EB - 2016
a belgák két dologban voltak jobbak: baromi gyorsak, és egyszerűen a mieink lepattantak róluk.
az első félidőben gyermeteg hibákat vétettünk, előjött a régi magyar virtus: nevetségesen elpasszolt labdák, amikből simán lekontráztak minket. szerintem egy pár ilyen eladott labdán még a belgák is meglepődtek. leginkább Lang volt e téren aktív.
a második félidőre megnyugodtunk, sikerült is helyzeteket kialakítani, ziccereket is, sajnos egy sem ment be. pedig szerintem egy gólt megérdemeltünk volna.
én úgy láttam, hogy ez a belga válogatott hiába áll klasszisokból, egyáltalán nem egy technikás csapat, csak egyszerűen gyorsan tudnak futni, és nagy benga állatok. erre épül az egész játékuk, amit ki is tudnak használni.
A döntőbe jutásra erről az ágról simán esélyesek, de ott egy német vagy spanyol csapat ellen nem látok nekik sok esélyt.
az első félidőben gyermeteg hibákat vétettünk, előjött a régi magyar virtus: nevetségesen elpasszolt labdák, amikből simán lekontráztak minket. szerintem egy pár ilyen eladott labdán még a belgák is meglepődtek. leginkább Lang volt e téren aktív.
a második félidőre megnyugodtunk, sikerült is helyzeteket kialakítani, ziccereket is, sajnos egy sem ment be. pedig szerintem egy gólt megérdemeltünk volna.
én úgy láttam, hogy ez a belga válogatott hiába áll klasszisokból, egyáltalán nem egy technikás csapat, csak egyszerűen gyorsan tudnak futni, és nagy benga állatok. erre épül az egész játékuk, amit ki is tudnak használni.
A döntőbe jutásra erről az ágról simán esélyesek, de ott egy német vagy spanyol csapat ellen nem látok nekik sok esélyt.
- Normandia
- Director del Fútbol
Nos srácok, én direkt nem írtam a fórumra, amíg versenyben voltunk, mert nem lett volna objektív.
Egy biztos, hogy össze lehet kaparni nálunk is egy csapatot, akik mentálisan, csapatként is jól működnek. Nálam a " mérkőzés" a tegnapi volt. Egy nagyon jó csapat ellen tudtunk helyzeteket kialakítani és, ha nem hagy el a szerencsénk, akkor egyenlíthettünk volna, onnantól egy másik mérkőzést játszottunk volna. Ezen a meccsen látszott, hogy mi az amiben fejlődnünk kell, mik a gyengéink, mi kellene ahhoz, hogy fel tudjuk venni a versenyt akár egy belga csapattal is. Nagyon remélem, hogy a SzK levonja a következtetéseket és egy magasabb színtre léptethet minket. Szerintem képes rá.
Egyébként pedig le a kalappal a csapat előtt, annyi örömöt és boldogságot adott nekünk ebben a két hétben, amit nagyon nagyon régen nem kaptunk válogatotttól.

Egy biztos, hogy össze lehet kaparni nálunk is egy csapatot, akik mentálisan, csapatként is jól működnek. Nálam a " mérkőzés" a tegnapi volt. Egy nagyon jó csapat ellen tudtunk helyzeteket kialakítani és, ha nem hagy el a szerencsénk, akkor egyenlíthettünk volna, onnantól egy másik mérkőzést játszottunk volna. Ezen a meccsen látszott, hogy mi az amiben fejlődnünk kell, mik a gyengéink, mi kellene ahhoz, hogy fel tudjuk venni a versenyt akár egy belga csapattal is. Nagyon remélem, hogy a SzK levonja a következtetéseket és egy magasabb színtre léptethet minket. Szerintem képes rá.
Egyébként pedig le a kalappal a csapat előtt, annyi örömöt és boldogságot adott nekünk ebben a két hétben, amit nagyon nagyon régen nem kaptunk válogatotttól.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Subinho
- Director del Fútbol
Várható volt h kikapunk és az álom itt ér véget, de ez a négyes nem volt a meccsben! Jók voltak a Belgák aláírom, de nekünk is voltak helyzeteik, csak most a portugál meccsel ellentétben nem mentek be... a végére szétestünk, kár azért az utolsó pár percért. A 2-0 kb elfogadható eredmény lett volna. Így is nagyon szép volt ez a menetelés, fantasztikus élmény volt és ha az az utolsó pár perc nem lett volna, talán nincs az a kis keserü szájíz az öröm mellett!!! Sajnálom, hogy így lett vége, de
SZÉP VOLT FIÚK, KÖSZÖNET ÉRTE!!!
SZÉP VOLT FIÚK, KÖSZÖNET ÉRTE!!!
Hatalmas érvágás volt már a meccs előtt, hogy Kleinheisler nem tudta vállalni a játékot. Nagyon fontos láncszeme ennek a csapatnak, viszont Pintér játéka nekem tetszett. Nyílván nem tudta azt hozni előrejátékban, de rendben volt szerintem. Nem szeretnék senkit kiemelni, az egész csapat jó volt.
Nagyot küzdöttünk, jöhetett volna az egyenlítő gól, amit teljesen megérdemeltünk volna. Azonban kaptunk egy négyest a világranglista 2. helyezettjétől, hát ez van..az út nem itt ér véget, hanem még csak most kezdődik.
Hazard jóformán nem csinált semmit egész szezonban, ma meg brillírozott..ki tudja mivan akkor, ha Fiola kezd.
Óriási köszönet a csapatnak ezért a felejthetetlen 2 hétért. Számomra mi vagyunk ennek az eb-nek a győztesei.
Nagyot küzdöttünk, jöhetett volna az egyenlítő gól, amit teljesen megérdemeltünk volna. Azonban kaptunk egy négyest a világranglista 2. helyezettjétől, hát ez van..az út nem itt ér véget, hanem még csak most kezdődik.
Hazard jóformán nem csinált semmit egész szezonban, ma meg brillírozott..ki tudja mivan akkor, ha Fiola kezd.

Óriási köszönet a csapatnak ezért a felejthetetlen 2 hétért. Számomra mi vagyunk ennek az eb-nek a győztesei.

Nagyon látványos volt a két "hiányposzt", Hazard gyakorlatilag azt csinált a baloson, amit akart...mondanám, h rá kell állni (gyanítom ez Storcknak is eszébe jutott
), de nem tudsz, amikor van rajta kívül is 3-4 klasszis.
Az meg egyenesen ordított, h Szalai mögött nincs senki, üresen tátongott az a terület, kivéve, mikor Pintér (aki sztem nem játszott rosszul) bejátszotta, a nagyobb baj, h benne semmi váratlan nincs. Gera mellett az egyetlen ember Kleinheisler, aki tud váratlant húzni és kellőképp szemtelen is hozzá. Na, meg a futásmennyiség.
Valószínűleg a legjobb körülmények között is megvernek minket, sztem egész más szintet képviselnek, 1-0 után elkezdtek lötyögni, a második félidő egy rövid szakaszában volt benne a magyar gól a meccsben, azon kívül nem nagyon. Mondjuk akkor meg voltak zavarodva.
Király védése nálam a torna bravúrja. Világklasszis mentésnek tűnt.
Holnaptól hiányérzet kezdődik...sosem gondoltam, h ilyet írok valaha, de várom a szeptemberi VB selejtezőket, a Groupiban találkozunk
Rohadtul bánom, h nem mentem ki magyar meccsre.

Az meg egyenesen ordított, h Szalai mögött nincs senki, üresen tátongott az a terület, kivéve, mikor Pintér (aki sztem nem játszott rosszul) bejátszotta, a nagyobb baj, h benne semmi váratlan nincs. Gera mellett az egyetlen ember Kleinheisler, aki tud váratlant húzni és kellőképp szemtelen is hozzá. Na, meg a futásmennyiség.
Valószínűleg a legjobb körülmények között is megvernek minket, sztem egész más szintet képviselnek, 1-0 után elkezdtek lötyögni, a második félidő egy rövid szakaszában volt benne a magyar gól a meccsben, azon kívül nem nagyon. Mondjuk akkor meg voltak zavarodva.
Király védése nálam a torna bravúrja. Világklasszis mentésnek tűnt.
Holnaptól hiányérzet kezdődik...sosem gondoltam, h ilyet írok valaha, de várom a szeptemberi VB selejtezőket, a Groupiban találkozunk

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Sose gondoltam volna, hogy egy Magyar foci válogatottat egy ország fog szeretni. Baromi hosszú volt ez az út ide... de mennyire szép minden pillanata most, ott vagyunk egy EB-n és büszke magyarok lehetünk. Ezt az országot mindig leírták és le is írják, leköpik, meggyalázzák, semmibe veszik, megmutattuk, hogy ott vagyunk bizony a térképen, mind ezt csapatként! Portugália ellen az EB legjobb meccsét hoztuk, ma pedig belgium ellen küzdöttünk fogunkat össze szorítva, férfias egy meccs volt, felnőttünk a feladathoz!
Kalapom Dárdai és Storck előtt, olyan mentalitást adott ennek a társaságnak, ez hiányzott innen de rohadtul.
Továbbá kalapom Király Gabi előtt, szombathelyi révén, plusz elánnal drukkoltam neki, nem okozott csalódást, még egy ilyen sportembert, ennyi alázattal, Szép volt Srácok!
Kalapom Dárdai és Storck előtt, olyan mentalitást adott ennek a társaságnak, ez hiányzott innen de rohadtul.
Továbbá kalapom Király Gabi előtt, szombathelyi révén, plusz elánnal drukkoltam neki, nem okozott csalódást, még egy ilyen sportembert, ennyi alázattal, Szép volt Srácok!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
üdv. szép volt srácok, nem szégyen kikapni egy világranglista 2. helyezettől. nem voltunk olyan rosszak, csak sajnos a két sérültünk hiányát nagyon megéreztük, Fiola mellett azért szerintem nem fickándozott volna ennyire Hazard, de hát sajnos Lang nem szélső hátvéd neki középen a helye. az első góljuknál nagyon nagyot hibázott a védelem, ami végzetes volt, ettől megnyugodtak a belgák és onnantól kezdve már nekik állt a zászló mert kontrázhattak és abban nagyon jók. elölről meg nagyon hiányzott Kleinheisler mert így Szalai nem tudott kivel kicsibe összejátszani mert Pintér nem jó arra a posztra, én Némethet hiányoltam onnan, szerintem leginkább ő tudta volna pótolni Lacit. de sebaj fiúk nincs miért szomorkodni, fel a fejjel és csak így tovább.
mvik
Először is: Hatalmas Gratula a srácoknak, még a 0-4 ellenére is! A második félidőben megmutatták, hogy miért lehet szeretni ezt a magyar focinak nevezett dolgot. Mert ez bizony ízig-vérig az volt. Sajnos a játékosaink képzettségi szintje és az ellenfél tudása között ez a reális különbség és ezt semmilyen edzéssel nem lehet eltüntetni. Sajnos sokat nyomott a latban Kleini kiesése, mert a középpályánkon hiányzott egy valódi futóbolond, aki jobban megoszthatta volna a belga középpályásokat, illetve labdavesztésekkor sem tudtak volna olyan simán ránkgyorsítani. Gera 37 éve is meglátszott már a sprinteknél, illetve a jobb oldalunkon Fiola hiánya is sok volt. És mindezek ellenére egy olyan akcióból kaptuk az első gólt, ami számunkra a legkönnyebben elkerülhető lett volna. Az utolsó 20 perc összeomlása már törvényszerű volt, gyakorlatilag az első félidő folyamatos rohanása felemésztette az erőnket, a minőségi cserék pedig ennyit érnek egy lefárasztott ellenfél ellen. És mindezek ellenére is sokáig meccsben voltunk, abszolút nem lett volna meglepő, ha kiegyenlítünk. Ma viszont tipikusan olyan meccsünk volt, amikor a tudáskülönbség mellett még minden be is jött az ellenfélnek, nekünk pedig semmi, de az az igazság, ha ilyen szintű játékosok maximális koncentrációval és odaadással játszanak, akkor bizony kijön a tudásuk. Mindent egybevéve viszont borzasztóan büszke vagyok a csapatra, mert végig becsülettel küzdöttek, mentek előre és valóban (a körülményekhez képest) élvezni akarták ezt a meccset és megmutatni mindenkinek, hogy ők igenis tudnak focizni.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Az elso felidot leadtuk, a masodik meg csoda volt. Ilyen buszke meg sose voltam a valogatottra, nem is hittem, hogy ilyen erzeseket kivalthatnak belolem, de megis. Csodas EB volt, 45 percnyi gyenge jatekkal, de ez nem erdekel. Buszke vagyok a sracokra, az egesz EB-re, mi kimentunk nyilt sisakkal, amit tudtunk, a legbuszkebb nemzet mi lehetunk. Koszonom fiuk, nekem ti vagytok az EB gyoztesei, ekkora elmenyben soha nem lesz reszem szerintem, koszonom.. csoda volt ez a par meccs, nem tudok mast mondani. Koszonom sracok!!!
Sajnos az összeállítás előrevetítette az eredményt.
Fiola abszolút hiányzó volt, Lang semmilyen szinten nem tudja őt pótolni. Neki Guzmics mellett a helye, helyette ott kaptuk a rendkívül lassú Juhászt. Kleini kiválása meg igen ütős lett, mert a középpályán átrohantak, nem volt aki csússzon-másszon, ütközzön. A 37 éves Gerától ezt nem lehetett elvárni, Pintér meg alkalmatlan erre. Egy jobb válogatott ellen sajnos ezek döntő tényezők voltak.
Én nem ájulok azért el a belgáktól, jobbak voltak kétségtelen, de a németek szintjétől olyan messze vannak, mint Makó Jeruzsálemtől. Komoly csapat megeszi őket taktikailag, szerencséjük a gyenge ág.
A válogatottra meg büszke vagyok, én végig hittem bennük már az EB előtt is, sok örömet szereztek ebben a két hétben. Remélem ősszel folytatódik ez a fajta mentalitás a csapatnál, mert akkor nem leszünk esélytelenek a VB selejtezőkön.
Fiola abszolút hiányzó volt, Lang semmilyen szinten nem tudja őt pótolni. Neki Guzmics mellett a helye, helyette ott kaptuk a rendkívül lassú Juhászt. Kleini kiválása meg igen ütős lett, mert a középpályán átrohantak, nem volt aki csússzon-másszon, ütközzön. A 37 éves Gerától ezt nem lehetett elvárni, Pintér meg alkalmatlan erre. Egy jobb válogatott ellen sajnos ezek döntő tényezők voltak.
Én nem ájulok azért el a belgáktól, jobbak voltak kétségtelen, de a németek szintjétől olyan messze vannak, mint Makó Jeruzsálemtől. Komoly csapat megeszi őket taktikailag, szerencséjük a gyenge ág.
A válogatottra meg büszke vagyok, én végig hittem bennük már az EB előtt is, sok örömet szereztek ebben a két hétben. Remélem ősszel folytatódik ez a fajta mentalitás a csapatnál, mert akkor nem leszünk esélytelenek a VB selejtezőkön.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Voltak hibáink, mind egyénileg, mind csapatszinten, mind taktikailag. De bennem csak büszkeség van a fiúk iránt. RIA-RIA!
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Le a kalappal a fiuk előtt!!
Még mindig nem tértem magamhoz, ha 2 honapja valaki azt mondja hogy azért leszünk szomoruak, mert egyenes kieséses szakaszban kiesünk, ugy hogy csoportelsők lettünk, veretlenül, 5 ponttal, csunyán kiröhögtem volna és sürgősen kapcsolatba akartam volna beszélni a dealerével hogy halálos adagokat osztogat a cuccbol...
Még mindig nem tértem magamhoz, ha 2 honapja valaki azt mondja hogy azért leszünk szomoruak, mert egyenes kieséses szakaszban kiesünk, ugy hogy csoportelsők lettünk, veretlenül, 5 ponttal, csunyán kiröhögtem volna és sürgősen kapcsolatba akartam volna beszélni a dealerével hogy halálos adagokat osztogat a cuccbol...

Ha a meccset nézzem akkor két dolgot sajnálok. Kleini-t és az első gólunkat. Sajnos ezek a Belgák ellen nem engedhetjük meg, hogy rohanunk az eredmény után. Mert pontosan ez a fegyverük, a gyorsaságuk és 1v1-ben bárkit vernek. De inkább kapjunk ki így mnit ahogy tegnap a horvátok. Mi legalább megpróbáltuk. Nálam Kádár abszolút MOM a mi részünkről.
Amúgy meg baromi büszke vagyok és egy csodálatos eredményt értünk el. Erre valóban lehet építeni. Sokat fogunk még beszélni miért is volt ez ennyire szép. De elsősorban Gerának és Királynak örülök a legjobban. Nagyon megérdemelték ahogy az egész ország is.

Amúgy meg baromi büszke vagyok és egy csodálatos eredményt értünk el. Erre valóban lehet építeni. Sokat fogunk még beszélni miért is volt ez ennyire szép. De elsősorban Gerának és Királynak örülök a legjobban. Nagyon megérdemelték ahogy az egész ország is.

Fiola helyén lettünk megverve, illetve pont egy Kleinheisler hiányzott a tâmadójátékban az első félidőben.
Ez döntő faktor volt.
Esélyünk volt ikszelni, sajna nem mentek be vagy Courtois védett.
Támadólag is fellêptünk, nem úgy estünk ki, mint a horvátok, akik tolták a beszari focit, nagyon sokszor megvertük a belga védelmet pazar mozdulatokkal.
Akit kiemelnék az Király.... Egyszerűen csodálatos volt... Elképesztő miket védett és az a nyilatkozat.... Majdnem sírva fakadt szegény... Sokat köszönhetünk neki a selejtezőknél meg itt is.
Ez döntő faktor volt.
Esélyünk volt ikszelni, sajna nem mentek be vagy Courtois védett.
Támadólag is fellêptünk, nem úgy estünk ki, mint a horvátok, akik tolták a beszari focit, nagyon sokszor megvertük a belga védelmet pazar mozdulatokkal.
Akit kiemelnék az Király.... Egyszerűen csodálatos volt... Elképesztő miket védett és az a nyilatkozat.... Majdnem sírva fakadt szegény... Sokat köszönhetünk neki a selejtezőknél meg itt is.
madridista
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Grat a srácoknak, kihoztak mindent a meccsből, amit tudtak!
Itt látszik, hogy mennyire van a világelit a csapattól, 5méteren 3 lépéssel gyorsabbak nálunk.
Mindenesetre megnéztem volna egy meccset, ha mi is fullos kezdővel állunk fel, valószinüleg kikapunk, de Kleini okozott volna meglepetést nekik.
Itt látszik, hogy mennyire van a világelit a csapattól, 5méteren 3 lépéssel gyorsabbak nálunk.
Mindenesetre megnéztem volna egy meccset, ha mi is fullos kezdővel állunk fel, valószinüleg kikapunk, de Kleini okozott volna meglepetést nekik.
Büszke vagyok a srácokra, mert emelt fővel estünk ki, nem beszari játékkal, próbáltunk támadni, megvolt a labdabirtoklás, helyzetek....
Sokat fejlődtünk, erre már lehet építeni!
(ki tudja, mi lett volna, ha Kleini nem sérül le...)
A belgák viszont más dimenzió, nem hittem volna, hogy ennyire jók... ha a portugálok be is jutnak a négy közé, ott lesz nekik a végállomás...
akár a németek, akár a spanyolok lesznek ott a végén (remélem a spanyolok...), nem biztos, hogy képesek lesznek megállítani a belgákat...
Grat a mieinknek! Lovrencsics nagyszerű meccset játszott, simán ő volt a legjobbunk!
Sokat fejlődtünk, erre már lehet építeni!

A belgák viszont más dimenzió, nem hittem volna, hogy ennyire jók... ha a portugálok be is jutnak a négy közé, ott lesz nekik a végállomás...
akár a németek, akár a spanyolok lesznek ott a végén (remélem a spanyolok...), nem biztos, hogy képesek lesznek megállítani a belgákat...
Grat a mieinknek! Lovrencsics nagyszerű meccset játszott, simán ő volt a legjobbunk!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sajnos a másodikban berúgták a ziccereket. 

Hazard mellett Nainggolant is kiemelném a másik oldalon, ő is hatalmas meccset játszott, sajnos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.06.26. 22:50:12-kor.
azért az is hihetetlen, hogy miket hagyunk ki.
közben 4-0
közben 4-0
Ezzel egyet értek. A csoportkörben mondjuk keveset mutattak a belgák de ma már favorithoz méltóan játszanak, és innen komoly favoritok is, Walest szerintem simán kicsapják.visca el barca írta:mind1, azért nagy gratula a srácoknak, nagyot küzdöttek, emelt fővel jöhetnek haza
igazából végig benne volt, hogy jön a második gól és azzal az összeomlás, más dimenzió a két csapat.
Azért ekkora verést nem érdemlünk.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.06.26. 22:46:54-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem tudunk mit tenni, labdával gyorsabbak, de ami bennünk van kiraktuk a pályára, ez van jobbak. Szép volt fiúk mindentől függetlenül.

valahogy éreztem, hogy hármat fogunk kapni.
sajnos az első félidőben iszonyatos gyermeteg hibákat vétettünk.
a második félidő elején voltak helyzeteink, de hát most látszik igazán hogy hol tartunk mi, és hol a világ elitje.
de nincs szégyenkezni valónk. meg voltak a helyzeteink így is, a világ második legjobb csapatától nem szégyen kikapni.
azért csak volt 15 próbálkozásunk, jó pár elég veszélyes volt, akár be is akadhatott volna.
eddig fogta Fortuna a kezünket.
sajnos az első félidőben iszonyatos gyermeteg hibákat vétettünk.
a második félidő elején voltak helyzeteink, de hát most látszik igazán hogy hol tartunk mi, és hol a világ elitje.
de nincs szégyenkezni valónk. meg voltak a helyzeteink így is, a világ második legjobb csapatától nem szégyen kikapni.
azért csak volt 15 próbálkozásunk, jó pár elég veszélyes volt, akár be is akadhatott volna.
eddig fogta Fortuna a kezünket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2016.06.26. 22:42:18-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
mind1, azért nagy gratula a srácoknak, nagyot küzdöttek, emelt fővel jöhetnek haza 
igazából végig benne volt, hogy jön a második gól és azzal az összeomlás, más dimenzió a két csapat.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Na, Bobék kedvence első labdaérintésből kivégzett minket.
Hazard...

Hazard...