2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Erre lett kinézve Azpilicueta, bár én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy Puyol elég oda, mivel rajta kívül is van 3 klasszis hátvédünk és akkor még nem is volt szó a fiatalokról (Muniesa, Fontás, Bartra.)Alvesnek lehetne nézni egy spanyol bajnokságban játszó fiatal, tehetséges jhv-t
Márquez nem azért hosszabított hogy a nyáron elmenjen szerintem. AMugy osztom a véleményt, Alvesnek lehetne nézni egy spanyol bajnokságban játszó fiatal, tehetséges jhv-t, vagy Cácerest visszahozni, de ha egyik se akkor meglehetne próbálni Bartra-t. Ribéry (inkább úgy mondom a baltámadó poszt) egyértelműen erősítésre szorul. Én legszívesebben Ribéryt látnám ott. Középre Xavi-nak kéne valami csereember, Cesc talán drága lenne, de mindenképp egy támadásokat segíteni tudó srác kéne, mert 5 középpályásunkból 3 védekezőbb felfogású.(Keita, Busi, Toure) Én egy fiatal, tehetséges, támadó szelleműbb sráccal is beérném, nem kell feltétlen Fabre.nagyatyesz írta:Továbbiakban is tartom, hogy 3 játékos kell! Egyrészt a balszélső és a jobb oldali csere egyértelműen hiányposzt, másrészt én hoznék középpályára is valakit!
- jobb oldali cserevédőnek igazából jó lenne Caseres is, vagy valaki a spanyol bajnokságból
- középre én nagyon szeretném itt látni Fabregast. Oké, hogy itt van Ini és Xavi, de vele megnőne a variációs lehetőségerink száma! Szerkezetileg is máshogy tudnánk felállni. Szerintem ő kell nekünk!
- balszélsőre én nagyon szeretném Riberyt, de az elég valószínűtlen, hogy egyszerre érkezzen Fabregassal! Ha Cesc hazatér, akkor Suarest én is megnézném itt!
Erre a 3 posztra elkölthetünk kb 60-70 milliot! Sokanak tűnik, de ha a kölcsönben lévőket értékesítjük (Hleb, Caseres, Henrique) és az esetleges távozókért is kapunk (Henry, Marquez) pénzt, akkor nem is lennénk annyira mínuszban az átigazolási szezon végén!
Gondolom arra akartál utalni, hogy habár ő is zsákbamacska, de a teljesítménye alapján a Holland bajnokságban jobb játékosnak tűnik, mint Hunti tűnt anno.csababarca írta: Persze,ez simán benne van.
Viszont én ezzel a hsz-el a Huntival való párhuzamvonásra reagáltam főként.
Nekem a nagy vágyam továbbra is Ribéry.
Persze,ez simán benne van.LG írta: Csak nem biztos, h Suarez komolyabb védők ellen is ki tudná dolgozni a gólhelyzeteit, ill. a lövőhelyzeteit. Babelra is azt mondták, h nagy játékos lesz, én meg eddig nagyon nem látom, h az lenne.
Csak nem biztos, h Suarez komolyabb védők ellen is ki tudná dolgozni a gólhelyzeteit, ill. a lövőhelyzeteit. Babelra is azt mondták, h nagy játékos lesz, én meg eddig nagyon nem látom, h az lenne.csababarca írta:Hunti meg Suarez össze sem hasonlíthatók.Hunti úgy rúgta góljai nagy részét hogy csak be kellett passzolni,ellenben Suarez rengeteg olyan gólt rúg,hoy magának dolgozza ki,vagy távoli lövés.Emellett elég sok gólpasszt is ad.Lendületes,gyors,jól cselez.socio66 írta:Vannak,persze.
De most jött fel,ez az első éve,és idén tett le annyit az asztalra,hogy a jövőben számoljunk vele.
Amúgy meg nekem nagyon bejön a lelkessége,szívét-lelkét kiteszi a pályára,ellentétben pl. Ribery-vel,aki-idén láthatjuk-akkor focizik,amikor kedve van.
Silva meg egy ügyes,jól forgolódó játékos,bírom a srácot,de nem hiszem,hogy olyan sokat dobna a játékunkon.
Meg ugye kérdés,mennyiért engedik el,tavaly is amit csinált a Valencia..
Suarez-ről nem mondok véleményt,nem láttam még játszani,a statisztikái mindenesetre jók,de ugye Huntelaar évekig hozta a 30 gólos idényeket ott,aztán mégse lett nagy játékos.
Majd meglátjuk,mi lesz,az első számú célpont úgyis Fabregas lesz, az ő megszerzésétől is függ,hogy igazolunk-e további embereket.[/color]
Nem mondom hogy feltétlen ő kell,de nem hülyeség elgondolkodni rajta.
Hunti meg Suarez össze sem hasonlíthatók.Hunti úgy rúgta góljai nagy részét hogy csak be kellett passzolni,ellenben Suarez rengeteg olyan gólt rúg,hoy magának dolgozza ki,vagy távoli lövés.Emellett elég sok gólpasszt is ad.Lendületes,gyors,jól cselez.socio66 írta:Vannak,persze.
De most jött fel,ez az első éve,és idén tett le annyit az asztalra,hogy a jövőben számoljunk vele.
Amúgy meg nekem nagyon bejön a lelkessége,szívét-lelkét kiteszi a pályára,ellentétben pl. Ribery-vel,aki-idén láthatjuk-akkor focizik,amikor kedve van.
Silva meg egy ügyes,jól forgolódó játékos,bírom a srácot,de nem hiszem,hogy olyan sokat dobna a játékunkon.
Meg ugye kérdés,mennyiért engedik el,tavaly is amit csinált a Valencia..
Suarez-ről nem mondok véleményt,nem láttam még játszani,a statisztikái mindenesetre jók,de ugye Huntelaar évekig hozta a 30 gólos idényeket ott,aztán mégse lett nagy játékos.
Majd meglátjuk,mi lesz,az első számú célpont úgyis Fabregas lesz, az ő megszerzésétől is függ,hogy igazolunk-e további embereket.[/color]
Vannak,persze.Bányász írta:Hát nem is tudom.Tény,h Pedro valóban lövöldözi a gólokat de ezek mellett nagyon kevesen vitatják,h bizony bőven vannak hiányosságai.
Őt én is el tudnám képzelni ide. Fiatal, gyors, gólerős...Lionel85 írta:Suárez is megfelelő lenne
Mi az, hogy az idei szezonnal példálózok csak? Mit nem írtam le magyarul? Ott van, hogy ha a tavalyi szezonhoz hasnló lesz az alapszerkezet, akkor szerintem Ribéry, ha az idei (gyanítom igen), akkor Silva.Lionel85 írta:barca99, de te is az idei szezonnal példálozol csak, hogy nem kell ide "Messi-tükör", de hogy Pep mit fog jövőre játszatni, még nem tudjuk. Tavaly sem gondoltuk volna, hogy idén más rendszer lesz és jövőre is más LEHET. Ez csak egy alternatíva, amit elmondtam, emellett még lehet 5-6 formáció, amit jövőre elsajátíthat majd Guardiola a fiúkkal.
Bocs én lehet lemaradtam,de milyen más rendszerben játszottunk még a 4-3-3-n kívül?Szerintem 95%-ban 4-3-3ban játszunk.Lionel85 írta:barca99, de te is az idei szezonnal példálozol csak, hogy nem kell ide "Messi-tükör", de hogy Pep mit fog jövőre játszatni, még nem tudjuk. Tavaly sem gondoltuk volna, hogy idén más rendszer lesz és jövőre is más LEHET. Ez csak egy alternatíva, amit elmondtam, emellett még lehet 5-6 formáció, amit jövőre elsajátíthat majd Guardiola a fiúkkal.
Felejtsük már ezt el, attól hogy a sajtó megír dolgokat még nem kell elhinni.mvik írta:üdv. sokan azt mondogatják, h ribery kell ide balszélre, de szerintem nem hiányzik ebbe a csapatba (meg nagyon a real seggét nyalja h ő oda akar menni).