Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most, nem bíznám rá, de nem azért mert alapvetően képtelen lenne rá, hanem mert ahogy én látom, a 4. évében lenne rá képes. Az első évében meg tudta reformálni a játékot úgy, hogy az alap játékfilozófiát megtartotta, de azért nem kevés játékelemben újított (ezek többször át lettek itt beszélve, úgyhogy nem kezdenék bele).visca el barca írta:és ez szted jó mentalitás, hogy ódehát 10ből 8 kupát megnyert és akkor még adjunk neki 1-2-3-4-5-6 évet, hogy új csapatot építsen stb stb. kit érdekel mi volt tavaly? jelenleg nem tud szintet lépni és nem is látni a leghalványabb jelét annak, hogy ez menni fog neki.Balinho írta:De egy-két ember olyan hangnemben beszél arról az edzőről, aki azért rendesen szállította a sikereket, hogy azért az sok.
tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy rábíznád egy új barca építését (mert ini kiválásával erre szükség lesz)
Suarez nyilván tudja, de a bekapott gól után is, hiába a nagy akarás, nekik volt helyzetük. Mozgósították a tartalékokat a srácok, ami meghozta az eredményt, mégha "szerencsével"is, de sikerült az egyenlítés. Itt sokunknak nem azzal van baja, hogy X-tünk, hanem a mutatott játékkal. Az pedig, hogy huzamosabb ideig nem tudunk a saját térfelünkről kihozni egy labdát, nos, nem igen emlékszem ilyesmire már évek óta.mess2009 írta:ezúttal, úgy gondolom a részletekben kissé elvesztetek...hogy miért? mert a pályán világosan el lehetett különíteni, hogy hogyan kellett volna focizni ha nem világos: a gól utáni időszak, és hogy hogyan fociztak. de ha a szemeteknek nem hisztek,most kaptunk segítséget is:...Suarez szavaira gondolok! nem hiszem van autentikusabb nála....
Nem kell adni neki több évet, sőt szerintem is kell egy új impulzus a csapatnak. Ugyan úgy én is azt mondom, hogy mindegy mit nyerünk idén, akkor is kell egy új ember.visca el barca írta: és ez szted jó mentalitás, hogy ódehát 10ből 8 kupát megnyert és akkor még adjunk neki 1-2-3-4-5-6 évet, hogy új csapatot építsen stb stb. kit érdekel mi volt tavaly? jelenleg nem tud szintet lépni és nem is látni a leghalványabb jelét annak, hogy ez menni fog neki.
tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy rábíznád egy új barca építését (mert ini kiválásával erre szükség lesz)
Miért, a meccs képe alapján nem pozitív ez az eredmény? Gondolom, ő sem arra gondolt, hogy az egy pont volt a cél a meccs előtt.visca el barca írta:„Az 1-1-es eredmény pozitív számunkra, hiszen megszereztünk egy pontot."
ez igen, ez a hozzáállás. ilyen mentalitással jobb is ha nyáron elmegy innen.
Nagyon rossz munkát nem végez, és nem csak rajta múlik. Én megvagyok vele eddig elégedve és ha a Real mögöttünk lenne, gondolom más is...TripleH írta:Az szép volt, értem én, hogy nem akar a médiának felületet adni a támadásra, de azért ilyen dilettáns hülyeségeket sem kene beszélni.visca el barca írta:„Az 1-1-es eredmény pozitív számunkra, hiszen megszereztünk egy pontot."
és ez szted jó mentalitás, hogy ódehát 10ből 8 kupát megnyert és akkor még adjunk neki 1-2-3-4-5-6 évet, hogy új csapatot építsen stb stb. kit érdekel mi volt tavaly? jelenleg nem tud szintet lépni és nem is látni a leghalványabb jelét annak, hogy ez menni fog neki.Balinho írta:De egy-két ember olyan hangnemben beszél arról az edzőről, aki azért rendesen szállította a sikereket, hogy azért az sok.
Szerintem azzal nincs is baj, ha valaki rámutat arra, hogy szerinte mi a gond, megvizsgálja mit lehet javítani és szeretné a maximumot látni. De itt azért néhány ember azt gondolom ugyanúgy túllép a száraz elemzésen és ugyanúgy emócionális alapon támogatja meg a nemtetszését. És van egy csomó jogos érv és vélemény, de néhány ember tényleg átmegy Csertői Aurélba és azt hiszi, hogy ezt a Barcát még Stevie Wonder és a vakvezető kutyája is triplázásig vinné.Petr írta: Mi a jelenlegi állapotot hozzuk fel, mint javítandó helyzet, és rámutatunk pár gondra, amit érdemes lenne megvizsgálni és javítani rajta. Ha a felmerült gondok valaki szerint nem hibák, akkor cáfolja meg érvekkel, és ne bújjon el emocionális "indokok" mögé.
Miért baj az, hogy szeretnénk a maximumot látni a csapattól?
Igen, közben az elmúlt időszakban (legalábbis a 2. Perez éra óta) a RM-é a szintén a világ egyik legjobb kerete és alig nyertek valamit és azért amikor nyernek, akkor is sokszor nagyban segíti őket a szerencse (a két BL, amit nyertek, az idei bajnokságban is sok olyan meccset hoztak, ahol nem voltak jobbak). Jelenleg úgy áll, hogy nagy valószínűség szerint idén behúzzák, a 2. Perez éra 2. bajnokságát 2009 óta.Nero. írta:A világ egyik legjobb kerete, akik eddig 10 megszerezhető trófeából 8at elhoztak, ez több mint jó. Aki meg nem 2 éve néz focit (bár ez akkor is így volt) az tudja hogy mindig minden évben április májusba dőlnek el a dolgok. Még a ligára is lesz reális sanszunk.
Az szép volt, értem én, hogy nem akar a médiának felületet adni a támadásra, de azért ilyen dilettáns hülyeségeket sem kene beszélni.visca el barca írta:„Az 1-1-es eredmény pozitív számunkra, hiszen megszereztünk egy pontot."
Azért azt nehéz lenne leírni, hogy minden ok volt.Nero. írta:A világ egyik legjobb kerete, akik eddig 10 megszerezhető trófeából 8at elhoztak, ez több mint jó. Aki meg nem 2 éve néz focit (bár ez akkor is így volt) az tudja hogy mindig minden évben április májusba dőlnek el a dolgok. Még a ligára is lesz reális sanszunk.
A Betis othonában Rijkaarddal és Guardiolával is sokat szívtunk, unalmas már ez az alllando hangulatkeltés minden egyes X után.
Igen, de az Eibar nem is támadt le, és egy olyan csapat ellen, aki letámad, kell a középpályára legalább egy labdabiztos ember. Más kérdés, hogy mindkét ilyen játékosunk sérült volt.Bob_Marley írta:Pont most kezdtünk sokkal jobban belelendülni és habár az Eibar ellenit nem veszem teljesen ide, mert ott nem feltétlen rajtunk múlt, de csak hoztunk három meccset gól nélkül, Sociedad már lefutott volt amúgy is.
Ez most becsúszott, Arda valóban nem a legjobb kp-n, de az Eibar ellen is lehozta, s a Betis nem acélosabb mint az Eibar.
Akkor azt is el kell felejteni, hogy a mienk a világ legjobb kerete és hogy jó edzőnk van. Ha elfelejtettük, akkor tényleg szép a mostani eredmény és megdöbbentő, ha valakinek nem tetszik.Nero. írta:Elhullajtott 2 pont ide vagy oda, abszolut megdobbento ami ebben a topicban megy a számok fuggvenyeben. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne hogy nekünk zsinórban három bajnokságot kéne nyernünk. Hihetetlen, arról nem beszélve hogy még csak január van és bármi lehet.
Milyen számok? Első két évben oké volt, azóta lejtmenet, kb tavasz óta tart. Nyilván nem egyszemélyben az ő hibája, szerintem ezt senki nem állította.Nero. írta:Elhullajtott 2 pont ide vagy oda, abszolut megdobbento ami ebben a topicban megy a számok fuggvenyeben. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne hogy nekünk zsinórban három bajnokságot kéne nyernünk. Hihetetlen, arról nem beszélve hogy még csak január van és bármi lehet.
Végül is az elmúlt négy hétben csupán ilyen meccseink voltak. Vilalrreal, Bilbao 2x, Sociedad2X. És jön az Atletico három nap múlva.....Mikor pihentetsz ha nem egy Eibar vagy Betis ellen? Igen, sűrű a program és főleg most mikor jön majd a hajrá lassan. Azért kell pihentetni, hogy legyen kraft a végén. Ne aggódjon senki az utolsó egy-másfél hónapban ugyanaz lesz a kezdő. Akkor meg az lesz a baj.de érted pihentetni kell őket. lehet közben minden cím elmegy, de a lényeg, hogy ne legyenek fáradtak
engem az zavar,hogy szeptembertől-májusig ez a duma megy,hogy a szezon döntő szakaszára...bakker marhára nem fogja egy játékos sem érezni azt,hogy január végén pihent egy meccset, akkor májusban húú de friss leszvisca el barca írta:de érted pihentetni kell őket. lehet közben minden cím elmegy, de a lényeg, hogy ne legyenek fáradtakcsababarca írta:Egyébként sem hiszem, hogy a fiatalabb francia fáradt lenne, vagy Piqué fáradt lenne.