Még hozzá szolnék a részeges dologhoz. Meg egy régebbi témához, a lány-fiú barátsághoz is kapcsolódik. Egyik lány ismerősöm mesélte: buliba volt, elég rendesen beivott. Megkért egy fiút, aki gyerekkori jó barátja, h kísérje haza. Ez meg is történt, csak közben a gyerek kihasználta az alkalmat....
Egy másik dolog, ami engem érint, és igencsak szívás. Mivel itt a nyár, a strandidő, úgy gondoltam, h szőrtelenítem a felső testem. Elősször hagyományosan, borotvával akartam csinálni, de egy ismerősöm mondta, h csinálja weet szőrtelenítő habbal, amit a nők használnak a lábukra. Azt mondta, h ő neki be vállt, figyelmeztetett, h első alkalommal egy kicsit csíphet. Az a baj, nem kicsit csipett, úgy nézek ki, mintha egy erdőtűz túlélő lennék. Nem tudok pólót venni, nem tudtam aludni, ha megizzadok fáj, ha lezuhanyzom felhólyagosodik...
De ezzel nem is lenne még baj, kibirom a fájdalmat, de nemszeretném, ha esetleg vmi szövődménye lenne, és nem tudom, h elmenjek-e orvoshoz, mert nagyon nem szeretek oda járni. Amúgy elméletileg ilyen sérülésekből nem lehetne komolyabb baj, de én amilyen szerencsém van mostanában, nem lepődök meg semmin. Mi lesz a következő, rám esik egy zongora?