egyébként a legjobbat úgy értem, hogy a mutatott játék alapján. Szerintem a 3 meccs alatt Robinho mutatott mind összjátékban, mint támadásban a legtöbbet. Lehet, hogy jobb játékos Maicon, vagy Kaká a saját posztján mint Robinho az övén, de elvből hülyeség összehasonlítani ha nem ua. a poszt.LG írta:Azért ez erős tulzásnak tartom. Nem hinném, h azért egy Kakanál jobb lenne, de én Maicont is simán jobbnak tartom. Ettől függetlenül jó játékos, de nem jobb mint Ribery, az biztos. Ráadásul a francia nem is olyan problémás.Fernando írta:Szerintem egyáltalán nem középszerű játékos Robinho. A jelenlegi brazil válogatott legjobbja. Az egész válogatott nem sziporkázik de már egy ideje. Xavi, Iniesta, Messi is középszerű játékos volt tavaly? Mert mi se játszottunk nem, hogy szép focit de még eredményeset sem.
Azért ez erős tulzásnak tartom. Nem hinném, h azért egy Kakanál jobb lenne, de én Maicont is simán jobbnak tartom. Ettől függetlenül jó játékos, de nem jobb mint Ribery, az biztos. Ráadásul a francia nem is olyan problémás.Fernando írta:Szerintem egyáltalán nem középszerű játékos Robinho. A jelenlegi brazil válogatott legjobbja. Az egész válogatott nem sziporkázik de már egy ideje. Xavi, Iniesta, Messi is középszerű játékos volt tavaly? Mert mi se játszottunk nem, hogy szép focit de még eredményeset sem.
Copa Americán ő vitte a hátán a csapatot. a madridot ő vitte a hátán az utcsó szezonjában, csak akkor kezdett visszaesni a formája, amikor 3 védőt állítottak rá... ő messze van a középszerű kategóriától. amúgy vicc, tegnap a kommentátoron is röhögtem. maicon meg kaká kb fejenként 3-szor lőttek emberbe:szép próbálkozás. ezt Robinho csinálta meg 3-szor:nagyon önző ma a kis brazilMikaos írta:Már-már kezdtem elfelejteni, hogy Robinho mennyire középszerű játékos, de a Konföderációs kupa magamhoz térített!
A cselei persze nem középszerűek, de a játéka...tegnap is vagy 5 helyzetet el-önzőzött. Általában meccsenként van 1, azaz egy villanása, de ez borzasztó kevés a Barcához. Ráadásul ő tipikusan az a fajta játékos, aki csak akkor játszik jól, ha az egész csapat is. Fordított esetben nem várhatod el tőle, hogy magával húzza a csapatot. Márpedig a mi csapatunkban csupa ilyen ember van, aki képes húzni a csapaton, és ennél nem is kéne lejjebb adnunk.
Lényeg: Robinho kevés a Barcába. És nem a technikai tudása miatt (mert az TOP10-es fixen!), hanem azért, mert nyaktól felfelé nincsenek rendben a dolgok.
Bár kicsit drasztikusan fogalmaztál a lényeggel egyet kell, hogy értsek. De azért 10 milliónál nem adnék többet Ibraért Eto'oval karöltve.LM10 írta:Most olvastam a Goal.com-on h Moratti azt nyilatkozta, h Ibra és Maicon ha akarnak elmehetnek. Tegnap a Sportonon pedig az volt, h Mouronho akarja Drogbát és Eto'o-t is. A dolog egyszerű: Eto'o-val leülünk tárgyalni. Ha nem jönne össze akkor őt+10-15 millát hozzácsapva adjuk Ibráért...+Robinho is jöhet.. Szvsz ez egy ütőképes támadószekció lenne.
Egyik szemem sírna a másik nevetneColos írta:
Az nso szerint Mascherano felesége miatt távozni szeretne Liverpoolból, a Barca pedig felajánlott érte 20 millió eurót plusz Bojan Krkicset.
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ennek a hírnek örüljek-e vagy se. A liverpoolosok szerint Mascherano a világ egyik legjobban szerelő, argentin válogatottsági rekorder-várományos játékosa, Krkicsben pedig sokkal kisebb potenciál van, mint ahogy azt sokan mondják. Ha Javier esetleg bevethető még a hátsó sorban is, és mindaz igaz róla, amiket olvastam, akkor ez egy nagyon jó üzlet! Érkezhet még ugye Filipe és Henrique is a védelembe, Milito pedig távozhat. Szerintem ez egy borzalmasan erős alakzat lenne.
Az igaz hogy félelmetesen jól szerel, én csípem is, de nincs a földön olyan játékos és annyi pénz amiért Bojant odaadnám!Colos írta: Az nso szerint Mascherano felesége miatt távozni szeretne Liverpoolból, a Barca pedig felajánlott érte 20 millió eurót plusz Bojan Krkicset.
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ennek a hírnek örüljek-e vagy se. A liverpoolosok szerint Mascherano a világ egyik legjobban szerelő, argentin válogatottsági rekorder-várományos játékosa, Krkicsben pedig sokkal kisebb potenciál van, mint ahogy azt sokan mondják. Ha Javier esetleg bevethető még a hátsó sorban is, és mindaz igaz róla, amiket olvastam, akkor ez egy nagyon jó üzlet!