Az lenne a kérdésem, hogy hogyan válhat valaki az Év Fórumozójává? Azt tudom, hogy van ilyen szavazás, de mi alapján választják be oda az embereket?
A válaszokat előre is köszönöm!

Most hogy mondod én is észrevettem, nekem is "ugrés" van kiírva.soadroli írta:Észrevettem egy kis hibát, az "ugrás a fórum kezdőlapjára" szövegben van egy elírás, ha a főoldalon vagyok, "ugrés" van írva. Legalábbis nekem.
Jaja, ez nekem sem szimpatikusvisca el barca írta:fórumszabályzat:
"Avatarnál a képek mérete: Maximum 120x150 pixel"
alatta pár sorral
"Avatar: Max 130x160 méretű (130 széles, 160 magas!) "
a rendszer sem enged 120x150-nél nagyobbat. a képméret korlátot nem lehetne egy kicsit megemelni?
Már bocs de azért valakit nem kéne kibannolni mert nem ugyanaz a véleménye mint nekedRinku írta:Nem hinném. Vagy mennyit kívánnál várni? Látszik rajta, hogy egy kb. 16 éves Suárez drukker, aki hirtelen felcsapott Barca fannak. Ez esetben 4 év minimum. Semmi mondanivaló a kommentjeiben, buta és hasztalan maszlagok. A tevékenysége mondjuk még konkrétan nem sértett meg senkit és a fórumszabályzatot sem, de a moderátorok rászólhatnának.Capon írta:Kicsit trollkodósnak tűnik, de lehet majd belejön ha hosszabb lére ereszti a mondandóját.
szerk.: Engem sért, de nem személyemben. Az, hogy itt teszi a jópofát és írogatja a twitternek is kevés hülyeségeit, úgy kezeli Xavit, mintha valami Bojan Krkics lenne, az engem rohadtul zavar. És szerintem másokat is... Nem ártana kicsit elbeszélgetni vele.
Nem hinném. Vagy mennyit kívánnál várni? Látszik rajta, hogy egy kb. 16 éves Suárez drukker, aki hirtelen felcsapott Barca fannak. Ez esetben 4 év minimum. Semmi mondanivaló a kommentjeiben, buta és hasztalan maszlagok. A tevékenysége mondjuk még konkrétan nem sértett meg senkit és a fórumszabályzatot sem, de a moderátorok rászólhatnának.Capon írta:Kicsit trollkodósnak tűnik, de lehet majd belejön ha hosszabb lére ereszti a mondandóját.
Kicsit trollkodósnak tűnik, de lehet majd belejön ha hosszabb lére ereszti a mondandóját.ferninho írta:csak engem zavar, hogy AndrisBarca ontja magából az 1 soros (jobb esetben 1 soros...) tartalom nélküli kommentjeit?
Azért maradt bent, mert nem szerkesztetted, hanem idézted magadmess2009 írta:szerkesztettem egy hszt-t (javítottam) erre bent maradt az eredeti is . ez az én hibám? egyáltalán hogyan tudok egy komplett hsz-t törölni?
Kösz.
Nem jó ha sok hosszú link van, szét tudja húzni a fórumot. Ha vki nagyon akarja az tudja használni az URL gombot, az a +1 másodperc nem fog számítani. (Azért megemeltem a vágási határt több mint 3-szorosára, ez elégnek kell lennie a legtöbb esetben.)ferninho írta:újonnan felhoznám, ha már megint előjött egy példa(bár folyamatosan vannak ezek....)ferninho írta:Üdv
Ezzel a linkes hibával nem lehetne valamit kezdeni?
Valaki berak egy linket a kommentbe és akkor azt a kommentbe csak rövidítve látjuk, de ha szerkesszük utána ennek a linknek csak a rövidített változata marad meg a kommentben ,ami ugye használhatatlan....
pl
ez a link:
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b" target="_blank ... ic-3292414
de szerkesztés után ez lesz és ez már használhatatlan:
remélem érthető voltam
és ahogy most néztem idézéskor is "elromlik" a link...
szóval ez megoldható probléma vagy hozzá kell szokni??
mert URL-t nem a legkényelmesebb használni.
Tudom, hogy teljesen jelentéktelen a dolog és ezt is tudom jól, csak akkor is elég béna megoldás.S.Agüero írta: MAtS topikjába kell írni minden kapussal való dolgot.
MAtS topikjába kell írni minden kapussal való dolgot.MR. TROMORT777 írta:Egy kis jelentéktelen apróság:
Nem tudom volt-e már előttem tárgyalva, de mivel csak az első számú kapus kap topicot, nem lehetne akkor már a 3 kapus topicját egybe venni? Mert 3 ilyen kapus biztosan téma lesz az év során.
újonnan felhoznám, ha már megint előjött egy példa(bár folyamatosan vannak ezek....)ferninho írta:Üdv
Ezzel a linkes hibával nem lehetne valamit kezdeni?
Valaki berak egy linket a kommentbe és akkor azt a kommentbe csak rövidítve látjuk, de ha szerkesszük utána ennek a linknek csak a rövidített változata marad meg a kommentben ,ami ugye használhatatlan....
pl
ez a link:
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ic-3292414" target="_blank
de szerkesztés után ez lesz és ez már használhatatlan:
remélem érthető voltam