Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Biztos, hogy marad a Lyonnál erre az évre. Max opciót lehetne rá szerezni.Victor_Valdes írta: Honnan tudod, hogy nem jön?
Honnan tudod, hogy nem jön?Adam04 írta:Ez így nagy szpas, hogy nem jön Benzema...pedig mindenképp kell venni 1 csatárt.... mert ez a mostani trió így nem maradhat![]()
Szivesen segítenék, de én inkább a Barca igazolásaival törödnék...Nóbi írta:kérdezd robben barátunkat, már a neve alapján is képben kell h legyen a real igazolásaival kapcsolatbanAdam04 írta:Már 100%-ra vehető, hogy Garay madridba igazol?![]()
amúgy igen, hivatalos közleményt adtak ki a klubok.
kérdezd robben barátunkat, már a neve alapján is képben kell h legyen a real igazolásaival kapcsolatbanAdam04 írta:Már 100%-ra vehető, hogy Garay madridba igazol?
"Kit érdekel, nekünk nem kellet és kész! fogunk igazolni más védőt, ennyi!!!"Benga írta:Talán nem kéne kapásból keménykedni mert jogosan normális hangnemben írt a hülyeségedre.robben írta: Köszönöm szépen az osztás, te gondolom az a tipikus "ember" vagy aki szemtől szemben és olyan bátor, mint a fórumban...Te egy igazi "férfi" vagy.
Amúgy én is csak a véleményemet írtam le...
Természetes hogy beírják hogy Garay a Madridé mer a Barca érdeklődött iránta.
Talán nem kéne kapásból keménykedni mert jogosan normális hangnemben írt a hülyeségedre.robben írta: Köszönöm szépen az osztás, te gondolom az a tipikus "ember" vagy aki szemtől szemben és olyan bátor, mint a fórumban...Te egy igazi "férfi" vagy.
Amúgy én is csak a véleményemet írtam le...
Nem hinném, hogy ez vezérelte őket, inkább csak, hogy jó játékos, és fiatal, a Madridban valószínűleg nem játszana, ezért inkább játszik a Racingban kezdőként még egy szezont és jövőre eldől mi lesz vele.torrentkiller írta:Ja ezt olvstam én is... Habár sztem ezt a mardid nem gondolta komolyan, csak azé szerezték meg nehogy a mienk legyen. Irták madridistán is hogy a kövi iényt még a racingban tölti. Plusz suszternek biztos hogy nem kéne, mivel ott a rohatt sok sztár, max padozhatna...Nóbi írta:Garay hivatalosan is a realé...
off: mivel ez itt a Barca átigazolásokról szóló fórum, ezért aki ide benéz, azt azért teszi, hogy a csapattal szóba hozott játékosokról elmondja a véleményét, vágyait és megtudja, hogy hogyan is áll a transzfer.robben írta:Kit érdekel, nekünk nem kellet és kész! fogunk igazolni más védőt, ennyi!!!Nóbi írta:Garay hivatalosan is a realé...
Igen nem olyan tehetséges mint Garay. Mert Pique tehetségesebb. Szerintem időt kell adni, jó kis játékos lessz ne aggódj.Titinho írta:De a 2008/09-es szezont még a Racingnál tölti és majd csak jövő nyáron, 2009. júliusában csatlakozik a Madridhoz.Nóbi írta:Garay hivatalosan is a realé...
Nagyon sajnálom, hogy hagytuk elúszni...Piqué jó, hogy olcsóbb de nem tartom olyan tehetségnek mint az argentínt.![]()
Elszúrtuk...
Ja ezt olvstam én is... Habár sztem ezt a mardid nem gondolta komolyan, csak azé szerezték meg nehogy a mienk legyen. Irták madridistán is hogy a kövi iényt még a racingban tölti. Plusz suszternek biztos hogy nem kéne, mivel ott a rohatt sok sztár, max padozhatna...Nóbi írta:Garay hivatalosan is a realé...
De a 2008/09-es szezont még a Racingnál tölti és majd csak jövő nyáron, 2009. júliusában csatlakozik a Madridhoz.Nóbi írta:Garay hivatalosan is a realé...
Akkor má inkább Dzsudzsi mint ő!!!Silva kell nem ilyen senkik!!!bati1989 írta:Hát nem tudom!Tehetséges, tud cselezni tényleg!De eszméletlen önző!Dzsudzsák miatt rendszeres néztem a PSV meccseit!Örököli lehet a labdát csak a gyerektől..!
hát jó pár lépésre lehet még tőle,mert nasri szerződést hosszabított a Marseille-el...gekkodan írta:Állítólag az Arsenal pár lépésre van Nasri leigazolásától. Aztán megint akkorát robbant vele Wenger mint az állat.... És nem mi.
Hát nem tudom!Tehetséges, tud cselezni tényleg!De eszméletlen önző!Dzsudzsák miatt rendszeres néztem a PSV meccseit!Örököli lehet a labdát csak a gyerektől..!the Legend írta:TÖKÉLETES LENNE LÁTTAM PÁR PSV MECCSET ROHATT TEHETSÉGES A GYEREK . GYORS TECHNIKÁS LABDÁINAK SZEME VAN SZABÁLOYSAN MÉG NEM NAGYON LÁTTAM H MEGÁLITOTTÁK OVLNArobag írta:Pep egy PSV-s gyereket nézeget a goal.com szerint.. ha jól értelmeztem.
Afellay, 22 éves, Van Basten beválogatta a keretbe.![]()
![]()
nagyjából egyetértek de lahm most hosszabította meg a szerződését, szal nem hinném h ingyen jönne...madmax87 írta:Igy van Puyol egy embléma de semmi több Maradjon Milito jöhetne még Garay(ha még nem ment a realba) meg szép lassan pique marquez meg csere középre meg hátra idén kell még alves, abidalnak még egy év bizonyításra és utána meg ugyis ingyen jön majd a kis lahm. Középre mindenképpen VDW kell Deco helyett sztem Fabregas megszerezhetetlen és VDW különben is már többet bizonyitott mint a kis Cesc.....még egy apróság sztem a Zaragoza háza táján is lehetne elég jo argentin középpályásokat találni...akár olcsón csrének jo lenne egy Aimar (akár kezdöbe is) vagy egy D'alessandro. Na joccak mindenkinek!