Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az kéne mégLos Banditos írta:Énis nagyon sajnálom őket.Csak nehogy úgy járjanak mint az AS Roma!Amúgy nagyon tetszik ez az UEFA Nike labda.
![]()
ÉN meg pl. tavaly úgy voltam, h rohadtul örültem a Villarealnak, amikor négy közé jutottak. Tőlem lehetne a Franciából, a Hollandból is csapat a négyben. De a spanyolokat birom a legjobban. És! SE német, se olasz, se angol lehetőleg.ozsimiki írta:Sokan írják,hogy spanyol csapatok így,spanyol csapatok úgy,mennyire kár,hogy ilyen fosok,stb..én úgy vagyok vele,hogy van "spanyolban" a BARCA,és annyi...nem igen érdekel,ha rajta kívül egy csapat sem érne el sikereket,részsikereket a különböző kupákban...szóval ha itt lenne a BARCA tök mindegy,hogy rajta kívűl 3angol lenne a 4ben,és az Uefában meg 4olaszszóval nem zavar.
Amúgy játék alapján a M.U. érdemelné meg leg inkább a trófeát,ahogy tavaly Mi is megérdemeltük,és meg is nyertük
Én azt mondom, ha nem jön ki a lépés ennyire a MUnak, akkor nyertek volna 3-1re. Nem többel...Raziel írta:azért nem szerencse volt az a 7-1Zozzy 5 írta: a Roma ellen tehát szerencséjük is volt.
persze, h nem CSAK a szerencse, de azért az is benne volt rendesen. hány olyan szitu volt, h elpattant a zsuga az angol baromtól, neki a rómainak, onnan megint tovább, vissza egy másik angolhoz...Raziel írta:azért nem szerencse volt az a 7-1Zozzy 5 írta: a Roma ellen tehát szerencséjük is volt.
Nekem sem a kedvenc csapatom, én csupán anynit írtam hogy nem lesz velük könnyű dolguk a MU-nak. Ennyi...ozsimiki írta:Zozzy5!
Igen a milán az a milán,egy undorító csaló bagázs,két játékosa van akit bírok,és bánom,hogy abban a visszataszító csapatban játszik: Kaka+Clarence... nagyon remélem,hogy őket tényleg megalázza a M.U.! A Roma nem érdemelte meg,de a milánon röhögnék még élek!
Tőled akkor sorry,amúgy ha vissszaolvasol durvábbakat is találsz szeretett csapatodraZsolti írta:na jólvan azért egy kicsit vegyél már vissza..más stílusban is lehetne,mert ezzel van akit megsértesz,pl engem...ozsimiki írta:Zozzy5!
Igen a milán az a milán,egy undorító csaló bagázs,két játékosa van akit bírok,és bánom,hogy abban a visszataszító csapatban játszik: Kaka+Clarence... nagyon remélem,hogy őket tényleg megalázza a M.U.! A Roma nem érdemelte meg,de a milánon röhögnék még élek!
na jólvan azért egy kicsit vegyél már vissza..más stílusban is lehetne,mert ezzel van akit megsértesz,pl engem...ozsimiki írta:Zozzy5!
Szeretem amikor egy mondatokat szedtek ki...Raziel írta:azért nem szerencse volt az a 7-1Zozzy 5 írta: a Roma ellen tehát szerencséjük is volt.
Hát ezt azért nem hiszem. Azzal az esti Barca bagázzsal senki sem tudott volna mit kezdeni, főleg nem a meccs végén.Krojf írta: Ha még egy tíz perccel előbb cseréli be Rijkaard Guddyt, akkor
nyerünk Liverpoolban és még ezzel a játékerőnkkel is átléptünk volna
a PSV-n, aztán várhattuk volna az elődöntőt!
Csak sajnos a sportban nincsen ha...
Morfondírozik Krojfotok.