Thiago Alcántara

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcalaci84
Jugador d'estrella

2013.05.30. 23:31:03

kristop írta:
Gergely írta:Rajta egyszerűen leordított minden évben , hogy a csillagos 5-s játékos lesz! Thiago erre képtelen lesz szerintem és amúgy abszulút flegma és semmi alázat nincs benne!
érdekes, mert én meg pont ezt érzem thiagon. egyszerűen képtelenség, hogy belőle ne legyen csillagos ötös játékos. alázat alatt meg nem tudom mit érthetsz? mert ahhoz képest, hogy ő ilyen cselezgetős, flegma játékosnak tűnik, a középpályásaink közül ő az, aki a legtöbb labdát szerez és elvégzi a piszkos munkát is.
én azért máshogy emlékszem
szerintem Iniestától senki nem várta annak idején hogy aranylabda esélyes lesz, sőt rengetegen kételkedtek benne hogy megragadhat egyáltalán...
akkoriban még nem volt divat hogy agyonhypeolják az ügyeletes la masia reménységeket
nem volt agyonsztárolva , nem is egyből vártak tőle megváltást és szépen lassan fejlődött
Thiago szerintem a csapat erőssége és türelemmel a csapat sztáérja is lehet, de tudnia kell hol a helye egyenlőre a rangsorban (de a rangsort ő megváltoztathatja konstans remek játékkal)

alázatával szerintem sincs gond , a legjobb labdaszerző a négyesből valóban és ha megszűnnek ezek a látványos labdaeladások, akkor hamar helye lesz komoly meccsen is a kezdőben...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.30. 23:24:00

recrea írta:"inkább Cesc" na jó, megyek aludni.
jó éjt, aztán nehogy felhergeld magad azon h én ezerszer inkább fabregast játszatnám :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.30. 23:16:25

Thiago a tavalyelőtti felkészülési időszakban "megkapta a csapatot", a karmesteri pálcát. Én élőben láttam Münchenben az Audi Kupán, néztem a MU elleni USA meccset, aztán a (megnyert) szuperkupán is kezdő volt, nyomott egy emlékezetes szlalomot a Realosok között. Abban az időszakban nem korlátozták annyira, mint most, sem a kispadról, sem pedig fent a pályán. Xavi helyettese...leírva is feláll a szőr a hátamon, a f.szi annyira érzi a kaput meg az utolsó passzokat, h vétek hátrébb játszatni, mint irányító.

Valami eszméletlen jó játszott azon a nyáron, már akkor azt gondoltam, h beépíti a csapatba Pep, aztán ugyanúgy "semmit" nem játszott az idényben. Azóta is alig játszik, lehet itt jönni játékpercekkel, csak nálam az nem számít, ha egy megnyert bajnokság végén játszik 90 percet a Mallorca ellen. Persze így is lehet számolni, csak épp baromság. Az egész csapatot ő mozgatta akkor, méghozzá nagyszerűen, volt önbizalma, ültek a cselek meg a lövések, áradozott a sajtó.

Flegmaság, alázat....ugyan, nem kell mindenkinek Iniestanak lennie, aki bocsánatot kér az ellenféltől minden csel után. Legyen tökös, csinálja, amit tud, nem a tili-tolit, mert irdatlan sok labdát elad, egy az egyben, cselnél meg kb. egyet sem. Ha az apja olyan okosnak hiszi magát, azt mondaná neki: fiam, csinálj váratlant, támadd a kaput, vállald a cselt, mert másképp az életben nem fogsz ebbe a csapatba bekerülni.

Kispados volt egész szezonban, közben az őszi töketlen Alexis kezdett, Pedro fix kezdő, Xavi alibi kezdő, Fabregasnal nem tudja eldönteni a labda, h sírjon vagy nevessen, Villa meg...szavak nincsenek. Oké, sarkos megfogalmazás ez utóbbi, de ide ne férne be a srác?!

"inkább Cesc" na jó, megyek aludni.
Soha nem lesz belőle játékos, ha nem játszik a nagy meccseken. Gondolom azzal semmi gond nem lesz, ha Neymar kezd a BL-ben mondjuk egy Juventus ellen. Amúgy röhögve bírná a terhelést meg a nyomást is, csak Barcelonaba nem az ilyen játékos kell. Kell Ini, Xavi meg Messi, a többiek meg szolgálják őket...idén is szuperül bejött. :roll:
kristop
Entrenador del Barça

2013.05.30. 23:09:33

Gergely írta:Rajta egyszerűen leordított minden évben , hogy a csillagos 5-s játékos lesz! Thiago erre képtelen lesz szerintem és amúgy abszulút flegma és semmi alázat nincs benne!
érdekes, mert én meg pont ezt érzem thiagon. egyszerűen képtelenség, hogy belőle ne legyen csillagos ötös játékos. alázat alatt meg nem tudom mit érthetsz? mert ahhoz képest, hogy ő ilyen cselezgetős, flegma játékosnak tűnik, a középpályásaink közül ő az, aki a legtöbb labdát szerez és elvégzi a piszkos munkát is.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.30. 23:01:51

LG írta:Megértem én azt is amit ti mondtok. A problémám az, hogy nem látom Thiagon a fejlődést, inkább stagnálást érzek nála. Ez nyilván részben az ő hibája is, de részben úgy érzem Titoé is.

A megoldás az lenne most már szerintem, hogy be kéne dobni a mély vízbe a srácot, húzós szituációkban is meg kellene nézni, mit tud. Lehet, hogy kevés lenne, de legalább kiderülne. Mert nem látom értelmét, hogy jövőre is ugyanaz legyen a szerepe, mint idén.

Iniestán anno látszott a fejlődés, hogy egyre jobb lett, épp ez a baj, hogy Thiagon ez nem látszik.
nagyszerű meglátás, én is igy érzem, csak nem tudtam ilyen széoen megfogalmazni :D

azért a mélyvízbe dobálás nem lenne inyemre, nem biztos h örülnék jelenlegi tudasaval akár xavi akár inieta kárára kezdő lenne egy bl elodonton. inkább cesc
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
connor
Jugador d'estrella

2013.05.30. 22:52:58

Gergely írta:
Ennyi ez ilyen egyszerű ennyit tud! Iniestát a lehető legjobb példának hoztad fel! Rajta egyszerűen leordított minden évben , hogy a csillagos 5-s játékos lesz! Thiago erre képtelen lesz szerintem és amúgy abszulút flegma és semmi alázat nincs benne!
Ennyire azért nem lennék szélsőséges vele kapcsolatban.
Az eladott labdákat még simán be lehet tudni a tapasztalatlanságának. Busquets hasonló hibák miatt ugyanígy "el lett küldve" a különböző fórumokon, de durván 1,5 év után kinőtte ezeket a hibákat. Azt se felejtsük el, hogy Busi jóval több játékpercet kapott, mint Thiago. Flegma? Nem mondanám annak. A látványosabb játékstílusához sajnos a nagyképűnek látszó hozzáállás hozzátartozik.A brazilokra egyébként is jellemző ez a stílus, ezt nem lehet kiölni belőle, illetve, ha kiölnénk, akkor elveszítené azt a jellegzetességét, ami egyéniséget ad neki.
Én azt mondom, ha a mostani durván 2000 játékpercéhez hozzáteszünk még nagyjából 1000 percet (akkor durván ugyanannyit fog játszani, mint tavaly) és megpróbáljuk mondjuk elsőként Atletico vagy pl a BL csoportkörben Porto-Schalke szintű ellenfelek ellen kezdőként is bedobni és 90 percet végignyomni vele, az fejlődés lenne az idei szezonhoz képest. Ha pedig jól tudna teljesíteni, akkor 1. elképzelhető, hogy kikerülne a VB-re. 2. 2014/15-ben kiszoríthatná az akkor már 35 felé járó Xavi-t a kezdőből.
Gergely
Jugador del Barça

2013.05.30. 22:30:20

LG írta:Megértem én azt is amit ti mondtok. A problémám az, hogy nem látom Thiagon a fejlődést, inkább stagnálást érzek nála. Ez nyilván részben az ő hibája is, de részben úgy érzem Titoé is.

A megoldás az lenne most már szerintem, hogy be kéne dobni a mély vízbe a srácot, húzós szituációkban is meg kellene nézni, mit tud. Lehet, hogy kevés lenne, de legalább kiderülne. Mert nem látom értelmét, hogy jövőre is ugyanaz legyen a szerepe, mint idén.

Iniestán anno látszott a fejlődés, hogy egyre jobb lett, épp ez a baj, hogy Thiagon ez nem látszik.

Ennyi ez ilyen egyszerű ennyit tud! Iniestát a lehető legjobb példának hoztad fel! Rajta egyszerűen leordított minden évben , hogy a csillagos 5-s játékos lesz! Thiago erre képtelen lesz szerintem és amúgy abszulút flegma és semmi alázat nincs benne!

Húú most hányan fogtok jóanyukázni??? :)
barca99
Llegenda del Barça

2013.05.30. 22:20:47

LG írta:A megoldás az lenne most már szerintem, hogy be kéne dobni a mély vízbe a srácot, húzós szituációkban is meg kellene nézni, mit tud. Lehet, hogy kevés lenne, de legalább kiderülne. Mert nem látom értelmét, hogy jövőre is ugyanaz legyen a szerepe, mint idén.
Őszintén, mit szóltál volna, ha valamelyik BL-meccsen Xavi vagy Iniesta helyett lép pályára? Csak azért, hogy megnézzük mit tud, mert egyéb racionális érv nem szól mellette, Xavi sosem volt vállalhatatlanul gyenge.

Szerintem meg nyugodtan gyűjtse csak a játékperceket meg a rutint, egy középpályás ne 23 évesen váltsa meg a világot, példának okáért Xavi sem akkor kezdte el. :) Mindamellett én is örülnék neki, ha Xavi már csak harminc körüli meccset kapna jövőre, amíg nincs túlterhelve, és nincs vádliproblémája, addig ő a No.1. Helyette meg lehetne Thiagot próbálgatni.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2013.05.30. 20:53:38

szerintem te is túl türelmetlen vagy :D

Titonak a csapat érdekeit nézve kell a kezdőcsapatot összeállítani (Thiago fejlődése sokadrangú szempont)
jól nyilatkozták le hogy nekik nem szerződéses kiskapuk miatt kell játszatni valakit...hanem szakmai alapokon kell dönteniük

ha egyértelműen jobb lenne a három vetélytársból kettőnél akkor a legfontosabb meccseken ő kezdene, de ehhez konstans remek teljesítmény kell a sörmeccseken is...hiszen a többiek rutinja sokat számít egy fontos meccs kezdőjének megállapításában...

ráér még a kölyök , Xavi hamarosan kikopik sajnos és már is hasonló helyzetben lesz mint anno Ini
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.30. 20:42:22

Megértem én azt is amit ti mondtok. A problémám az, hogy nem látom Thiagon a fejlődést, inkább stagnálást érzek nála. Ez nyilván részben az ő hibája is, de részben úgy érzem Titoé is.

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.05.30. 20:32:53

Thiago kezdő tagsága jelenleg-bárki bármit mond-nem megalapozott. Egész egyszerűen azért, mert akik a helyén játszanak, még jobbak nála. Tito sem hülye, ha elsöprő lendületet, és lehetősget látna benne, nyílván játszana. Jelenleg még csak egy hatalmas potenciállal rendelkező tehetség, de türelemmel kell lennie, ki kell várnia a sorát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2013.05.30. 20:23:00

LG írta:
barcalaci84 írta:a szezont sérüléssel kezdte, majd pár meccs után kidőlt 2 hónapra...
gyakorlatilag decemberben kezdte a szezont...
ua 2004-2005-ös szezonban kevesebbszer kezdett Iniesta mint most Thiago ebben a csonka szezonban...

de egyébként pont olyan fokozatosan akarják beépíteni mint anno Init (szinte minden meccsen lehetőséget kap)
de Thiago sem mutatott olyat amiért neki kellett volna stabil kezdőnek lennie, hiába Cesc és Xavi relatíve gyengébb szereplése...

Iniestanak gyakorlatilag 4 év + egy új edző nagytakarítása kellett ahhoz hogy valóban alapemberré váljon a csapatban... Ő kivárta...
Szerintem elég korrekten leírtam lejjebb mi a különbség Iniesta akkori, és Thiago mostani helyzete között, nem akarom ismételni magam. Különbség van a között, ha vki a 12. játékos, vagy csak simán kiegészítő ember. És messze nem Guardiolánál lett alapember Iniesta, mert Rijkaardnál is már az volt. :!: Ha van vmi, amit Frank nagyon tudott, az a fiatalok beépítése.
igen ebben igazad van hogy már gyakorlatilag Frank utolsó éveiben is alapember volt , de pályafutása ezen szakaszában egyáltalán nem kapott több lehetőséget sőt
és értem amit írsz , hogy a 2005-ben kezdő volt a Chelsea elleni visszavágón ... de előtte talán egyszer sem...és utána sem ez volt jellemző a következő évben

de szerintem jelen helyzetben nem lett volna indokolt hogy ő kezdő legyen a legfontosabb meccseken idén hiába a többiek gyengébb teljesítménye...ha ő kezd a Bayern ellen szerintem akkor sem lettünk volna jobbak, viszont ő lenne most a bűnbak (meg Tito)
előbb a kis csapatok ellen bizonyítsa hogy jobb Xavinál és Cescnél vagy Iniestánál...
és visszatérve az Inis példára , neki most eggyel több rutinos klasszist kell kiszorítania mint anno Iniestanak

kis türelem és eljön az ő ideje
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcalaci84 2013.05.30. 20:36:25-kor.
barca99
Llegenda del Barça

2013.05.30. 20:13:01

LG írta:Először is a fokozatosság lényege az lenne, hogy egyre több, és egyre nagyobb szerepet kap. Thiago esetében erről nem igazán van szó, inkább kevesebb szerepet kapott, mint a tavalyi szezonban. Kb. hasonló helyzetben van, mint Bojan, látjuk belőle mi lett.
Másodszor Xavi és Fabregas sem olyan teljesítményt nyújtottak, ami alapján kiszoríthatatlanok lettek volna. Más kérdés, hogy úgy látszik Vilanovának ez mindegy, nekik megkérdőjelezhetetlen helyük van, és valószinűleg jövőre is ez lesz. Ez meg sok jóval nem kecsegtet Thiago számára.

Iniesta rossz példa. A 2004/2005-ös szezonban ő játszott a legtöbb meccsen a bajnokságban a keretből. Rijkaard igenis komoly szerepet szánt neki, mert a fontos meccseken is ugyanúgy szerepet kapott. Pl. a Chelsea elleni szuper rangadón is tavasszal a BL-ben, egy hatalmas kapufát is lőtt. Nem mindegy, hogy valaki a kupában meg a legjelentéktelenebb bajnoki és BL meccseken kap lehetőséget, és alibiből van játszatva, vagy a komoly meccseken, nehéz szituációkban is bizalmat kap az edzőtől.

A végén pedig a MU-t úgy ledegradálod, mintha vmi megye II-es csapat lenne. Nem hinném, hogy nagyon gyengébbek lennének nálunk, már ha gyengébbek egyáltalán.
Aki nem várta ki a sorát, az épp az Fabregas volt, aki most ott van Thiago előtt sorban, holott a szezon nagy részében fos volt, szóval erről ennyit.
De a világ legjobbjai mellett kapja ezt a szerepet, ezt figyelembe kell venned. És mint a példa is mutatja, az összes olyan bajnokin játszott, ahol bevethető volt.

Iniesta meg bekerült, mikor is? Igen, amikor Xavi keresztszalag-szakadás miatt kidőlt decemberben. Persze a példa nem tökéletes, elismerem.

Thiago megkapta lehetőséget, de egyszer sem bizonyította, hogy lényegesen jobb lenne hosszabb távon vele számolni, mint a többiekkel. Szóval annyit kapott, amennyi járt neki.

A MU ledegradálása csak a te szimpátiád következménye. :D Jobban nem is tudom elmagyarázni, itt vannak előtte a sorban, ott meg akár alapember is lehet, bár Kagawa azért valószínűleg előtte lenne egy 4-2-3-1-ben, nem tennék ki a szélre. Szóval ezen kell gondolkoznia.
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.30. 19:26:06

barcalaci84 írta:a szezont sérüléssel kezdte, majd pár meccs után kidőlt 2 hónapra...
ua 2004-2005-ös szezonban kevesebbszer kezdett Iniesta mint most Thiago ebben a csonka szezonban...

de egyébként pont olyan fokozatosan akarják beépíteni mint anno Init (szinte minden meccsen lehetőséget kap)
de Thiago sem mutatott olyat amiért neki kellett volna stabil kezdőnek lennie, hiába Cesc és Xavi relatíve gyengébb szereplése...

Iniestanak gyakorlatilag 4 év + egy új edző nagytakarítása kellett ahhoz hogy valóban alapemberré váljon a csapatban... Ő kivárta...
Szerintem elég korrekten leírtam lejjebb mi a különbség Iniesta akkori, és Thiago mostani helyzete között, nem akarom ismételni magam. Különbség van a között, ha vki a 12. játékos, vagy csak simán kiegészítő ember. És messze nem Guardiolánál lett alapember Iniesta, mert Rijkaardnál is már az volt. :!: Ha van vmi, amit Frank nagyon tudott, az a fiatalok beépítése.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.30. 18:11:16

A különbség a 2 játékos mentalitásában keresendő. Iniesta olyan alázattal játszik, amihez csak Puyolt tudnám említeni a csapatból. Szinte mindig jól teljesít, nem pofázik, hajt, teszi a dolgát. Ezt az alázatot nem igazán látni Thiagon, ráadásul van egy apukája, aki rendszeresen adja alá a lovat. Remélhetőleg kivárja a sorát, de nem lepődnék meg, ha nem így tenne.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
barcalaci84
Jugador d'estrella

2013.05.30. 17:33:22

a szezont sérüléssel kezdte, majd pár meccs után kidőlt 2 hónapra...

LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.30. 16:34:58

barca99 írta:Tényleg, el is felejtettem, rohanó világban élünk, minden instant, Thiago még véletlenül se fokozatosan vegye az akadályokat, második felnőtt szezonjában le kellett volna játszania a pályáról, Iniestát, Xavi, vagy épp Fábregast, mert egyébként ha pályán volt, mindig azt bizonyította, hogy többet érdemelne a fenti trió kárára. Ja nem.

Iniesta 2004-ben került fel, a 2006-os BL-döntőn még csak "szupercsere" volt, 2008-tól lett kirobbanthatatlan alapember. Nem tudom már mi volt az első három meccsen, de azon kívül csak akkor nem lépett pályára a Ligában, amikor sérült volt. A világ legjobbjai mellett nehogy már ez kevés legyen. A kivásárlási ára meg talán azért lesz 18M euró, mert az U21-nél lesz, és pont ez a meccs hiányzik a játékperchez.

Persze ott van Götze példája, aki alapember ennyi idősen bajnok és BL-döntős csapatban, csak az a nem mindegy, hogy a posztodon egy Xavi van még, vagy egy Bittencourt.

Szóval egyáltalán nem Vilanovát kell hibáztatni, Thiagonak kell mérlegelni, hogy egy MU-ban akar alapember lenni, vagy a legjobbak mellett akarja kivárni a sorát.
Először is a fokozatosság lényege az lenne, hogy egyre több, és egyre nagyobb szerepet kap. Thiago esetében erről nem igazán van szó, inkább kevesebb szerepet kapott, mint a tavalyi szezonban. Kb. hasonló helyzetben van, mint Bojan, látjuk belőle mi lett.
Másodszor Xavi és Fabregas sem olyan teljesítményt nyújtottak, ami alapján kiszoríthatatlanok lettek volna. Más kérdés, hogy úgy látszik Vilanovának ez mindegy, nekik megkérdőjelezhetetlen helyük van, és valószinűleg jövőre is ez lesz. Ez meg sok jóval nem kecsegtet Thiago számára.

Iniesta rossz példa. A 2004/2005-ös szezonban ő játszott a legtöbb meccsen a bajnokságban a keretből. Rijkaard igenis komoly szerepet szánt neki, mert a fontos meccseken is ugyanúgy szerepet kapott. Pl. a Chelsea elleni szuper rangadón is tavasszal a BL-ben, egy hatalmas kapufát is lőtt. Nem mindegy, hogy valaki a kupában meg a legjelentéktelenebb bajnoki és BL meccseken kap lehetőséget, és alibiből van játszatva, vagy a komoly meccseken, nehéz szituációkban is bizalmat kap az edzőtől.

A végén pedig a MU-t úgy ledegradálod, mintha vmi megye II-es csapat lenne. Nem hinném, hogy nagyon gyengébbek lennének nálunk, már ha gyengébbek egyáltalán.
Aki nem várta ki a sorát, az épp az Fabregas volt, aki most ott van Thiago előtt sorban, holott a szezon nagy részében fos volt, szóval erről ennyit.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2013.05.30. 15:29:26

a sérülésein kívül gyakorlatilag minden meccsen szóhoz jutott a ligában és a kupában is...
ilyen erős konkurencia mellett ez arról tanúskodik , hogy Tito is bízik benne és szeretnék beépíteni a csapatba...remélem ezt ő is érzi és nem tudják pénzzel meggyőzni majd...
remélem érzi hogy hamarosan eljön az ő ideje is , de a siettetés csak az ő rovására menne...
ahogy írták korábban , pl Iniesta ilyen idős korában méginkább peremember volt mint ő...
gergo9
Director del Fútbol

2013.05.30. 15:16:48

Persze ott van Götze példája, aki alapember ennyi idősen bajnok és BL-döntős csapatban, csak az a nem mindegy, hogy a posztodon egy Xavi van még, vagy egy Bittencourt.
Xavi,Cesc hasonló idényt zárt hasolóan gyengét igazából azért valamennyire jogosan merülne fel Thiago-ban hogy ha ilyen Xavi mellett sem kap "elég" lehetőséget akkor mikor fog.
De továbbra sem került elő még semmi a záradékon kívül ami Thiago eligazolását megerősítené, tudtommal ő sem nyilatkozott a témával kapcsolatban.
Messi,Iniesta,Busquets után ő a negyedik ember akitől én semmiképpen sem válnék meg.
kristop
Entrenador del Barça

2013.05.30. 15:14:40

barca99 írta:Nem tudom már mi volt az első három meccsen, de azon kívül csak akkor nem lépett pályára a Ligában, amikor sérült volt.
én tudom. akkor épült fel a sípcsont repedéséből vagy miből és még csak részlegesen edzett együtt a csapattal. aztán, ahogy visszatért volna térdsérülést szenvedett és ismét két hónap off.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
barca99
Llegenda del Barça

2013.05.30. 14:55:32

Tényleg, el is felejtettem, rohanó világban élünk, minden instant, Thiago még véletlenül se fokozatosan vegye az akadályokat, második felnőtt szezonjában le kellett volna játszania a pályáról, Iniestát, Xavi, vagy épp Fábregast, mert egyébként ha pályán volt, mindig azt bizonyította, hogy többet érdemelne a fenti trió kárára. Ja nem.

Iniesta 2004-ben került fel, a 2006-os BL-döntőn még csak "szupercsere" volt, 2008-tól lett kirobbanthatatlan alapember. Nem tudom már mi volt az első három meccsen, de azon kívül csak akkor nem lépett pályára a Ligában, amikor sérült volt. A világ legjobbjai mellett nehogy már ez kevés legyen. A kivásárlási ára meg talán azért lesz 18M euró, mert az U21-nél lesz, és pont ez a meccs hiányzik a játékperchez.

Szóval egyáltalán nem Vilanovát kell hibáztatni, Thiagonak kell mérlegelni, hogy egy MU-ban akar alapember lenni, vagy a legjobbak mellett akarja kivárni a sorát.
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.30. 13:57:41

barca99 írta:Ez komoly? Legalább annak nézz már utána, mennyi lehetőséget kapott. Tessék.

Nehogy már a világ legjobb középpályáján, 22 évesen ez ne legyen elég.
Viszont mégsem játszott eleget, hisz mégis életbe lépett a 18 milliós opció. Szerintem az lenne a korrekt megoldás, ha leülnének Titoval, és megbeszélnék, mennyire számol a sráccal a jövőben. Ha továbbra is csak kiegészítő emberként, akkor szerintem mindenkinek jobb lenne a távozása.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.05.29. 20:41:38

barca99 írta:Ez komoly? Legalább annak nézz már utána, mennyi lehetőséget kapott. Tessék.

Azért az komoly, hogy Song többet játszott mint ő.. :shock: Ezt azért nem hittem volna. Nagyon remélem hogy marad és nem türelmetlenkedik, mindenképp szeretném látni Neymarral együtt a pályán! Messi-Neymar-Ini-Thiago egyszerre fent.. Elég jól hangzik. Mondjuk egy komoly csapat ellen nem biztos hogy nyerő lenne - bár aztán ki tudja -, de a ligába sok csapat ellen lehetne tolni ezt különösebb probléma nélkül.
Amúgy azért is bírom a srácot, mert amellett hogy rohadt technikás, nem rest védekezni sem. Szerintem jelenleg a legjobban védekező támadó középpályásunk ő. Nagyon passzol az ő stílusa ebbe a csapatba, vétek lenne elengedni mielőtt itt kiteljesedne. (Az eladott labdáit leszámítva, de az idő gyógyír sok mindenre..)
De ha esetleg elmegy, akkor nem egészen értem a logikát a vezetőségnél. Mármint ha tényleg igazak a hírek, hogy kell a belőle befolyó pénz az igazolásokra, akkor tegyük fel, hogy most idén eladjuk őt, akkor jövőre kereshetünk egy középpályást a helyére, mert rájövünk hogy a 3 ember nem elég.. Főleg úgy hogy Xavi idősödik és lehet hogy utolérik majd a sérülések. Plusz Iniesta sem az a betonlábú játékos - bár mostanában elkerülték a sérülések szerencsére. Sergi Roberto meg azért nem egy szint vele, Rafinha meg más poszt ha jól tudom. Szóval remélem hogy hasonlóan komoly hírek ezek, mint az volt hogy Sánchez a Juvéba megy, vagy hogy Adriano is benne van azokba akiket eladna a klub..
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.29. 20:39:28

Igazából ha ez a hiszti fog menni minden évben,főképp a ****** apukájának köszönhetően,akkor én minél előbb tovább adnék rajta,nehogy már egy még semmit nem bizonyított kölyökkel szemben legyenek a mindenkori edzőnknek játszatási kötelezettségei (húúú de szép magyaros ez így...de a lényeget értitek),azért ott még nem tartunk! A srác a világ magasan legerősebb középpályás sorába akarja magát beverekedni,de eddig a holtszezonokban a dumájával,és a fenyegetőzésekkel többet tett érte mint a pályán... Nála sokkal nagyobb játékoson is túladott már a klub,igazából a benne rejlő potenciál miatt sajnálnám,de azért nem siránkoznék rajta túl sokáig,ez így nem működik,hogy a papa zsarolja a csapatot minden átigazolási szezonban (sejtelmes kijelentések idén is,hogy van más klub is mint a Barca, talán 2évvel ezelőtt is dettó ugyanez volt !) menjen isten hírével ha ők ezt így képzelik el ! Ha meg annyi gerinc van benne,hogy képes a Realba menni,akkor szívből kívánom neki,hogy többet kapjon egy disznófejnél... :wink:
Lehet ha jövőre több gólpasszt ad a sajátjainak mint az ellenfélnek,akkor nem lesz terítéken az,hogy miért nem játszik...
Lego
Jugador del Barça

2013.05.29. 20:30:32

lui1698 írta:
Tarsi88 írta:

Kevesebb mint 2000 percet volt a pályán szemben Xavi, Ini és Fabre 4000 perceivel. Én is kevesleném a helyében.
Azért vegyük hozzá, hogy sérült is volt, és ne Ini meg Xavi perceihez hasonlítsuk már, ők azért kicsit más kategóriák, mint egy tehetséges gyerek. Egyedül Fabre helyett lehetett volna párszor a csapatba tenni, mert elég nagy flop volt ez a szezonja 1-2 időszakot leszámítva.
Azt azért vegyük hozzá, hogy Fabregas támadóként is játszott... ha így vesszük + a sérülését ez nem rossz arány, ha csak a számokat vesszük. Viszont az is igaz, hogy a nagy meccseken nem kapott sok szerepet (erre persze rám cáfolhat vki, akinek jobb a memóriája).
És azzal pedig egyetértek, hogy ilyen fiatalon egy ilyen középpályásokkal teli csapatban nehéz érvényesülni.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Lezárt