Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.18. 13:49:59

MichaaBee írta:Bartra
Róla azt hallottam, hogy az idény végén lejár a szerződése és még nem kapott új ajánlatot a klubtól, valamint azt hogy a Real hívja. :roll:
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.04.18. 12:46:28

Alvesnek lehetne nézni egy spanyol bajnokságban játszó fiatal, tehetséges jhv-t
Erre lett kinézve Azpilicueta, bár én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy Puyol elég oda, mivel rajta kívül is van 3 klasszis hátvédünk és akkor még nem is volt szó a fiatalokról (Muniesa, Fontás, Bartra.)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.18. 12:45:17

Szerintem most Fabregas a legkevésbé fontosabb igazolás. Őt nem kell annyira erőltetni. 1 évet akár maradhat is még londonban. Ami létszükséglet a balszélső poszt. Oda kell elsősorban igazolni. David Silva nem jó, mert sérülékeny és kevés gólt lő. Ribery tökéletes lenne, sőt a legjobb, viszont nincs sok esély rá hogy minket választ. Így kerül képbe Robinho, akinek a játéka passzol a miénkhez és gólérzékenyebb mint Pedro, arról nem is beszélve hogy ő képes megverni a védőjét 1:1-be. Ezzel számomra ki is merül a megfelelő szélsők listája, szóval ha ezek közül egyik sem jönne össze, akkor a Titi féle megoldáshoz kell megint nyúlnunk, avagy középső csatárt játszatunk a szélen. Végső esetben tehát össze jöhet egy David Villa igazolás is akár.
Másodlagos igazolás pedig a védelembe kell. Ezt a részét nem ragozom, itt sokan jöhetnek szóba.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
LM10
Director del Fútbol

2010.04.18. 12:27:42

KELL egy balszélső! Nem Alvest vagy Maxwellt kell ott játszatni, mert henry impotens idén. Henry mehet Amerikába, a helyére egy klasszis támadó, és kész. A Cesc ügyre kíváncsi leszek. Legjobban ez a 2 igazolás kéne, de Alves cseréjét is már illene a csapatban tudni.
Aki biztos nem Caceres lesz, hisz pár napja a SPORT-on olvastam, hogy jobban érzi magát a Juvénál, mint nálunk, és szívesen maradna. Szóval 12 milla perkálása után mehet, vagyis maradhat Torinóban.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.04.18. 12:18:39

nagyatyesz írta:Továbbiakban is tartom, hogy 3 játékos kell! Egyrészt a balszélső és a jobb oldali csere egyértelműen hiányposzt, másrészt én hoznék középpályára is valakit!
- jobb oldali cserevédőnek igazából jó lenne Caseres is, vagy valaki a spanyol bajnokságból
- középre én nagyon szeretném itt látni Fabregast. Oké, hogy itt van Ini és Xavi, de vele megnőne a variációs lehetőségerink száma! Szerkezetileg is máshogy tudnánk felállni. Szerintem ő kell nekünk!
- balszélsőre én nagyon szeretném Riberyt, de az elég valószínűtlen, hogy egyszerre érkezzen Fabregassal! Ha Cesc hazatér, akkor Suarest én is megnézném itt!

Erre a 3 posztra elkölthetünk kb 60-70 milliot! Sokanak tűnik, de ha a kölcsönben lévőket értékesítjük (Hleb, Caseres, Henrique) és az esetleges távozókért is kapunk (Henry, Marquez) pénzt, akkor nem is lennénk annyira mínuszban az átigazolási szezon végén!
Márquez nem azért hosszabított hogy a nyáron elmenjen szerintem. AMugy osztom a véleményt, Alvesnek lehetne nézni egy spanyol bajnokságban játszó fiatal, tehetséges jhv-t, vagy Cácerest visszahozni, de ha egyik se akkor meglehetne próbálni Bartra-t. Ribéry (inkább úgy mondom a baltámadó poszt) egyértelműen erősítésre szorul. Én legszívesebben Ribéryt látnám ott. Középre Xavi-nak kéne valami csereember, Cesc talán drága lenne, de mindenképp egy támadásokat segíteni tudó srác kéne, mert 5 középpályásunkból 3 védekezőbb felfogású.(Keita, Busi, Toure) Én egy fiatal, tehetséges, támadó szelleműbb sráccal is beérném, nem kell feltétlen Fabre.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.04.18. 12:09:27

Továbbiakban is tartom, hogy 3 játékos kell! Egyrészt a balszélső és a jobb oldali csere egyértelműen hiányposzt, másrészt én hoznék középpályára is valakit!
- jobb oldali cserevédőnek igazából jó lenne Caseres is, vagy valaki a spanyol bajnokságból
- középre én nagyon szeretném itt látni Fabregast. Oké, hogy itt van Ini és Xavi, de vele megnőne a variációs lehetőségerink száma! Szerkezetileg is máshogy tudnánk felállni. Szerintem ő kell nekünk!
- balszélsőre én nagyon szeretném Riberyt, de az elég valószínűtlen, hogy egyszerre érkezzen Fabregassal! Ha Cesc hazatér, akkor Suarest én is megnézném itt!

Erre a 3 posztra elkölthetünk kb 60-70 milliot! Sokanak tűnik, de ha a kölcsönben lévőket értékesítjük (Hleb, Caseres, Henrique) és az esetleges távozókért is kapunk (Henry, Marquez) pénzt, akkor nem is lennénk annyira mínuszban az átigazolási szezon végén!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.04.17. 18:26:19

csababarca írta: Persze,ez simán benne van.
Viszont én ezzel a hsz-el a Huntival való párhuzamvonásra reagáltam főként.
Nekem a nagy vágyam továbbra is Ribéry.
Gondolom arra akartál utalni, hogy habár ő is zsákbamacska, de a teljesítménye alapján a Holland bajnokságban jobb játékosnak tűnik, mint Hunti tűnt anno.

Amúgy én kíváncsi leszek, az irányító posztot csak 2 emberből oldanám meg: Cesc vagy Gourcuff. Mást nem tartok "méltónak" a Barcához... :lol: :lol: Na viccet félretéve, tényleg csak ők tudnának talán lökni a csapaton, esetleg még Banega, nagy játékossá nőheti ki magát idővel, idén nagyon sokat fejlődött, igazi karmester a gyerek. Más nem kéne, azt a szintet amit a beilleszkedéssel bajlódó irányítók nyújtanak - mint Hleb - még Jonathan és Thiago is túlszárnyalja...

Széltre én egy csúcsformában lévő Robinhot szeretnék, de ha ez nem megoldható - amire nagy az esély -, akkor talán Ribery a legjobb megoldás, vagy valaki a vb-n megvillantja tudását - mint Arshavin tette 2 éve. Most jut eszembe, én egy Argentínnek is örülnék a Tevez-Agüero-Lavezzi hármasból, de őket csak azért mondom, mert bírom őket, nemhiszem, hogy ők tudnák betölteni a baloldalon az űrt - egyik se egy igazi szélső...

De kíváncsi leszek, hogy az elnökjelöltek kikkel fognak kampányolni, az biztos, hogy eseménydús lesz ez a nyár - is. :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.17. 18:07:33

LG írta: Csak nem biztos, h Suarez komolyabb védők ellen is ki tudná dolgozni a gólhelyzeteit, ill. a lövőhelyzeteit. Babelra is azt mondták, h nagy játékos lesz, én meg eddig nagyon nem látom, h az lenne.
Persze,ez simán benne van.
Viszont én ezzel a hsz-el a Huntival való párhuzamvonásra reagáltam főként.
Nekem a nagy vágyam továbbra is Ribéry.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.17. 18:03:53

csababarca írta:
socio66 írta:Vannak,persze.
De most jött fel,ez az első éve,és idén tett le annyit az asztalra,hogy a jövőben számoljunk vele.
Amúgy meg nekem nagyon bejön a lelkessége,szívét-lelkét kiteszi a pályára,ellentétben pl. Ribery-vel,aki-idén láthatjuk-akkor focizik,amikor kedve van.
Silva meg egy ügyes,jól forgolódó játékos,bírom a srácot,de nem hiszem,hogy olyan sokat dobna a játékunkon.
Meg ugye kérdés,mennyiért engedik el,tavaly is amit csinált a Valencia..
Suarez-ről nem mondok véleményt,nem láttam még játszani,a statisztikái mindenesetre jók,de ugye Huntelaar évekig hozta a 30 gólos idényeket ott,aztán mégse lett nagy játékos.
Majd meglátjuk,mi lesz,az első számú célpont úgyis Fabregas lesz, az ő megszerzésétől is függ,hogy igazolunk-e további embereket.[/color]
Hunti meg Suarez össze sem hasonlíthatók.Hunti úgy rúgta góljai nagy részét hogy csak be kellett passzolni,ellenben Suarez rengeteg olyan gólt rúg,hoy magának dolgozza ki,vagy távoli lövés.Emellett elég sok gólpasszt is ad.Lendületes,gyors,jól cselez.
Nem mondom hogy feltétlen ő kell,de nem hülyeség elgondolkodni rajta.
Csak nem biztos, h Suarez komolyabb védők ellen is ki tudná dolgozni a gólhelyzeteit, ill. a lövőhelyzeteit. Babelra is azt mondták, h nagy játékos lesz, én meg eddig nagyon nem látom, h az lenne.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.17. 18:03:45

Azt nem hiszem, hogy Pedro huzamosabban lehúz egy szezont a szélen, ráadásul neki ahogy figyeltem, a jobboldalon jobban ízlik. Másik alternatíva Jeffrén lenne, de ő még annyi szerepet sem kap, mint Pedro.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.17. 17:56:17

socio66 írta:Vannak,persze.
De most jött fel,ez az első éve,és idén tett le annyit az asztalra,hogy a jövőben számoljunk vele.
Amúgy meg nekem nagyon bejön a lelkessége,szívét-lelkét kiteszi a pályára,ellentétben pl. Ribery-vel,aki-idén láthatjuk-akkor focizik,amikor kedve van.
Silva meg egy ügyes,jól forgolódó játékos,bírom a srácot,de nem hiszem,hogy olyan sokat dobna a játékunkon.
Suarez-ről nem mondok véleményt,nem láttam még játszani,a statisztikái mindenesetre jók,de ugye Huntelaar évekig hozta a 30 gólos idényeket ott,aztán mégse lett nagy játékos.
Majd meglátjuk,mi lesz,az első számú célpont úgyis Fabregas lesz, az ő megszerzésétől is függ,hogy igazolunk-e további embereket.[/color]
Hunti meg Suarez össze sem hasonlíthatók.Hunti úgy rúgta góljai nagy részét hogy csak be kellett passzolni,ellenben Suarez rengeteg olyan gólt rúg,hoy magának dolgozza ki,vagy távoli lövés.Emellett elég sok gólpasszt is ad.Lendületes,gyors,jól cselez.
Nem mondom hogy feltétlen ő kell,de nem hülyeség elgondolkodni rajta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
18Barca99
Capitá del Barça

2010.04.17. 17:51:22

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
socio66

2010.04.17. 17:39:26

Bányász írta:Hát nem is tudom.Tény,h Pedro valóban lövöldözi a gólokat de ezek mellett nagyon kevesen vitatják,h bizony bőven vannak hiányosságai.
Vannak,persze.
Majd meglátjuk,mi lesz,az első számú célpont úgyis Fabregas lesz, az ő megszerzésétől is függ,hogy igazolunk-e további embereket.
kurdt
Megmentő :)

2010.04.17. 17:15:17

Lionel85 írta:Suárez is megfelelő lenne
Őt én is el tudnám képzelni ide. Fiatal, gyors, gólerős...
Csakhát a holland bajnokság ugye mindig zsákbamcska, ellenben Suarez az Európa ligában is jól szúrja és a válogatottban is van már 10 gólja (29 meccsen), tehát szerintem jó igazolás lenne, és ha nem válik be, akkor még mindig ott van Pedro és Bojan.

Nem elhanyagolható, hogy a felröppent nevek közül ő lenne a legolcsóbb is, szerintem ca. 15 misiért el lehetne hozni.

És akkor summáznám is véleményem az előttünk álló nyárral kapcsolatban:

Távozók: Henry, esetleg Márquez; előbbiben biztos, utóbbiban valószínű, hogy nincs több...
Emellett nagyon remélem, hogy Yaya nem megy el, az betenne

Érkezők:
- egy balszélső, Suarez vagy Silva, mást nem nagyon tudnék elképzelni ide
- valaki Alves mögé, gyakorlatilag bárki jöhet aki megüti a szintet, Cáceres lenne a legjobb ha a Juventusnak nem kellene.
- és persze Fabregas. Szerintem jönni fo és jönnie is kéne...

Kölcsönben: Henrique és Hleb szükségtelen ide, pedig mindkettőben bíztam; Cácerest már írtam, Keirrisont pedig semmiképp nem engedném el
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.17. 17:15:11

Lionel85 írta:barca99, de te is az idei szezonnal példálozol csak, hogy nem kell ide "Messi-tükör", de hogy Pep mit fog jövőre játszatni, még nem tudjuk. Tavaly sem gondoltuk volna, hogy idén más rendszer lesz és jövőre is más LEHET. Ez csak egy alternatíva, amit elmondtam, emellett még lehet 5-6 formáció, amit jövőre elsajátíthat majd Guardiola a fiúkkal.
Mi az, hogy az idei szezonnal példálózok csak? Mit nem írtam le magyarul? Ott van, hogy ha a tavalyi szezonhoz hasnló lesz az alapszerkezet, akkor szerintem Ribéry, ha az idei (gyanítom igen), akkor Silva.
zoli001
Barça B

2010.04.17. 17:14:31

Lionel85 írta:barca99, de te is az idei szezonnal példálozol csak, hogy nem kell ide "Messi-tükör", de hogy Pep mit fog jövőre játszatni, még nem tudjuk. Tavaly sem gondoltuk volna, hogy idén más rendszer lesz és jövőre is más LEHET. Ez csak egy alternatíva, amit elmondtam, emellett még lehet 5-6 formáció, amit jövőre elsajátíthat majd Guardiola a fiúkkal.
Bocs én lehet lemaradtam,de milyen más rendszerben játszottunk még a 4-3-3-n kívül?Szerintem 95%-ban 4-3-3ban játszunk.
Ez alól csak 1-2 meccs kivétel......

Sorry az off-ért.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.04.17. 17:07:26

Hát nem is tudom.Tény,h Pedro valóban lövöldözi a gólokat de ezek mellett nagyon kevesen vitatják,h bizony bőven vannak hiányosságai.

Matát én se tartom többre Pedronál,nem is értettem sose,h h merülhet fel a neve viszont Silva és Pedro között szvsz nagyon nagy különbség van az előbbi javára.És ezt szerintem Pedro a góljaival se tudja igazán kompenzálni.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
socio66

2010.04.17. 17:00:09

És azt is figyelembe kell venni,hogy idén felbukkant Pedro, aki szépen lövöldözi a gólokat és egyre ügyesebb mezőnyben is.
Szerintem továbbra is meg lehetne adni neki a bizalmat,van benne annyi potenciál,mint Matában mondjuk és Silva sem sokkal jobb.
Én úgy vagyok vele,hogy vagy egy klasszis jöjjön,vagy senki.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.17. 16:36:07

barca99, de te is az idei szezonnal példálozol csak, hogy nem kell ide "Messi-tükör", de hogy Pep mit fog jövőre játszatni, még nem tudjuk. Tavaly sem gondoltuk volna, hogy idén más rendszer lesz és jövőre is más LEHET. Ez csak egy alternatíva, amit elmondtam, emellett még lehet 5-6 formáció, amit jövőre elsajátíthat majd Guardiola a fiúkkal.
Kép
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.17. 16:13:28

Ez az ellentétes lábú támadó már azért is kezd unalmas lenni, mert elég ritkán áll fel a csapat klasszikus 4-3-3-ba, és gyanítom nem is nagyon fog. Jó, van rá példa, de valljuk be, már nem ez az alap. Persze az is felmerülehet, hogy a kényszer szüli ezt a Messi-középen dolgot, és jövőre jön egy minőségi ember bal oldalra, és visszatérünk a tavalyi rendszerhez.
Viszont jelenleg úgy látom, nem feltétlenül kell egy gólerős, befelé cselezős támadó. Messi és Ibra megoldják a góllövést (főleg, ha utóbbi kap egy teljes előszezont, Pep tuti jól ráhúzza a taktikát), a többiek meg legyenek ügyesek a labdával, passzoljanak jól. Ebbe a rendszerbe lehet, hogy nem kell még ilyen stílusú ember, mert egymás elől vennék el a területet. Inkább egy alázatosabb, kevésbé sztárolt játékos aki maximálisan csapatcentrikus.

Tehát két lehetőség is lehet a nyáron, az egyik a tavalyi rendszerhez térne vissza, ekkora Ribéry előnyösebb lenne, ha az idei rendszer maradna inkább, akkor szerintem Silva jobban passzolna a csapatba. Persze nincs ez kőbe vésve, bármelyik játékos bevállhat akármelyik rendszerben, én viszont így látom a dolgot. :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.17. 11:31:22

Én még mindig azt mondom, hogy a taktika szempontjából "Messi tükörképét", azaz jobblábas játékos kell a balszélre, így Mata-Silva-Robben ki lennének lőve. Ribéry bennmaradna és ahogy lentebb írták már, Suárez is megfelelő lenne. Ha jól tudom, a májusi FFT-ben van is róla egy cikk, hogy szeretne a Barçában játszani. Az Ajaxban fantasztikusan játszik, meglehetne próbálni.
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.04.17. 09:47:38

nem tudom mennyi benne az igazság de olvastam a neten ( pepsifoci.hu), hogy elvileg Clichy is a kívánságlistánkon van...
Jó lenne szerintem mert fiatal csak az a baj, h se a Abi se Maxvell nem nyújt olyan rossz teljesítményt, h. helyére igazolni kéne( igaz Abi már 31, Maxvell meg 29 asszem) persze ettől még jöhet
MR. TROMORT777

2010.04.17. 01:35:31

mvik írta:üdv. sokan azt mondogatják, h ribery kell ide balszélre, de szerintem nem hiányzik ebbe a csapatba (meg nagyon a real seggét nyalja h ő oda akar menni).
Felejtsük már ezt el, attól hogy a sajtó megír dolgokat még nem kell elhinni.
Am én sem őt szeretném itt látni, hanem inkább Silvát.
Egy nagy név tuti jönni fog a választások miatt.
mvik
Jugador d'estrella

2010.04.16. 23:38:41

üdv. sokan azt mondogatják, h ribery kell ide balszélre, de szerintem nem hiányzik ebbe a csapatba (meg nagyon a real seggét nyalja h ő oda akar menni). ha már minden féle képen nagy nevet akarunk erre a posztra igazolni akkor már inkább favorizálnám robbent (nagyon nagy szezont fut idén), v a mata-silva kettős közül vmelyiket. bár én személy szerint nem sztárt hoznék erre a posztra hanem rárabolnék az ajaxból a suarez gyerekre mert láttam jópár meccsen játszani és nagyon ügyes gyerek, és így még elég ideje lenne játszani a bojannak meg a pedronak is. de ez csak az én véleményem:D
mvik
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.16. 23:02:47

akkor ajánlom kerülj képbe! :)

Szerintetek van valami igazságtartalma? Mindenesetre én nagyon örülnék neki.

szerk: Bocs ha tiltott oldal, ennek a listájával nem vagyok képben.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Lezárt