Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt hiszem én írtam, bár lehet más is. Mindenesetre nagyon igaz, sajnos egy 90%-os x-el számolni kell:D Lebecsülni pedig természetesen nem szabad, erős a keret és a világ egyik legjobb, még ha utáljuk is, edzője van ott.Fecooo írta:ebben a szezonban valószínűleg meg fog szakadni a győzelmi sorozatunk a klasszikuson, egy X be fog csúszni![]()
![]()
(már vki írta ezt, csak emlékeztető
)
persze nem szabad lebecsülni őket, mert a csodálatos antifoci idén hódítani fog Madridban, lehet, h idén már továbbjutnak a 8 közé a BL-ben és a spanyol kupában is!
Teljesen így van. Nem hiába teszek majd rá nagy tétet, hogy a Barca-Realon 0 vagy 1 gól leszCapon írta:Szerintem Mourinho nagyon jól össze fogja rakni a védelmet. Ezért is gondolom, hogy Carvalho-nak nem lesz különösebben nehéz dolga beleszokni a ligába.
Ami Ramos-t illeti, figyeljétek meg idén nem fog megfeledkezni magáról és nem az ellenfél térfelén fog bóklászni mikor védekeznie kéne. Ha valamit tudunk Mourinho-ról az az hogy a védelemre épít. Mit érdekli őt a támadás és más egyéb zavaró dolgokHa egy meccsen 3 támadást hajt végre a csapata akkor 3-at fog. Hol érdekli őt? De az biztos hogy az egész csapat védekezni fog és nem lesznek olyanok akik kilógnak a sorból. Mit érdekli öt a szép foci? Leszarja. Majd mikor megyünk Madridba már most lefogadom, hogy kontrára fognak játszani otthon is.
Igen, szerintem is, erről írtam az Európai Játékospiac topikban, biztos, hogy Mourinho rengeteget kihoz belőle, ráadásul új bajnokság és a világ legjobb csapata ellen kell küzdeni, tehát sok plusz motiváció nem kell. Na meg a bl, amit ugyan nyert, de a 2004-es azért mégiscsak más...Rivaldo11 írta:Szerintem meg messze a legjobb középső védője lesz Carvalho a madridnak. Ramos ugye szélen marad, Pepe az Pepe, Albiol sem egetrengető. Carvalho ugyan nem fiatal, de 8 millát simán megért, van benne még 2 jó szezon. Ez egy okos vétel volt perezéktől.
Kicsit csiszolj azon a gondolatolvasáson mégferninho írta:oké, és akkor mi van?miihii írta:A 21. században elérte az egymilliárd júrót a reálmadrid.Grat
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2040323/![]()
ha van mibőla Realnak nagyobb volt a költségvetése a Barcáénál, és ha ehhez viszonyítjuk a 713 milliót.... ha a Barca dúskálna a pénzben ti is több vagy esetleg drágább játékost vennétek.... amúgy megnézném ezt a statisztikát, úgy hogy az elmúlt 15 évet mutatja.....
![]()
vagy miért érzem úgy, hogy ezt ide rossz szándékkal linkelted be, hogy fújj ez a köc..sög madrid mit képzel magáról?ha esetleg tévedek előre is elnézést.... csak nem úgy tűnt mint ha csak érdekességként linkelted volna be minden rossz szándék nélkül...
Kicsit rosszul foglamaztam. Kimaradt az erősítés utén a "nagy" szócska. Persze így hosszabb a pad. Viszont az igazán nagy erősítés Ramost lett volna visszahozni középre. Sztem jeleleg a spanyol bajnokságban Ramos Pique után a 2. legjobb középső védő. Emlékszem amikor annak idején még alig húszévesen középen olyan jó szezonja volt mint Puyolnak. Mindig pocséklásnak tartottam őt szélen játszatni. Többek közt ezért is örültem nank h Maicon nem jött. Bevallom, egyáltalán nem örültem volna ha Ramos bekerül középre, hisze akkor a védelmetek már majdnem olyan erős lett volna mint a miénk.daffy írta:pepe nem lesz vkp. a védelem sztem ilyen lesz: ramos-pepe(az elején albiol)-carvalho-marcelomessideco írta:Van igazság daffy hsz-ében. Ramosnak nehéz lehetett a jobb oldalon, de most ott lesz Khedira és Xabi Alonso is jobb lesz, érzem. Carvalho szerintem cserepados lesz, vagy az is lehet, hogy Pepe vkp-lesz. És az ilyen Gansonokban én nem igazán hiszek. Mármint abban, hogy beválik...
mivel mou kért egy csatárt,így az tuti érkezik. egy erős,magas embert fognak hozni,amolyan madridi drogba lesz
noname,ricardo azért erősítés,mert pepe vagy albiol sérülése esetén nem garay fog játszani. lúzer a pali
pepe nem lesz vkp. a védelem sztem ilyen lesz: ramos-pepe(az elején albiol)-carvalho-marcelomessideco írta:Van igazság daffy hsz-ében. Ramosnak nehéz lehetett a jobb oldalon, de most ott lesz Khedira és Xabi Alonso is jobb lesz, érzem. Carvalho szerintem cserepados lesz, vagy az is lehet, hogy Pepe vkp-lesz. És az ilyen Gansonokban én nem igazán hiszek. Mármint abban, hogy beválik...
ramos nem a szélen gyenge. a baj az,hogy a válogatottban a világ legjobb középpályája van előtte és megbízhatóan szűrnek. így ramos nyugodtabb. a realban nem volt ilyen szintű szűrés és 4x annyi támadást kellett neki megfognia,értelemszerűen többet mentek át rajta. lass tavaly tragédia volt,idén van egy erős,magas,de német khedira. bízzunk benne.Charlie írta:Na franc, Carvalho jó igazolás volt. De lehet elfelejt futballozni a reálban. Azért is örülök ennek, mert Ramos marad szélen és ott elég gyenge, belsővédőként meg igen jó. Mielőtt valaki beírná azt, hogy láttam -e a vb-n szélen , igen láttam, jól játszott. De a reálban ettől függetlenül gyenge volt ott.
C.
A védelmet kellet erősíteni, meg is történt.Andris írta:Csak megmutatta cének, hogy is kell ezt jól, mert ő alapvetően többet hasznosíthatja a technikát.ferninho írta: ja ezt most találtamazt tudtam, hogy Busquets szereti takargatni az arcát, na de másét......
![]()
![]()
Furcsállom hogy idén nem vesznek meghatározó játékost, a tavalyi keretről nem merném állítani, hogy sokkal jobbat ki lehet hozni belőle, a Barcánál jobbat... arra meg még Muringyó sem képes.
Ha Maicon nem igazol, akkor nemtudom ki lehet ilyen.
oké, és akkor mi van?miihii írta:A 21. században elérte az egymilliárd júrót a reálmadrid.Grat
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2040323/
Csak megmutatta cének, hogy is kell ezt jól, mert ő alapvetően többet hasznosíthatja a technikát.ferninho írta: ja ezt most találtamazt tudtam, hogy Busquets szereti takargatni az arcát, na de másét......
![]()
Őket elfogadom ,hogy szereted ők meg is érdemlik még ha a madrid játékosai voltak akkor is!( én is kedvelem őket Raúlt nem annyira de most hogy Schalkéba ment drukkolok neki)Sanama írta: Miért?
Én imádom Beckhamet , Ronaldot, és Raúlt is kedvelem.
Miért?kilibarca írta:Ramost kedveled :O érdekes egy Barca szurkoló vagy te...luffancs írta:Egyértelmű hogy a csapatszellem, és a csapatösszhang a baj a Madridban Ramos-sal mint a válogatottban volt... Én személy szerint Casillas-on meg Higuainon kívül Őt kedvelem a legjobban, ez a 3 játékos aki számít valamit nekem a Madridban... Szerintem ott a baja Ramos-nak... Szivesen látnám Barçelona-ban ^^
De viszont az előttem szólóakkal egyetértek... Carvalho-val jól jártak...
Ramost kedveled :O érdekes egy Barca szurkoló vagy te...luffancs írta:Egyértelmű hogy a csapatszellem, és a csapatösszhang a baj a Madridban Ramos-sal mint a válogatottban volt... Én személy szerint Casillas-on meg Higuainon kívül Őt kedvelem a legjobban, ez a 3 játékos aki számít valamit nekem a Madridban... Szerintem ott a baja Ramos-nak... Szivesen látnám Barçelona-ban ^^
De viszont az előttem szólóakkal egyetértek... Carvalho-val jól jártak...
ezt nagyon adom, ég és föld a válogatottban és a Madridban.Na franc, Carvalho jó igazolás volt. De lehet elfelejt futballozni a reálban. Azért is örülök ennek, mert Ramos marad szélen és ott elég gyenge, belsővédőként meg igen jó. Mielőtt valaki beírná azt, hogy láttam -e a vb-n szélen , igen láttam, jól játszott. De a reálban ettől függetlenül gyenge volt ott.
C.