Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
gondolod h patot+30 millát adnának érte? pato+pénzt sem tudom elképzelni. szerintem pato előtt nagyobb jövő áll,mint ibra előtt állt valaha. csak el kell a kacsának hagynia a milant,minél előbbCapon írta:Boriello mehet a levesbe. Kell a francnak. Ugy sem fog jönni ez tuti!!!
Ha már választani kéne legyen a csere alap Pato. NA ha ő jönne +30 milla az már mindjárt nem hangzik olyan rosszul. Valami csere alap kell a Milan-nak mert nincsen annyi pénzük, hogy megvegyék Ibrát. Évek óta nem költöttek el annyi pénz mint amennyibe Ibra fájna nekik. Számomra ez a leginkább gyanús ebben az ügyben. Nagy pénzügyi gondok vannak arrafelé (is).
Engem csak az igedegit hogy Guardiola ma azt mondja hogy Mascheranoval jol kiegeszulne a keret, mig a hetvegen Zubi hogy nincs a terveink kozott, ez a fejetlenseg erosen idegesit...Enrique írta:Én nem szeretek előre ítélkezni, mert soha nem lehet tudni, milyen eredményt hoznak magukkal a meghozott döntések, de hogy elpasszoljuk Ibrát a Borriellóért, az tényleg a szánalom lenne a köbön, majd kiesett a szememen, mikor elolvastam a sport.es-en. Ibra ennyire ellenszenves? Tény, nekem sem a kedvencem, de annyira azért nem volt rossz, hogy máris túl kelljen adni rajta. Amúgy meg el nem tudom képzelni, mi lehet a háttérben... Nagyon remélem, hogy ezt nem lépik meg, mert amennyit nyer majd a csapat Villa megszerzésével, annyit bukik is egy ilyen üzlettel. Sőt...
Mascheranóra pedig nem akarok szavakat pazarolni, a világ egyik legtúlértékeltebb játékosának tartom, még ingyen sem hoznám el... Talán valamilyen mélységet adna a csapatnak, de minőséget aligha, legalábbis én így érzem.
Hat ha kelet-europai és Barcelona es vedo akkor pont van olyan aki ugyan csak par evet volt itt de meghatarozo jatekos volt es amenyire emlekszem jol is jatszott.daffy írta:nekem maga az elv nem tiszta,ami alapján leigazoltátok. már maga a tény h ukrán...lehet h én vagyok tájékozatlan,de nem ismerek sok kelet európait-de ukránt különösen nem-aki megvetette a lábát a spanyol ligában.ettől még persze bejöhetett volna,de esélyesebb volt a nem.bence-barca írta:Én Csigában azt nem értettem, h 25millio?!
Mikor néztem, azt hittem rosszul látom. Ha bejött volna akkor is sok lett volna érte a pénz, nemhogy így... Sahtar 15-20ért is simán odaadta volna sztem...
nekem maga az elv nem tiszta,ami alapján leigazoltátok. már maga a tény h ukrán...lehet h én vagyok tájékozatlan,de nem ismerek sok kelet európait-de ukránt különösen nem-aki megvetette a lábát a spanyol ligában.ettől még persze bejöhetett volna,de esélyesebb volt a nem.bence-barca írta:Én Csigában azt nem értettem, h 25millio?!
Mikor néztem, azt hittem rosszul látom. Ha bejött volna akkor is sok lett volna érte a pénz, nemhogy így... Sahtar 15-20ért is simán odaadta volna sztem...
Nem azt mondtam, hogy fair volt teljesen, de nem hinném, hogy ilyen kifejezéseket kellene használni. Főképp, mert a játékospiac és a fociüzlet ma már hasonlít a politikára. Nyilatkozatokat tesznek így és úgy felsőbb utasításra, hogy manipulálják a közvéleményt a saját érdekükben (mind egy, hogy miért), miközben fogalmunk sincs, hogy mi van a háttérben és miről és hogyan egyeztettek a felek. innen könnyű okoskodni. Az is lehet,hogy Guardiola odaállt Toure elé. Felesleges pálcát törni felette, mert lövésünk sincs róla, hogy mi folyik ott.Attika 25 írta:Na-na. Yaya esete sem volt tiszta,ott sem volt korrekt Pep. Nem állt oda Yaya elé,hogy figyelj pajti,nem kellesz,húzz innen a gcibe,úgy lett beállitva mintha mindenki azt akarná,hogy maradjon,csak ő akart menni,közben meg a háttérben boldog-boldogtalannak ajánlgattuk (pl. Arsenal-nak Cesc ügybe). Ez igy korrekt? Én egyáltalán nem tartom fair embernek Guardiola-t,álljon oda és mondja meg,hogy nem kell az adott játékos,nem kell ködösiteni meg kiprovokálni azt hogy saját magától akarjon elmenni,hogy aztán utána lehessen mondani,hogy olyan nagyon szerettem volna ha marad,de ő menni akart......Kalap1988 írta:Toureval nem veszett össze a klub, ott tiszta volt a játékos számára, hogy nem fog többet játszani, ezért lépett le. Tehát a sunyiság elég erős kifejezés.
én azt a 99,9et úgy értelmezem h megfelelő ajánlat esetén belemennek és ha ibra is a távozás mellett dönt,akkor megy. de az nem 99,9,hanem mondjuk 80%. a 99,9 az az h csak akkor távozik,ha meghal,mert ráesett egy kókuszdió vagy vmi hasonló lehetetlen dolog...nekem kicsit nem tiszta az a 99,9 h mit is takar.albicelesteX írta:Ha csak a sajtó szemete akkor is frusztráló lehet a játékosnak.És annyi lehetne valakiben,hogy kiáll és elmondja semmilyen körülmény között nem eladó és az újságok kitalációja az egész.Nem ez van,hanem jön Pep is ilyen 99,9%-okkal,meg nem nyilatkozik róla,ami ennek a sok hiénának egyből jó alap az ilyen szemétre.Ha tényleg csak szemét.
Na-na. Yaya esete sem volt tiszta,ott sem volt korrekt Pep. Nem állt oda Yaya elé,hogy figyelj pajti,nem kellesz,húzz innen a gcibe,úgy lett beállitva mintha mindenki azt akarná,hogy maradjon,csak ő akart menni,közben meg a háttérben boldog-boldogtalannak ajánlgattuk (pl. Arsenal-nak Cesc ügybe). Ez igy korrekt? Én egyáltalán nem tartom fair embernek Guardiola-t,álljon oda és mondja meg,hogy nem kell az adott játékos,nem kell ködösiteni meg kiprovokálni azt hogy saját magától akarjon elmenni,hogy aztán utána lehessen mondani,hogy olyan nagyon szerettem volna ha marad,de ő menni akart......Kalap1988 írta:Toureval nem veszett össze a klub, ott tiszta volt a játékos számára, hogy nem fog többet játszani, ezért lépett le. Tehát a sunyiság elég erős kifejezés.
Kezd tiszta Fabregas ügy lenni. A sajtó megpróbálja eladni az ujságait ezzel a sok szennyel, mi meg szépen be is nyeljük tövig.daffy írta:nem a 0,1 erős,pep szava gyenge. am ennyire hitelesnek találjátok a forrást,h már gyújtanátok a máglyát...? mindenki azt mondta h az ormányos marad,mi a baj?bali 15 írta:Kihegyezek magamnak egy saját karót ha eladjuk Zlatant és Boriello jön a helyébe.
Pep azt mondja hogy 99.9% hogy Ibra marad. Ennyire erős az a 0.1%?
nem a 0,1 erős,pep szava gyenge. am ennyire hitelesnek találjátok a forrást,h már gyújtanátok a máglyát...? mindenki azt mondta h az ormányos marad,mi a baj?bali 15 írta:Kihegyezek magamnak egy saját karót ha eladjuk Zlatant és Boriello jön a helyébe.
Pep azt mondja hogy 99.9% hogy Ibra marad. Ennyire erős az a 0.1%?
Azért ne túlozzunk máralbicelesteX írta:Röhej.Marco BorielloMost nem tudom sírjak vagy ne vessek.Amit az eredményekkel felépített azt,mint ember a szememben gyorsan le is rombolta.És nem azért,mert elzavart több olyan játékost akit a kedvenceim közé sorolok,hanem,mert gusztustalanul alattomos és sunyi ember benyomását kelti.
Boriello helyett akkor inkább jobb lenne Santi EzquerroalbicelesteX írta:Röhej.Marco BorielloMost nem tudom sírjak vagy ne vessek.Amit az eredményekkel felépített azt,mint ember a szememben gyorsan le is rombolta.És nem azért,mert elzavart több olyan játékost akit a kedvenceim közé sorolok,hanem,mert gusztustalanul alattomos és sunyi ember benyomását kelti.