Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hidd el, hogy én örülnék a legjobban, ha egy magyar megállná a helyét az Arsenalban... De most Lehmann a kezdő, nem?Enrique írta:Nem-eee???? Akkor ki lenne a kezdőkapus kedves Eszti?Eszter21 írta:Ezzel csak az a gond, hogy az Arsenelban nem hinném hogy kezdő lenne...Enrique írta: Na! Csak lesz valami!!
Én nagyon bízom benne h vmi komolyabb csapat elviszik a KristályPalotából - megérdemelné!!![]()
Lehmann, akinek nagyobb a szája mint a kapuskesztyűje és minden 2. kapura menő lövést bevéd??
Vagy a jelenlegi 1. számú kapus, az Ammónia?![]()
Áhhh... Király sztem mind2jüknél jobb!
Nem-eee???? Akkor ki lenne a kezdőkapus kedves Eszti?Eszter21 írta:Ezzel csak az a gond, hogy az Arsenelban nem hinném hogy kezdő lenne...Enrique írta:Na! Csak lesz valami!!Rapika írta:Az Ágyúsok érdeklődnek Király után
London, január 11., 21.00 Arsene Wenger figyeli a magyar kapust.
Király Gábor ügynöke megerősítette, hogy az Arsenal élénken érdeklődik a Crystal Palace-ban védő ügyfele iránt. A Palace-ban biztos kezdő Király alapemberré vált, Gunnar Grynner ügynök szerint a teljesítményére a kapust kereső Arsene Wenger is újra felfigyelt.
- Még nincs hivatalos kapcsolatfelvétel, de tudjuk, hogy egy ideje figyelik Gábort - mondta Grynner a Sky-nak. - Azt nem hiszem, hogy januárban történne változás, de annál inkább bízom benne, hogy a nyáron igen. Gábort nem csak az Arsenal figyeli, négy-öt klub is érdeklődik, de ebben a szakaszban még felesleges konkrétumokba bocsátkozni.
Én nagyon bízom benne h vmi komolyabb csapat elviszik a KristályPalotából - megérdemelné!!
ja. az első két meccsén padozna, de utána elfelejtetné a néppel a "lepke" lémant, aki, ha csak negyed olyan jól védene, mint amekkora arca van, ő lehetne a világ legjobb kapusa. de nem az.Eszter21 írta: Ezzel csak az a gond, hogy az Arsenelban nem hinném hogy kezdő lenne...
Ezzel csak az a gond, hogy az Arsenelban nem hinném hogy kezdő lenne...Enrique írta:Na! Csak lesz valami!!Rapika írta:Az Ágyúsok érdeklődnek Király után
Király Gábor ügynöke megerősítette, hogy az Arsenal élénken érdeklődik a Crystal Palace-ban védő ügyfele iránt. A Palace-ban biztos kezdő Király alapemberré vált, Gunnar Grynner ügynök szerint a teljesítményére a kapust kereső Arsene Wenger is újra felfigyelt.
- Még nincs hivatalos kapcsolatfelvétel, de tudjuk, hogy egy ideje figyelik Gábort - mondta Grynner a Sky-nak. - Azt nem hiszem, hogy januárban történne változás, de annál inkább bízom benne, hogy a nyáron igen. Gábort nem csak az Arsenal figyeli, négy-öt klub is érdeklődik, de ebben a szakaszban még felesleges konkrétumokba bocsátkozni.
Én nagyon bízom benne h vmi komolyabb csapat elviszik a KristályPalotából - megérdemelné!!
Na! Csak lesz valami!!Rapika írta:Az Ágyúsok érdeklődnek Király után
Azt nem értem,miért nem próbálkozik Robson néha betenni kanu helyett valami motiváltabb fiatalt,aki a motivációja mellett a szerénységével is odaverné kanut...Boixos írta:csak vicc volt!!!!!!Bodi írta:Hááát Kanu szerintem......
Nagy játékos volt,de most már én is gyorsabb vagyok nála.![]()
Lehet néha rápattanna a ladba,de nem túl sűrűn!még kapufának sem kellene...
azt mondta, olyan síkos volt a talaj, h nem akarta reszkírozni a sérülést. télleg brutálisan szakadt az eső.redlions írta:Utolsó góljánál nem is szaltózott...rhynn írta:Robson megijedt hogyha játszik Gera, akkor a három szaltó során felszakad a sebe...antiimperialista írta: Igen, de azt is nyilatkozta nekik, hogy meccs után összevarrták a sebet, így szerencsére játszhat a Newcastle ellen...
Utolsó góljánál nem is szaltózott...rhynn írta:Robson megijedt hogyha játszik Gera, akkor a három szaltó során felszakad a sebe...antiimperialista írta:Igen, de azt is nyilatkozta nekik, hogy meccs után összevarrták a sebet, így szerencsére játszhat a Newcastle ellen...rhynn írta: Megsérült a feje egy fejelésnél, azt nyilatkozta az NSnek. Lehet hogy ezért!
csak vicc volt!!!!!!Bodi írta:Hááát Kanu szerintem......
Nagy játékos volt,de most már én is gyorsabb vagyok nála.![]()
Lehet néha rápattanna a ladba,de nem túl sűrűn!
De legalább Xre tudná hozni a meccseket..rhynn írta:Robson megijedt hogyha játszik Gera, akkor a három szaltó során felszakad a sebe...antiimperialista írta:Igen, de azt is nyilatkozta nekik, hogy meccs után összevarrták a sebet, így szerencsére játszhat a Newcastle ellen...rhynn írta: Megsérült a feje egy fejelésnél, azt nyilatkozta az NSnek. Lehet hogy ezért!
Robson megijedt hogyha játszik Gera, akkor a három szaltó során felszakad a sebe...antiimperialista írta:Igen, de azt is nyilatkozta nekik, hogy meccs után összevarrták a sebet, így szerencsére játszhat a Newcastle ellen...rhynn írta: Megsérült a feje egy fejelésnél, azt nyilatkozta az NSnek. Lehet hogy ezért!
Hááát Kanu szerintem......Boixos írta:nem hiszem, h fáradt volt a Zoli, inkább az lehet, h még a boltoni meccsen vmi kisebb sérülést összeszedett, h jól emléxem. de ha nem, akkor télleg ennyit tud a robson. viszont a Kamu csatár is, magas is, nem is bugizott a blben, miért nem hozzuk el?háta rápattan a labda néhányszor
Igen, de azt is nyilatkozta nekik, hogy meccs után összevarrták a sebet, így szerencsére játszhat a Newcastle ellen...rhynn írta: Megsérült a feje egy fejelésnél, azt nyilatkozta az NSnek. Lehet hogy ezért!
Megsérült a feje egy fejelésnél, azt nyilatkozta az NSnek. Lehet hogy ezért!antiimperialista írta:Szerintem Király Gabi semmivel nem rosszabb Cech-nél. De ha nagycsapatba megy, menjen inkább a MU-ba, mert az Arsenalt nem szeretem, és ennek a két klubnak van kapusgondja, a Chelsea-nek nincs.
Bryan Robson a legnagyobb barom a világon!!!! Mit akar így elérni? Nem játszatja a legjobb játékosát pont azután, hogy gólt szerzett? A támadójátékuk nagyon impotens volt, erre a legértékesebb játékosát csak az utolsó pár percre viszi be! Ezt magyarázza meg nekem valaki! Vagy olyan fáradt volt Gera Zoli, hogy nem bírt volna menni? Francot, legalább 20 percet bírt volna. Pár perc alatt nem lehet semmit sem csinálni...
Csak a Király!Enrique írta: Sztem még a Lehmann-t is...Angliában úgysincsenek olyan jó kapusok..
Sztem még a Lehmann-t is...Charlie írta:Kevés hozzáEnrique írta:Háááát....Charlie írta: Cech-et nem tudná kiszorítani?![]()
C.![]()
Sztem nem, sajna. De ki tudja?De Almuniát vagy Carollt bármikor!
C.
Kevés hozzáEnrique írta:Háááát....Charlie írta:Cech-et nem tudná kiszorítani?Enrique írta: Az MU-t jobban szeretem. Az Arsenalt nem annyira, nem tom mért. De üsse kavics, nekem mind1 melyik, csak vigye!!![]()
C.![]()
Sztem nem, sajna. De ki tudja?
Háááát....Charlie írta:Cech-et nem tudná kiszorítani?Enrique írta:Az MU-t jobban szeretem. Az Arsenalt nem annyira, nem tom mért. De üsse kavics, nekem mind1 melyik, csak vigye!!rhynn írta: Akkor tökön bököm magamInkább az Arsenal vigye
![]()
C.
Cech-et nem tudná kiszorítani?Enrique írta:Az MU-t jobban szeretem. Az Arsenalt nem annyira, nem tom mért. De üsse kavics, nekem mind1 melyik, csak vigye!!rhynn írta:Akkor tökön bököm magamEnrique írta: 1etértek. Majd ha leigazolta az MU!Inkább az Arsenal vigye
Az MU-t jobban szeretem. Az Arsenalt nem annyira, nem tom mért. De üsse kavics, nekem mind1 melyik, csak vigye!!rhynn írta:Akkor tökön bököm magamEnrique írta:1etértek. Majd ha leigazolta az MU!redlions írta: Jó lenne, de akkor ez a topic biztos meghal.Ez is csak Király miatt és néha Gera miatt él.
Inkább az Arsenal vigye
Akkor tökön bököm magamEnrique írta:1etértek. Majd ha leigazolta az MU!redlions írta:Jó lenne, de akkor ez a topic biztos meghal.rhynn írta: Gratz!
Király megint hatalmas volt! Gera meg nem játszikTiszta hülye a Robson is...
Csinálunk egy Király Gabi fórumot?:) Hogy közösen isteníthessük? Modik mit szóltok?:DEz is csak Király miatt és néha Gera miatt él.