2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ebből elvileg csak Villa megszerezhető, de vhogy nála mindig az volt az érzésem, h előbb-utóbb a madridban köt ki... Benzema félig megszerezhető, de nála kb egy az egyben odaadhatnánk a Lyonnak azt a pénzt, amit Eto'oért kapunk, az meg azért túlzás kicsit. Torrest buktuk tavaly, ő még két-három évig sztm érinthetetlen lesz.Replay írta:Azt irja a cikk, Trezeguet nem drága...dehogynem, 20milliót nem ér meg nekünk egy olyan játékos, aki bár tipikus befejező, de földön nem tud mit kezdeni a labdával.
Nálam ha eladjuk Eto'o-t, csak Benzema, Villa, Torres jöhet szóba.
Init kineveltük nem?Grege írta:Nasri nem csatár, és h őszinte legyek, szerncsémre volt lehetőségem látni őt játszani élőben is párszor, azért van még mit fejlődnie, mire egy Barca irányítója lehet. Erre pont jó lesz neki az Arsenal, sajnos a Barcának nincs ideje irányítókat kinevelni, ahogy a többi élcsapatnak sem, azokat mindenki készen veszivaLe5 írta: Nasri olcsóbb is , jobb is , fiatal is , nagyobb szükség is van rá. Van is rá még esély egy 20 milliós ajánattal , de elég vakok a Tixikék...
A jó öreg piramis![]()
!
Nasri nem csatár, és h őszinte legyek, szerncsémre volt lehetőségem látni őt játszani élőben is párszor, azért van még mit fejlődnie, mire egy Barca irányítója lehet. Erre pont jó lesz neki az Arsenal, sajnos a Barcának nincs ideje irányítókat kinevelni, ahogy a többi élcsapatnak sem, azokat mindenki készen veszivaLe5 írta: Nasri olcsóbb is , jobb is , fiatal is , nagyobb szükség is van rá. Van is rá még esély egy 20 milliós ajánattal , de elég vakok a Tixikék...
A jó öreg piramis![]()
Ugye milyen okos vagyok???csabimo írta:Nem mondod okoskaKissge87 írta:Ezek közül csak Huntelaar csatár!csabimo írta:pl:moutinho, nasri, huntelaar, stb...:):)
Agüero?:)
Azért, mert rengeteg pénz az amivel te csak így dobálózól. Lehet, h nekik nem mind1, h 10 millió ide vagy oda.chi omega írta: miért kellene ENNYIÉRT jobb csatár? nehogymár egy ilyen létfontosságú poszton spóroljon egy ekkora klub! ha eto'o megy, akkor egy MEGHATÁROZÓ, és FIATAL szuperklasszist KELL venni a helyére, minden más igazolás bukta. ha 40 millió, akkor annyi. azonnal rá kell feküdni villára vagy benzemára.
Miért vannak ilyen emberek? Miért?Laza írta: Farfan-Suaréz-Adebayor-V.persile-hugo almeida-akárki obb lenne nála...ha megveszuk 10nél többet nem er,
Nasri olcsóbb is , jobb is , fiatal is , nagyobb szükség is van rá. Van is rá még esély egy 20 milliós ajánattal , de elég vakok a Tixikék...Grege írta:Nézz utána, h melyik hány gólt rúgott közepes, vagy gyenge bajnokságokban, míg Trez évről évre meglövi a maga 20 gólját... Nekem sem a kedvencem, de tapasztalt, gólérzékeny(nagyon), és jó kiegészítés lenne nálunk. Mellette lenne lehetősége Bojannak is a kivirágzásra.Laza írta:Farfan-Suaréz-Adebayor-V.persile-hugo almeida-akárki obb lenne nála...ha megveszuk 10nél többet nem er,Guardiola írta: Akkor mondj ennyiert fiatalabb es jobb csatartVagy akar mondj 30 millaert megszerezheto fiatalabb es jobb csatart
Őt én is pártolom, és még le is nyilatkozta, h szívesen visszatérne a Camp Nouba, csak igazolja le a Barca.. Mondjuk nemzetközi szinten sztm kevés, de másodikharmadik csatárnak okés.Benga írta:Egy dolgot nem értek.
Miért nem Güiza?
27 éves kivásrlási ára 15 millió euró a kivásárlási ára spanyol gólkirály élete legjobb formájában...
Ezek közül csak Huntelaar csatár!csabimo írta:pl:moutinho, nasri, huntelaar, stb...
Nézz utána, h melyik hány gólt rúgott közepes, vagy gyenge bajnokságokban, míg Trez évről évre meglövi a maga 20 gólját... Nekem sem a kedvencem, de tapasztalt, gólérzékeny(nagyon), és jó kiegészítés lenne nálunk. Mellette lenne lehetősége Bojannak is a kivirágzásra.Laza írta:Farfan-Suaréz-Adebayor-V.persile-hugo almeida-akárki obb lenne nála...ha megveszuk 10nél többet nem er,Guardiola írta:Akkor mondj ennyiert fiatalabb es jobb csatartlenart cryuf írta:Alves nagyon nagy igazolás szerintem......na de hogy Trezeguet 20M körül ez a lehető legrosszabb gondolat, ennyi millióért sokkal fiatalabb és jobb cstárt is vehetnénk,ez durva!!!Vagy akar mondj 30 millaert megszerezheto fiatalabb es jobb csatart
Farfan-Suaréz-Adebayor-V.persile-hugo almeida-akárki obb lenne nála...ha megveszuk 10nél többet nem er,Guardiola írta:Akkor mondj ennyiert fiatalabb es jobb csatartlenart cryuf írta:Alves nagyon nagy igazolás szerintem......na de hogy Trezeguet 20M körül ez a lehető legrosszabb gondolat, ennyi millióért sokkal fiatalabb és jobb cstárt is vehetnénk,ez durva!!!Vagy akar mondj 30 millaert megszerezheto fiatalabb es jobb csatart
Messi és Alves Jobb oldal...Nem hiszem, hogy Pepe majd azt a feladatot fogja ráruházni, hogy állandóan felfusson, hisz van elég kiválló támadónk elöl. De ha felfut akkor képzeljétek el a Messi-Alves baloldalt, szerintem ennél nincs jobb a világon.
Én ebben csak azt nem értem, h 20%-os részesedés esetén, miért 10%-t kapnánk a vételárból, itt vmit elb.aszott az újságíró kollega.mindorokke_barca írta:ez annyit jelent h ha 2 even belul netalan 40 millaert akarnak megvenni.. az ujabb 8 millat jelentene nekunk... vayis osszesen kb 19-et... ez mar igy nem rossz... hiaba is karogtok... marmint dos santosrol van szo...Fontos megemlíteni, hogy a Barcelona egy 20 százalékos tulajdonrészt még fönntart magának, ha a következő két évben klubot váltana a futballista. Ha a két év letelte után távozna a Tottenhamtól a mexikói, úgy tíz százalékot kapna az átigazolás összegéből a Barca.
miért kellene ENNYIÉRT jobb csatár? nehogymár egy ilyen létfontosságú poszton spóroljon egy ekkora klub! ha eto'o megy, akkor egy MEGHATÁROZÓ, és FIATAL szuperklasszist KELL venni a helyére, minden más igazolás bukta. ha 40 millió, akkor annyi. azonnal rá kell feküdni villára vagy benzemára.Guardiola írta:Akkor mondj ennyiert fiatalabb es jobb csatartlenart cryuf írta:Alves nagyon nagy igazolás szerintem......na de hogy Trezeguet 20M körül ez a lehető legrosszabb gondolat, ennyi millióért sokkal fiatalabb és jobb cstárt is vehetnénk,ez durva!!!Vagy akar mondj 30 millaert megszerezheto fiatalabb es jobb csatart
Sztm ő is olyan 25 környékén mozog, ha a Barca, vagy a real jelentkezik érte...és még komolyabb bajnokságban nincs tapasztalata. Igazából fiatal, feltörekvő csatárnak már van egy Bojanunk, sztm mellé nem szabad teljesen tapasztalan játékosokat venni, Benzema is határeset, Huntelaar pedig még inkább.[/quote]Grege írta:[quote="Csiszi"6""]
Talán Huntelaar ennyiért megszerezhető...TALÁN!
ez annyit jelent h ha 2 even belul netalan 40 millaert akarnak megvenni.. az ujabb 8 millat jelentene nekunk... vayis osszesen kb 19-et... ez mar igy nem rossz... hiaba is karogtok... marmint dos santosrol van szo...Fontos megemlíteni, hogy a Barcelona egy 20 százalékos tulajdonrészt még fönntart magának, ha a következő két évben klubot váltana a futballista. Ha a két év letelte után távozna a Tottenhamtól a mexikói, úgy tíz százalékot kapna az átigazolás összegéből a Barca.
Messi és Alves Jobb oldal...Nem hiszem, hogy Pepe majd azt a feladatot fogja ráruházni, hogy állandóan felfusson, hisz van elég kiválló támadónk elöl. De ha felfut akkor képzeljétek el a Messi-Alves baloldalt, szerintem ennél nincs jobb a világon.
Nem hiszem, hogy Pepe majd azt a feladatot fogja ráruházni, hogy állandóan felfusson, hisz van elég kiválló támadónk elöl. De ha felfut akkor képzeljétek el a Messi-Alves baloldalt, szerintem ennél nincs jobb a világon.visca el barca írta:gondolj bele, hogy most mennyit fogunk. mert ez a gyerek védekezni semmit nem fogBestbarca írta:Gondoljatok bel, hogy az utóbbi években hány gólt kaptunk mert rendre elfutottak a szélsőink mellett, az etette meg őkat aki akarta.