Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
daffy
Madridista

2010.08.24. 14:19:36

Capon írta:Boriello mehet a levesbe. Kell a francnak. Ugy sem fog jönni ez tuti!!!
Ha már választani kéne legyen a csere alap Pato. NA ha ő jönne +30 milla az már mindjárt nem hangzik olyan rosszul. Valami csere alap kell a Milan-nak mert nincsen annyi pénzük, hogy megvegyék Ibrát. Évek óta nem költöttek el annyi pénz mint amennyibe Ibra fájna nekik. Számomra ez a leginkább gyanús ebben az ügyben. Nagy pénzügyi gondok vannak arrafelé (is).
gondolod h patot+30 millát adnának érte? pato+pénzt sem tudom elképzelni. szerintem pato előtt nagyobb jövő áll,mint ibra előtt állt valaha. csak el kell a kacsának hagynia a milant,minél előbb
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.24. 14:16:37

Boriello mehet a levesbe. Kell a francnak. Ugy sem fog jönni ez tuti!!!
Ha már választani kéne legyen a csere alap Pato. NA ha ő jönne +30 milla az már mindjárt nem hangzik olyan rosszul. Valami csere alap kell a Milan-nak mert nincsen annyi pénzük, hogy megvegyék Ibrát. Évek óta nem költöttek el annyi pénz mint amennyibe Ibra fájna nekik. Számomra ez a leginkább gyanús ebben az ügyben. Nagy pénzügyi gondok vannak arrafelé (is).
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.24. 14:09:16

Én már ezt az egészet nemtudom követni, kicsit kezdem is unni már megmondom őszintén, legyen már szeptember elseje. (igaz suli, de legalább ezektől a mindennapos hülyeseégektől, már bocsánat meg lennénk kímélve)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
daffy
Madridista

2010.08.24. 14:05:40

most akkor ki is hazudott? ibra ügynöke+pep? vagy ki a hunyó az ügyben?
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.24. 14:04:47

Szerintem Maldinit kéne valahogy belevonni az üzletbe és akkor mehetne Ibra... :D
Remélem ez most csak egy médiafogás, ami érthető lenne mert korábban is cikkeztek erről és most egymás ellen játszik a két csapat...
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.08.24. 14:02:17

Ibra játéka sokak szerint nem illik a Barca stílushoz - részben egyet tudok érteni velük az eddig látottak alapján, de szerintem idén ránk fog cáfolni, és szárnyalni fog!
Nem nagyon szeretem ezt az utolsó percben igazolást, mert nincs idő a játékosnak beilleszkedni, nem a csapattal csinálja az alapozást, nem ismeri a társakat, szoknia kell az új környezetet...szóval nem is értem, ha el akarjuk adni Zlatant, akkor mire vártunk eddig (ugyanezt nem értem Masc esetében sem)? Így már a pótlásáról sem lehet gondoskodni( Boriello egy óriási vicc). Csak azon nevetnék (vagy inkább sírnék), ha a végén kölcsönbe hozzánk jönne Inzaghi. :)
#Neymar#
Jugador d'estrella

2010.08.24. 13:44:49

NSO-n írják,hogy messze állnak az álláspontok Ibráért,nemcsodálom ha ilyen Boriellokkal jönnek :D :D
LM10
Director del Fútbol

2010.08.24. 13:37:09

Nem hinném, hogy Ibra távozna. Csak a SPORT találja ki ezeket.
Guardiola ezt nyilatkozta ma: "On that subject I've said it all. I do not regret the change that we did with Samuel Eto'o." About the statements of its agent? Not my job to answer representatives, "he said.

Nagyából azt mondta, hogy erről az Ibra témáról már mindent elmondott( hogy számít rá), és hogy nem bánta meg, hogy Eto'o-t lepasszolta Ibra miatt. Meg Ibra ügynökéről mondja, hogy mondhat amit akár, vagy vmi ilyesmi :D

Ebből is az jön le nekem, hogy maradni fog Ibra.

Mascherano már Pepnek is cél, ezt ő maga mondta el ma a SPORT-nak egy interjúban.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.08.24. 13:29:06

Enrique írta:Én nem szeretek előre ítélkezni, mert soha nem lehet tudni, milyen eredményt hoznak magukkal a meghozott döntések, de hogy elpasszoljuk Ibrát a Borriellóért, az tényleg a szánalom lenne a köbön, majd kiesett a szememen, mikor elolvastam a sport.es-en. Ibra ennyire ellenszenves? Tény, nekem sem a kedvencem, de annyira azért nem volt rossz, hogy máris túl kelljen adni rajta. Amúgy meg el nem tudom képzelni, mi lehet a háttérben... Nagyon remélem, hogy ezt nem lépik meg, mert amennyit nyer majd a csapat Villa megszerzésével, annyit bukik is egy ilyen üzlettel. Sőt...

Mascheranóra pedig nem akarok szavakat pazarolni, a világ egyik legtúlértékeltebb játékosának tartom, még ingyen sem hoznám el... Talán valamilyen mélységet adna a csapatnak, de minőséget aligha, legalábbis én így érzem.
Engem csak az igedegit hogy Guardiola ma azt mondja hogy Mascheranoval jol kiegeszulne a keret, mig a hetvegen Zubi hogy nincs a terveink kozott, ez a fejetlenseg erosen idegesit...

Off:De jo latni Enrique a regi arcok kozul, mar alig van valaki...
Tiziano Crudeli fan :!:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2010.08.24. 13:15:26

Én nem szeretek előre ítélkezni, mert soha nem lehet tudni, milyen eredményt hoznak magukkal a meghozott döntések, de hogy elpasszoljuk Ibrát a Borriellóért, az tényleg a szánalom lenne a köbön, majd kiesett a szememen, mikor elolvastam a sport.es-en. Ibra ennyire ellenszenves? Tény, nekem sem a kedvencem, de annyira azért nem volt rossz, hogy máris túl kelljen adni rajta. Amúgy meg el nem tudom képzelni, mi lehet a háttérben... Nagyon remélem, hogy ezt nem lépik meg, mert amennyit nyer majd a csapat Villa megszerzésével, annyit bukik is egy ilyen üzlettel. Sőt...

Mascheranóra pedig nem akarok szavakat pazarolni, a világ egyik legtúlértékeltebb játékosának tartom, még ingyen sem hoznám el... Talán valamilyen mélységet adna a csapatnak, de minőséget aligha, legalábbis én így érzem.
mrlevy
Jugador del Barça

2010.08.24. 13:10:44

daffy írta:
bence-barca írta:Én Csigában azt nem értettem, h 25millio?!
Mikor néztem, azt hittem rosszul látom. Ha bejött volna akkor is sok lett volna érte a pénz, nemhogy így... Sahtar 15-20ért is simán odaadta volna sztem...
nekem maga az elv nem tiszta,ami alapján leigazoltátok. már maga a tény h ukrán...lehet h én vagyok tájékozatlan,de nem ismerek sok kelet európait-de ukránt különösen nem-aki megvetette a lábát a spanyol ligában.ettől még persze bejöhetett volna,de esélyesebb volt a nem.
Hat ha kelet-europai és Barcelona es vedo akkor pont van olyan aki ugyan csak par evet volt itt de meghatarozo jatekos volt es amenyire emlekszem jol is jatszott.
Bar lehet csak az ido szepiti meg. :)

Gheorghe Popescu
daffy
Madridista

2010.08.24. 12:44:47

bence-barca írta:Én Csigában azt nem értettem, h 25millio?!
Mikor néztem, azt hittem rosszul látom. Ha bejött volna akkor is sok lett volna érte a pénz, nemhogy így... Sahtar 15-20ért is simán odaadta volna sztem...
nekem maga az elv nem tiszta,ami alapján leigazoltátok. már maga a tény h ukrán...lehet h én vagyok tájékozatlan,de nem ismerek sok kelet európait-de ukránt különösen nem-aki megvetette a lábát a spanyol ligában.ettől még persze bejöhetett volna,de esélyesebb volt a nem.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.24. 12:41:05

Én Csigában azt nem értettem, h 25millio?!
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.08.24. 12:36:14

Hát, hát...Pep óta nekem nagyon kaotikusnak tűnik az átigazolási politikánk. Nem értem se Csiga esetét (most ennyire tényleg be lehet nézni valamit? Én szerettem volna, ha marad még egy évet, de mindegy), Yayát végképp nem, nem tudom, hogy ha rövid a pad, akkor miért nem lehet használni Hlebet (ugye nem kell már megvenni), akárcsak Cacerest. Jó, mondjuk, hogy ezek szubjektív nézőpontok, de hány igazolásunkat használtunk ki (ezalatt azt értem, hogy hatékonyan), építettük be a csapatba?
Részemről két dolgot tudok elképzelni:
1. Pep nem akkora zseni, mint ahogy tűnt, csak jól sáfárkodott a hozott anyaggal. Míg pszichológusnak fantasztikus, addig lehet, hogy nem is olyan jó szakember (számomra erről árulkodik pl. sokszor, ahogy cserél)
2. Nem teríti még a kártyáit, full saját nevelésű/katalán játékosokból álló csapatot szeretne létrehozni ba.zk mintára, annyi különbséggel, hogy sikerrel párosuljon. Legalábbis szerintem Yaya esetében egyértelműen a hazai preferálása állt fent, más poszton miért ne lehetne. Ezt a katalánokkal nem lenne nehéz elfogadtatni, viszont a világon marketing szempontból nem lehet hipp-hopp lezavarni, meg ennek még lenne sok hátulütője. Mondjuk nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de Touré mellőzése, majd elküldése nekem hatalmas csalódás.

Mondjuk igazából nekem olyan kaotikus az egész, mint a gondolataim, amiket ide leírtam, remélem követhető, meg érteni mire akarok kilyukadni.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.08.24. 12:14:17

Attika 25 írta:
Kalap1988 írta:Toureval nem veszett össze a klub, ott tiszta volt a játékos számára, hogy nem fog többet játszani, ezért lépett le. Tehát a sunyiság elég erős kifejezés.
Na-na. Yaya esete sem volt tiszta,ott sem volt korrekt Pep. Nem állt oda Yaya elé,hogy figyelj pajti,nem kellesz,húzz innen a gcibe,úgy lett beállitva mintha mindenki azt akarná,hogy maradjon,csak ő akart menni,közben meg a háttérben boldog-boldogtalannak ajánlgattuk (pl. Arsenal-nak Cesc ügybe). Ez igy korrekt? Én egyáltalán nem tartom fair embernek Guardiola-t,álljon oda és mondja meg,hogy nem kell az adott játékos,nem kell ködösiteni meg kiprovokálni azt hogy saját magától akarjon elmenni,hogy aztán utána lehessen mondani,hogy olyan nagyon szerettem volna ha marad,de ő menni akart......
Nem azt mondtam, hogy fair volt teljesen, de nem hinném, hogy ilyen kifejezéseket kellene használni. Főképp, mert a játékospiac és a fociüzlet ma már hasonlít a politikára. Nyilatkozatokat tesznek így és úgy felsőbb utasításra, hogy manipulálják a közvéleményt a saját érdekükben (mind egy, hogy miért), miközben fogalmunk sincs, hogy mi van a háttérben és miről és hogyan egyeztettek a felek. innen könnyű okoskodni. Az is lehet,hogy Guardiola odaállt Toure elé. Felesleges pálcát törni felette, mert lövésünk sincs róla, hogy mi folyik ott.
daffy
Madridista

2010.08.24. 12:09:44

albicelesteX írta:Ha csak a sajtó szemete akkor is frusztráló lehet a játékosnak.És annyi lehetne valakiben,hogy kiáll és elmondja semmilyen körülmény között nem eladó és az újságok kitalációja az egész.Nem ez van,hanem jön Pep is ilyen 99,9%-okkal,meg nem nyilatkozik róla,ami ennek a sok hiénának egyből jó alap az ilyen szemétre.Ha tényleg csak szemét.
én azt a 99,9et úgy értelmezem h megfelelő ajánlat esetén belemennek és ha ibra is a távozás mellett dönt,akkor megy. de az nem 99,9,hanem mondjuk 80%. a 99,9 az az h csak akkor távozik,ha meghal,mert ráesett egy kókuszdió vagy vmi hasonló lehetetlen dolog...nekem kicsit nem tiszta az a 99,9 h mit is takar.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.24. 12:08:15

Kalap1988 írta:Toureval nem veszett össze a klub, ott tiszta volt a játékos számára, hogy nem fog többet játszani, ezért lépett le. Tehát a sunyiság elég erős kifejezés.
Na-na. Yaya esete sem volt tiszta,ott sem volt korrekt Pep. Nem állt oda Yaya elé,hogy figyelj pajti,nem kellesz,húzz innen a gcibe,úgy lett beállitva mintha mindenki azt akarná,hogy maradjon,csak ő akart menni,közben meg a háttérben boldog-boldogtalannak ajánlgattuk (pl. Arsenal-nak Cesc ügybe). Ez igy korrekt? Én egyáltalán nem tartom fair embernek Guardiola-t,álljon oda és mondja meg,hogy nem kell az adott játékos,nem kell ködösiteni meg kiprovokálni azt hogy saját magától akarjon elmenni,hogy aztán utána lehessen mondani,hogy olyan nagyon szerettem volna ha marad,de ő menni akart......
albicelesteX
A Vadász

2010.08.24. 12:06:51

Ha csak a sajtó szemete akkor is frusztráló lehet a játékosnak.És annyi lehetne valakiben,hogy kiáll és elmondja semmilyen körülmény között nem eladó és az újságok kitalációja az egész.Nem ez van,hanem jön Pep is ilyen 99,9%-okkal,meg nem nyilatkozik róla,ami ennek a sok hiénának egyből jó alap az ilyen szemétre.Ha tényleg csak szemét.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.24. 12:02:29

daffy írta:
bali 15 írta:Kihegyezek magamnak egy saját karót ha eladjuk Zlatant és Boriello jön a helyébe :evil: .
Pep azt mondja hogy 99.9% hogy Ibra marad. Ennyire erős az a 0.1%? :lol:
nem a 0,1 erős,pep szava gyenge. am ennyire hitelesnek találjátok a forrást,h már gyújtanátok a máglyát...? mindenki azt mondta h az ormányos marad,mi a baj?
Kezd tiszta Fabregas ügy lenni. A sajtó megpróbálja eladni az ujságait ezzel a sok szennyel, mi meg szépen be is nyeljük tövig. :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
daffy
Madridista

2010.08.24. 12:00:21

bali 15 írta:Kihegyezek magamnak egy saját karót ha eladjuk Zlatant és Boriello jön a helyébe :evil: .
nem a 0,1 erős,pep szava gyenge. am ennyire hitelesnek találjátok a forrást,h már gyújtanátok a máglyát...? mindenki azt mondta h az ormányos marad,mi a baj?
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.08.24. 11:59:11

albicelesteX írta:Röhej.Marco Boriello :lol: Most nem tudom sírjak vagy ne vessek.Amit az eredményekkel felépített azt,mint ember a szememben gyorsan le is rombolta.És nem azért,mert elzavart több olyan játékost akit a kedvenceim közé sorolok,hanem,mert gusztustalanul alattomos és sunyi ember benyomását kelti. :?
Azért ne túlozzunk már :) Még nem köttetett meg az üzlet, Eto'o esete nem volt korrekt egyedül, Toureval nem veszett össze a klub, ott tiszta volt a játékos számára, hogy nem fog többet játszani, ezért lépett le. Tehát a sunyiság elég erős kifejezés. Ha eladják ily módon Ibrát, akkor én is elgondolkodom rajta, de addig feles.
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.24. 11:52:23

Kihegyezek magamnak egy saját karót ha eladjuk Zlatant és Boriello jön a helyébe :evil: .
#Neymar#
Jugador d'estrella

2010.08.24. 11:50:37

albicelesteX írta:Röhej.Marco Boriello :lol: Most nem tudom sírjak vagy ne vessek.Amit az eredményekkel felépített azt,mint ember a szememben gyorsan le is rombolta.És nem azért,mert elzavart több olyan játékost akit a kedvenceim közé sorolok,hanem,mert gusztustalanul alattomos és sunyi ember benyomását kelti. :?
Boriello helyett akkor inkább jobb lenne Santi Ezquerro :D :D :D Egy szinten vannak,csak a második már belátta,hogy jobb ha visszavonul,az előbbi nem :lol:
albicelesteX
A Vadász

2010.08.24. 11:44:57

Röhej.Marco Boriello :lol: Most nem tudom sírjak vagy ne vessek.Amit az eredményekkel felépített azt,mint ember a szememben gyorsan le is rombolta.És nem azért,mert elzavart több olyan játékost akit a kedvenceim közé sorolok,hanem,mert gusztustalanul alattomos és sunyi ember benyomását kelti. :?
Kép
Zsoma
Jugador del Barça

2010.08.24. 11:36:22

A hírek szerint Ibra és a Milan egyezségre jutott, már "csak" a Barcával kell dűlőre jutniuk...

http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803

De hogy Borriello mit keresne az üzletben - Pep fejét megsütötte a nap???

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=724586
Lezárt