Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jól van akkor, majd írjon aki csinálBob_Marley írta:Volt egy ilyen, hogy Ozsibarca de eltűnt
Fullra nem látom. Akkor menjünk Bob majd ideozsimiki írta:Gyula,Bob, gyertek,van passos:
barca85 a pass, OzsiBarca
többiek is go
Oké, de aki két gólt lő egymás után azt kirakjukBob_Marley írta:Ez nkicsit erős szint ez a szoba, bár a jóktól lehet tanulni, csak még én pl azon a szinten se vagyok, hogy vezessem a bogyót!
Így meg mintha Ozsi reinkarnációk jönnének folyamatosan szembe
Iluisllach89 ha csinálsz szobát vagy valaki az jó lenne
Kis elpötyögünk szoba, nem a vademberes szoba
Sry skacok, csak partyztam hétfőn és nem aludtam a Bl meccsig 1 percet semfcbarca0827 írta:Bobnál laggol (vagy mit csinál) nagyon. Ha van kedvetek gyertek hozzám.
fcb0827's Room
password: eurobarca
Hátha Gyula is beköszön még.
linket tegyétek majd be please ha összejön, megnézném a meccset.fcbarca0827 írta:Épp akartam kérdezni. Tőlem mehet, Gyuláról nem tudok semmit.Slither írta:Akkor lejátsszuk a meccset?
Épp akartam kérdezni. Tőlem mehet, Gyuláról nem tudok semmit.Slither írta:Akkor lejátsszuk a meccset?
Először is az 4 darab szám.kanty írta:Én lőttem!!!Amúgy asszem 4 gólt lőttem, de nem mindet a jó kapuba.
![]()
Több kivégzés nem lesz, ez a meccs is csak altatás volt, én fcbarca3szám ellen sose szoktam kikapni semmiben.
Amúgy szerintem hagyjuk holnapra, ha nem gond.
Én lőttem!!!Bob_Marley írta:Hát ozsi ris néha belebotlott a labdába, meg gergo9 is állandóan téblábolt a kapunk előtt!lluisllach89 írta:Ki rúgta a gólt?Bob_Marley írta:Ozsimiki-Gego9 vs Bob_Marley-kanty 9-0 és 15-1
Gratulálunk!
Krisz, majd fejtsd ki neked mikor lenne jó kioktatni a többieket
Ha meg nálunk kérdezed, akkor ki rúgta volna?Amúgy nyomhatnánk ellenetek is Iluisllach89, csak min kantyval nem tudunk szobát csinálni!
Ha még itt vagy kanty és olvasod, akkor meccselhetnénk még, tudjuk le előre ezeket a kivégzéseket
Hát ozsi ris néha belebotlott a labdába, meg gergo9 is állandóan téblábolt a kapunk előtt!lluisllach89 írta:Ki rúgta a gólt?Bob_Marley írta:Ozsimiki-Gego9 vs Bob_Marley-kanty 9-0 és 15-1
Gratulálunk!
Akár, már meccs után taníthatjuk a srácokat.lluisllach89 írta: Ki rúgta a gólt?