Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kis huncut...el fuero írta:És Solskjear bece nevére meg azt mondta h "angyalarcú gyilkos"VIII.Henrik írta:Van még egy kedvenc csapatom, a Róma. Most nézem a Manchester elleni meccset. Mancini-t nem egyszer Perrotázta a kommentátor - az első 30 percben.
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem hiába néztem anno a Fevita(Riceland) + Vidi meccseket sem némán. úgy emlékszem ő innen, kis Fehérváromból tört fel.el fuero írta:
És Solskjear bece nevére meg azt mondta h "angyalarcú gyilkos"
![]()
![]()
![]()
![]()
És Solskjear bece nevére meg azt mondta h "angyalarcú gyilkos"VIII.Henrik írta:Van még egy kedvenc csapatom, a Róma. Most nézem a Manchester elleni meccset. Mancini-t nem egyszer Perrotázta a kommentátor - az első 30 percben.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=gyors&id=6113Charlie írta:Szegénnyyy![]()
Kirakhatnánk 1 cikket a főoldalra, hogy a Van Gaalos cikk csak tréfa volt. Remélhetőleg elolvasná.
C.
Irhatna fórumba isEvilgrim írta:Tök jó,hogy Horti is olvasa az EuroBarcát..
![]()
Sylvinho_ írta:Basszus, Horti benyelte a bolondok napi cikket.Most megy a Bröndby-Barca UEFA-kupa meccs még régről, elkezd beszélni a Barca hollandjairól, hogy "nem tudunk megszabadulni tőlük", és utána mondja, hogy "és ha igazak a Barca-hoz közel álló újságírók cikkei, akkor érkezik nyáron Van Gaal".
![]()
Igen, a labdazsonglőröket elég rendesen osztja.ozsimiki írta:
Mostanában nem láttam(hallottam) tőle sok meccset,már várom a Brazil Sámpionátóóóóó kezdetét,ott mekkora szokott lenni![]()
VIII.Henrik írta:Bundesliga 2, Horti:
Daum lepacsizik egy ismerőssel, majd a vendégek edzője, xy is lepacsizik a porszívóval. ÁÁÁÁ
lionel19 írta:Még mindig jobb mint Horti:barca99 írta:Farkas Norbi: Izland ellen végig a pályán volt Xavi, Iniesta, és Gudjohnsen.
"És jön Gudjonsen az ifjú Grönlandi"
Még mindig jobb mint Horti:barca99 írta:Farkas Norbi: Izland ellen végig a pályán volt Xavi, Iniesta, és Gudjohnsen.