Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.08.11. 14:43:59

Fecooo írta:ebben a szezonban valószínűleg meg fog szakadni a győzelmi sorozatunk a klasszikuson, egy X be fog csúszni :lol: :lol: :lol: (már vki írta ezt, csak emlékeztető :D )
persze nem szabad lebecsülni őket, mert a csodálatos antifoci idén hódítani fog Madridban, lehet, h idén már továbbjutnak a 8 közé a BL-ben és a spanyol kupában is!
Azt hiszem én írtam, bár lehet más is. Mindenesetre nagyon igaz, sajnos egy 90%-os x-el számolni kell:D Lebecsülni pedig természetesen nem szabad, erős a keret és a világ egyik legjobb, még ha utáljuk is, edzője van ott.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.11. 14:36:14

ebben a szezonban valószínűleg meg fog szakadni a győzelmi sorozatunk a klasszikuson, egy X be fog csúszni :lol: :lol: :lol: (már vki írta ezt, csak emlékeztető :D )
persze nem szabad lebecsülni őket, mert a csodálatos antifoci idén hódítani fog Madridban, lehet, h idén már továbbjutnak a 8 közé a BL-ben és a spanyol kupában is!

szerk: így van Fernando! a világ legjobb edzői nem csak antifocival értek el eredményt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.08.11. 14:52:12-kor.
LM10
Director del Fútbol

2010.08.11. 14:24:38

Capon írta:Szerintem Mourinho nagyon jól össze fogja rakni a védelmet. Ezért is gondolom, hogy Carvalho-nak nem lesz különösebben nehéz dolga beleszokni a ligába.
Ami Ramos-t illeti, figyeljétek meg idén nem fog megfeledkezni magáról és nem az ellenfél térfelén fog bóklászni mikor védekeznie kéne. Ha valamit tudunk Mourinho-ról az az hogy a védelemre épít. Mit érdekli őt a támadás és más egyéb zavaró dolgok :) Ha egy meccsen 3 támadást hajt végre a csapata akkor 3-at fog. Hol érdekli őt? De az biztos hogy az egész csapat védekezni fog és nem lesznek olyanok akik kilógnak a sorból. Mit érdekli öt a szép foci? Leszarja. Majd mikor megyünk Madridba már most lefogadom, hogy kontrára fognak játszani otthon is.
Teljesen így van. Nem hiába teszek majd rá nagy tétet, hogy a Barca-Realon 0 vagy 1 gól lesz :D (1-0 nekünk :twisted: )

SZERK:

Am kíváncsi leszek a defenzív játékra. Ha bajnokok lennének akkor is, ha meg nem akkor pláne. Ha nem lesznek bajnokok vagy BL győztesek akkor José az undormány játékával repülhet szvsz majd.
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.11. 14:22:15

Szerintem Mourinho nagyon jól össze fogja rakni a védelmet. Ezért is gondolom, hogy Carvalho-nak nem lesz különösebben nehéz dolga beleszokni a ligába.
Ami Ramos-t illeti, figyeljétek meg idén nem fog megfeledkezni magáról és nem az ellenfél térfelén fog bóklászni mikor védekeznie kéne. Ha valamit tudunk Mourinho-ról az az hogy a védelemre épít. Mit érdekli őt a támadás és más egyéb zavaró dolgok :) Ha egy meccsen 3 támadást hajt végre a csapata akkor 3-at fog. Hol érdekli őt? De az biztos hogy az egész csapat védekezni fog és nem lesznek olyanok akik kilógnak a sorból. Mit érdekli öt a szép foci? Leszarja. Majd mikor megyünk Madridba már most lefogadom, hogy kontrára fognak játszani otthon is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.08.11. 11:54:09

Rivaldo11 írta:Szerintem meg messze a legjobb középső védője lesz Carvalho a madridnak. Ramos ugye szélen marad, Pepe az Pepe, Albiol sem egetrengető. Carvalho ugyan nem fiatal, de 8 millát simán megért, van benne még 2 jó szezon. Ez egy okos vétel volt perezéktől.
Igen, szerintem is, erről írtam az Európai Játékospiac topikban, biztos, hogy Mourinho rengeteget kihoz belőle, ráadásul új bajnokság és a világ legjobb csapata ellen kell küzdeni, tehát sok plusz motiváció nem kell. Na meg a bl, amit ugyan nyert, de a 2004-es azért mégiscsak más...
miihii
KHAL

2010.08.11. 11:48:33

ferninho írta:
miihii írta:A 21. században elérte az egymilliárd júrót a reálmadrid.Grat :twisted:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2040323/
oké, és akkor mi van? :)
ha van miből :) a Realnak nagyobb volt a költségvetése a Barcáénál, és ha ehhez viszonyítjuk a 713 milliót.... ha a Barca dúskálna a pénzben ti is több vagy esetleg drágább játékost vennétek.... amúgy megnézném ezt a statisztikát, úgy hogy az elmúlt 15 évet mutatja..... :)
vagy miért érzem úgy, hogy ezt ide rossz szándékkal linkelted be, hogy fújj ez a köc..sög madrid mit képzel magáról? :) ha esetleg tévedek előre is elnézést.... csak nem úgy tűnt mint ha csak érdekességként linkelted volna be minden rossz szándék nélkül... :roll:
Kicsit csiszolj azon a gondolatolvasáson még :P
Merthogy igenis érdekességképp raktam be ide,h megemlékezzünk erről a szép jubileumotokról :wink: Ha vmi rosszalló kívánkozna ki belőlem ezügyben,úgy ismersz,mint aki magában tartja? :twisted:
Azért köszi a bizalmat! :roll: :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.11. 10:06:45

Szerintem meg messze a legjobb középső védője lesz Carvalho a madridnak. Ramos ugye szélen marad, Pepe az Pepe, Albiol sem egetrengető. Carvalho ugyan nem fiatal, de 8 millát simán megért, van benne még 2 jó szezon. Ez egy okos vétel volt perezéktől.
Rivaldo-A Legnagyobb.
messideco
Presidente del Barça

2010.08.11. 08:13:23

Át tud szokni szerintem. Rutinos játékosról van szó, plusz ugye játszott a portugál bajnokságban is.
Kép
"And my heart will leave you never."
noname
Llegenda del Barça

2010.08.11. 08:08:15

daffy írta:
messideco írta:Van igazság daffy hsz-ében. Ramosnak nehéz lehetett a jobb oldalon, de most ott lesz Khedira és Xabi Alonso is jobb lesz, érzem. Carvalho szerintem cserepados lesz, vagy az is lehet, hogy Pepe vkp-lesz. És az ilyen Gansonokban én nem igazán hiszek. Mármint abban, hogy beválik...
pepe nem lesz vkp. a védelem sztem ilyen lesz: ramos-pepe(az elején albiol)-carvalho-marcelo
mivel mou kért egy csatárt,így az tuti érkezik. egy erős,magas embert fognak hozni,amolyan madridi drogba lesz
noname,ricardo azért erősítés,mert pepe vagy albiol sérülése esetén nem garay fog játszani. lúzer a pali
Kicsit rosszul foglamaztam. Kimaradt az erősítés utén a "nagy" szócska. Persze így hosszabb a pad. Viszont az igazán nagy erősítés Ramost lett volna visszahozni középre. Sztem jeleleg a spanyol bajnokságban Ramos Pique után a 2. legjobb középső védő. Emlékszem amikor annak idején még alig húszévesen középen olyan jó szezonja volt mint Puyolnak. Mindig pocséklásnak tartottam őt szélen játszatni. Többek közt ezért is örültem nank h Maicon nem jött. Bevallom, egyáltalán nem örültem volna ha Ramos bekerül középre, hisze akkor a védelmetek már majdnem olyan erős lett volna mint a miénk.

Kíváncsi vagyok mennyire válik majd be Carvalho. Nem lesz könnyű 32 évesen átszokni a spanyol bajnoksághoz.
A Fifa egy szégyen
daffy
Madridista

2010.08.11. 07:51:08

messideco írta:Van igazság daffy hsz-ében. Ramosnak nehéz lehetett a jobb oldalon, de most ott lesz Khedira és Xabi Alonso is jobb lesz, érzem. Carvalho szerintem cserepados lesz, vagy az is lehet, hogy Pepe vkp-lesz. És az ilyen Gansonokban én nem igazán hiszek. Mármint abban, hogy beválik...
pepe nem lesz vkp. a védelem sztem ilyen lesz: ramos-pepe(az elején albiol)-carvalho-marcelo
mivel mou kért egy csatárt,így az tuti érkezik. egy erős,magas embert fognak hozni,amolyan madridi drogba lesz
noname,ricardo azért erősítés,mert pepe vagy albiol sérülése esetén nem garay fog játszani. lúzer a pali
noname
Llegenda del Barça

2010.08.11. 07:50:15

Azzal vitatkoznék h Ramos nem geynge szélen. Elismerem h támadásban veszélyes, de az esetek jelentős részében egyszerűen elfelejt visszazárni.Örülök ameddig nem középen játszik, mert ott a világ egyik legjobbja, míg szélen aligha van benne a top10ben. Carvalho nem hiszem h erősítés lenne, aligha jobb mint Albiol, bár így legalább az a vadállat Pepe kevesebbet játszik majd és biztonságosabbak elsznek a pályák. :twisted:
A Fifa egy szégyen
messideco
Presidente del Barça

2010.08.11. 07:47:53

Van igazság daffy hsz-ében. Ramosnak nehéz lehetett a jobb oldalon, de most ott lesz Khedira és Xabi Alonso is jobb lesz, érzem. Carvalho szerintem cserepados lesz, vagy az is lehet, hogy Pepe vkp-lesz. És az ilyen Gansonokban én nem igazán hiszek. Mármint abban, hogy beválik...
Kép
"And my heart will leave you never."
daffy
Madridista

2010.08.11. 07:18:00

Charlie írta:Na franc, Carvalho jó igazolás volt. De lehet elfelejt futballozni a reálban. Azért is örülök ennek, mert Ramos marad szélen és ott elég gyenge, belsővédőként meg igen jó. Mielőtt valaki beírná azt, hogy láttam -e a vb-n szélen , igen láttam, jól játszott. De a reálban ettől függetlenül gyenge volt ott.
C.
ramos nem a szélen gyenge. a baj az,hogy a válogatottban a világ legjobb középpályája van előtte és megbízhatóan szűrnek. így ramos nyugodtabb. a realban nem volt ilyen szintű szűrés és 4x annyi támadást kellett neki megfognia,értelemszerűen többet mentek át rajta. lass tavaly tragédia volt,idén van egy erős,magas,de német khedira. bízzunk benne.
carvalho számomra meglepetés. a rutinja jól jön és távol tartja garay-t a kezdőtől. ennyit a pozitívumokról. meglátjuk mire megy a technikás ligában. még kell egy csatár és kész is.állítólag lukaku van terítéken,illetve tegnap volt egy ganso nyilatkozat,gondolom nem légbőlkapott(remélem nálunk köt ki a gyerek)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.11. 03:04:40

Andris írta:
Csak megmutatta cének, hogy is kell ezt jól, mert ő alapvetően többet hasznosíthatja a technikát. :P

Furcsállom hogy idén nem vesznek meghatározó játékost, a tavalyi keretről nem merném állítani, hogy sokkal jobbat ki lehet hozni belőle, a Barcánál jobbat... arra meg még Muringyó sem képes.

Ha Maicon nem igazol, akkor nemtudom ki lehet ilyen.
A védelmet kellet erősíteni, meg is történt.
Középpályára meg ott van Canales,aki eddig engem lenyűgöz,szerintem hatalmas játékos lesz,és most Kaká nincs ,4hónapja van, teljesen nyugodtan kibontakozni.(egyik legnagyobb fogás).

Többi helyen meg mit vegyen a Real? CR vagy Higu helyére? :)
Erősebb keretet nem tudnak összetenni,sehogy.Max. amit mondtál,Maicon és akkor Ramos középre.
ferninho
Madridista

2010.08.11. 02:56:21

miihii írta:A 21. században elérte az egymilliárd júrót a reálmadrid.Grat :twisted:
oké, és akkor mi van? :)
ha van miből :) a Realnak nagyobb volt a költségvetése a Barcáénál, és ha ehhez viszonyítjuk a 713 milliót.... ha a Barca dúskálna a pénzben ti is több vagy esetleg drágább játékost vennétek.... amúgy megnézném ezt a statisztikát, úgy hogy az elmúlt 15 évet mutatja..... :)
vagy miért érzem úgy, hogy ezt ide rossz szándékkal linkelted be, hogy fújj ez a köc..sög madrid mit képzel magáról? :) ha esetleg tévedek előre is elnézést.... csak nem úgy tűnt mint ha csak érdekességként linkelted volna be minden rossz szándék nélkül... :roll:
madridista
Andris
Adminisztrátor

2010.08.11. 02:53:46

Csak megmutatta cének, hogy is kell ezt jól, mert ő alapvetően többet hasznosíthatja a technikát. :P

Furcsállom hogy idén nem vesznek meghatározó játékost, a tavalyi keretről nem merném állítani, hogy sokkal jobbat ki lehet hozni belőle, a Barcánál jobbat... arra meg még Muringyó sem képes.

Ha Maicon nem igazol, akkor nemtudom ki lehet ilyen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
miihii
KHAL

2010.08.11. 02:44:28

A 21. században elérte az egymilliárd júrót a reálmadrid.Grat :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ferninho
Madridista

2010.08.11. 01:17:36

véleményem szerint is jó igazolás volt Carvalho és én még mindig bízok Maiconba :)

ja ezt most találtam :arrow: azt tudtam, hogy Busquets szereti takargatni az arcát, na de másét...... :lol: :lol:
madridista
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.11. 01:11:23

Én a Realból Ramost és Casillast kedvelem.
A régebbiek közül szerettem Ronaldot és Roberto Carlost-őket még most is nagyon bírom, és egyik kedvenc játékosaim voltak, Real ide vagy oda-Raúlt, és Beckhamet :oops: :)
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
kilibarca
Capitá del Barça

2010.08.11. 01:10:23

Sanama írta: Miért?
Én imádom Beckhamet , Ronaldot, és Raúlt is kedvelem.
Őket elfogadom ,hogy szereted ők meg is érdemlik még ha a madrid játékosai voltak akkor is!( én is kedvelem őket Raúlt nem annyira de most hogy Schalkéba ment drukkolok neki)

De Ramos egy alattomos sunyi amit egy Barca-Realon művel azt én nem tudom elfogadni. pl.:Messivel
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.11. 01:07:52

Ramos játékával nekem sincs semmi bajom. Alázatos, ami arrafelé ritka, de mint jellem nem az esetem.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.11. 01:04:08

kilibarca írta:
luffancs írta:Egyértelmű hogy a csapatszellem, és a csapatösszhang a baj a Madridban Ramos-sal mint a válogatottban volt... Én személy szerint Casillas-on meg Higuainon kívül Őt kedvelem a legjobban, ez a 3 játékos aki számít valamit nekem a Madridban... Szerintem ott a baja Ramos-nak... Szivesen látnám Barçelona-ban ^^

De viszont az előttem szólóakkal egyetértek... Carvalho-val jól jártak... :)
Ramost kedveled :O érdekes egy Barca szurkoló vagy te...
Miért?
Én imádom Beckhamet , Ronaldot, és Raúlt is kedvelem.
kilibarca
Capitá del Barça

2010.08.11. 01:02:23

luffancs írta:Egyértelmű hogy a csapatszellem, és a csapatösszhang a baj a Madridban Ramos-sal mint a válogatottban volt... Én személy szerint Casillas-on meg Higuainon kívül Őt kedvelem a legjobban, ez a 3 játékos aki számít valamit nekem a Madridban... Szerintem ott a baja Ramos-nak... Szivesen látnám Barçelona-ban ^^

Ramost kedveled :O érdekes egy Barca szurkoló vagy te...
luffancs
Barça C

2010.08.11. 00:58:37

Egyértelmű hogy a csapatszellem, és a csapatösszhang a baj a Madridban Ramos-sal mint a válogatottban volt... Én személy szerint Casillas-on meg Higuainon kívül Őt kedvelem a legjobban, ez a 3 játékos aki számít valamit nekem a Madridban... Szerintem ott a baja Ramos-nak... Szivesen látnám Barçelona-ban ^^

Visca el Barçelona! Visca Catalunya
Messi: THE BEST PLAYER!!!
VAMOS ARGENTINA
VIVA ESPANA
fir3bird
Entrenador del Barça

2010.08.11. 00:54:38

Na franc, Carvalho jó igazolás volt. De lehet elfelejt futballozni a reálban. Azért is örülök ennek, mert Ramos marad szélen és ott elég gyenge, belsővédőként meg igen jó. Mielőtt valaki beírná azt, hogy láttam -e a vb-n szélen , igen láttam, jól játszott. De a reálban ettől függetlenül gyenge volt ott.
C.
ezt nagyon adom, ég és föld a válogatottban és a Madridban.
az elmúlt szezonban is szidtam mint a bokrot ott a jobboson, viszont vb-n meg világklasszis volt ott. nem értem mi lehet a baj. talán majd most...
Lezárt