Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:45:23

Replay írta:Azt irja a cikk, Trezeguet nem drága...dehogynem, 20milliót nem ér meg nekünk egy olyan játékos, aki bár tipikus befejező, de földön nem tud mit kezdeni a labdával.

Nálam ha eladjuk Eto'o-t, csak Benzema, Villa, Torres jöhet szóba.
Ebből elvileg csak Villa megszerezhető, de vhogy nála mindig az volt az érzésem, h előbb-utóbb a madridban köt ki... Benzema félig megszerezhető, de nála kb egy az egyben odaadhatnánk a Lyonnak azt a pénzt, amit Eto'oért kapunk, az meg azért túlzás kicsit. Torrest buktuk tavaly, ő még két-három évig sztm érinthetetlen lesz.
Kissge87
Barça B

2008.06.07. 14:43:42

Grege írta:
vaLe5 írta: Nasri olcsóbb is , jobb is , fiatal is , nagyobb szükség is van rá. Van is rá még esély egy 20 milliós ajánattal , de elég vakok a Tixikék...
A jó öreg piramis :D :D
Nasri nem csatár, és h őszinte legyek, szerncsémre volt lehetőségem látni őt játszani élőben is párszor, azért van még mit fejlődnie, mire egy Barca irányítója lehet. Erre pont jó lesz neki az Arsenal, sajnos a Barcának nincs ideje irányítókat kinevelni, ahogy a többi élcsapatnak sem, azokat mindenki készen veszi :wink: !
Init kineveltük nem? 8)
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2008.06.07. 14:43:24

én kedvelem Trezeguet-t és a játékát
remélem jön rajta kívül más is, de az biztos hogy még 30 évesen is megérné azt a 20 milliót amit kérnek érte, és melette vehetnénk valami fiatal tehetséget aki még nem sztár de jóesélyel az lesz
egyébként a francia válogatottban is évekig ez volt a csatárduó(Henry, Trezguet)
Krkic pedig még többet fog el érni, mint idén!
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:42:19

vaLe5 írta: Nasri olcsóbb is , jobb is , fiatal is , nagyobb szükség is van rá. Van is rá még esély egy 20 milliós ajánattal , de elég vakok a Tixikék...
Nasri nem csatár, és h őszinte legyek, szerncsémre volt lehetőségem látni őt játszani élőben is párszor, azért van még mit fejlődnie, mire egy Barca irányítója lehet. Erre pont jó lesz neki az Arsenal, sajnos a Barcának nincs ideje irányítókat kinevelni, ahogy a többi élcsapatnak sem, azokat mindenki készen veszi :wink: !
Replay
Director del Fútbol

2008.06.07. 14:41:47

Azt irja a cikk, Trezeguet nem drága...dehogynem, 20milliót nem ér meg nekünk egy olyan játékos, aki bár tipikus befejező, de földön nem tud mit kezdeni a labdával.

Nálam ha eladjuk Eto'o-t, csak Benzema, Villa, Torres jöhet szóba.
Kissge87
Barça B

2008.06.07. 14:41:38

csabimo írta:
Kissge87 írta:
csabimo írta:pl:moutinho, nasri, huntelaar, stb...
Ezek közül csak Huntelaar csatár! :):):)
Agüero?:)
Nem mondod okoska :D
Ugye milyen okos vagyok??? :P :wink: 8) :oops:
depth
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:40:32

chi omega írta: miért kellene ENNYIÉRT jobb csatár? nehogymár egy ilyen létfontosságú poszton spóroljon egy ekkora klub! ha eto'o megy, akkor egy MEGHATÁROZÓ, és FIATAL szuperklasszist KELL venni a helyére, minden más igazolás bukta. ha 40 millió, akkor annyi. azonnal rá kell feküdni villára vagy benzemára.
Azért, mert rengeteg pénz az amivel te csak így dobálózól. Lehet, h nekik nem mind1, h 10 millió ide vagy oda.

Miért lenne minden más igazolás bukta? Pont, h egy rutinosabb játékos kellene, nem egy fiatal szupertehetség, hanem már egy beért profi. Itt van nekünk már Bojan, fiatal és tehetséges.

Úgy nézd ezt a Huntelaar, Benzema kérdést, h lehet, h Henry mögött csak padozni tudna, mert azért Henry klasszisokkal jobb játékos egyelőre.

40 milliót írsz, 40et, feltudod ezt az összeget fogni? Nem forint, hanem euro. Igen erős lenne a padunk, én is örülnék neki, de néha azért sírtok, mert túl sokat költünk, néha meg odaadnátok a világ összes pénzét egy szinte zsákbamacskáért.
Laza írta: Farfan-Suaréz-Adebayor-V.persile-hugo almeida-akárki obb lenne nála...ha megveszuk 10nél többet nem er,
Miért vannak ilyen emberek? Miért? :D Gondolkozz már el azon amit írtál.. Felsoroltál néhány közepes meg 1-2 nagy játékost és azt írod, h bárki jobb lenne Trezeguetnél! :D

Attól, mert nem szereted, attól még a legnagyobb csatárok között van. 30 éves, de még mindig nagyon jó. Én se szeretem, de attól még nagyon tisztelem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.06.07. 14:44:04-kor.
csabimo
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:39:52

Kissge87 írta:
Nem mondod okoska :D
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.06.07. 14:39:14

Grege írta:
Laza írta:
Guardiola írta: Akkor mondj ennyiert fiatalabb es jobb csatart :) Vagy akar mondj 30 millaert megszerezheto fiatalabb es jobb csatart ;)
Farfan-Suaréz-Adebayor-V.persile-hugo almeida-akárki obb lenne nála...ha megveszuk 10nél többet nem er,
Nézz utána, h melyik hány gólt rúgott közepes, vagy gyenge bajnokságokban, míg Trez évről évre meglövi a maga 20 gólját... Nekem sem a kedvencem, de tapasztalt, gólérzékeny(nagyon), és jó kiegészítés lenne nálunk. Mellette lenne lehetősége Bojannak is a kivirágzásra.
Nasri olcsóbb is , jobb is , fiatal is , nagyobb szükség is van rá. Van is rá még esély egy 20 milliós ajánattal , de elég vakok a Tixikék...
Kép
Kép
Kép
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:39:11

Benga írta:Egy dolgot nem értek.
Miért nem Güiza?
27 éves kivásrlási ára 15 millió euró a kivásárlási ára spanyol gólkirály élete legjobb formájában...
Őt én is pártolom, és még le is nyilatkozta, h szívesen visszatérne a Camp Nouba, csak igazolja le a Barca.. Mondjuk nemzetközi szinten sztm kevés, de másodikharmadik csatárnak okés.
Kissge87
Barça B

2008.06.07. 14:38:40

salvatore
Barça B

2008.06.07. 14:38:07

Én szerintem Trezeguet nem rosz lenne Eto´o helyere,te talan IBRAHIMOVIC jobb lenne , ha peldaul elcserelnenek ETO´Oval.....Ibrahimovic magas jatekos,ami hianyzig a Barcaba és gólerős,és ő is szerintem szivesen jacana a Barcaban
Messi a kiraly :o :o :o
Benga
Entrenador del Barça

2008.06.07. 14:37:15

Egy dolgot nem értek.
Miért nem Güiza?
27 éves kivásrlási ára 15 millió euró a kivásárlási ára spanyol gólkirály élete legjobb formájában...
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:36:56

Laza írta:
Guardiola írta:
lenart cryuf írta:Alves nagyon nagy igazolás szerintem......na de hogy Trezeguet 20M körül ez a lehető legrosszabb gondolat, ennyi millióért sokkal fiatalabb és jobb cstárt is vehetnénk,ez durva!!!
Akkor mondj ennyiert fiatalabb es jobb csatart :) Vagy akar mondj 30 millaert megszerezheto fiatalabb es jobb csatart ;)
Farfan-Suaréz-Adebayor-V.persile-hugo almeida-akárki obb lenne nála...ha megveszuk 10nél többet nem er,
Nézz utána, h melyik hány gólt rúgott közepes, vagy gyenge bajnokságokban, míg Trez évről évre meglövi a maga 20 gólját... Nekem sem a kedvencem, de tapasztalt, gólérzékeny(nagyon), és jó kiegészítés lenne nálunk. Mellette lenne lehetősége Bojannak is a kivirágzásra.
André T.
Jugador del Barça

2008.06.07. 14:36:54

Nem hiszem hogy érdemes lenne vitatkozni Trezeguéről hiszen ezt úgyis
Pep meg Laporta dönti el. És sajnos nagyon úgynézki hogy ő lesz Eto útód
ja mert Pepnek ő a kedvence. :lol: Tudom rosszt ezt megemészteni de saj
nos ez van amúgyis szerintem már mindenki hozzá szokott a vezetőség
ostobba döntéseihez úgyhogy szerintem kár idegesiteni magunkatt miatta.
Én már megszokttam hogy bolondok vezetik a csapatott. :lol: :lol: :lol:
Laza
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:34:19

Guardiola írta:
lenart cryuf írta:Alves nagyon nagy igazolás szerintem......na de hogy Trezeguet 20M körül ez a lehető legrosszabb gondolat, ennyi millióért sokkal fiatalabb és jobb cstárt is vehetnénk,ez durva!!!
Akkor mondj ennyiert fiatalabb es jobb csatart :) Vagy akar mondj 30 millaert megszerezheto fiatalabb es jobb csatart ;)
csabimo
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:33:43

Én ugy látom hogy ha Alvesért ki tudtunk fizetni közel 30milkát amiböl könnyen lehet 35 is, akkor miért kell csatáron sporolni? oké ha etoo marad akkor cserének még jöl is jöhet egy trezegi, vagy hasonlo kaliberü emberek. de etoo potlására egyenesen egy VICC :lol: És ne irjátok hogy huntelaar olyan tapasztalatlan mert egy jo ideje termeli a golokat az Ajaxban, az pedig köztudott hogy a hollandok hozzánk elég könnyen illeszkednek be, mert fekszik neki a spanyol foci...igaz az elmult években a margit preferálja inkább öket...de nem is olyan rég nálunk is volt kb 8 holland a kezdö csapatban! De nézzük meg öket az EBn :D : pl:moutinho, nasri, huntelaar, stb...
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.06.07. 14:32:33

[quote="Csiszi"6""]
Nem hiszem, hogy Pepe majd azt a feladatot fogja ráruházni, hogy állandóan felfusson, hisz van elég kiválló támadónk elöl. De ha felfut akkor képzeljétek el a Messi-Alves baloldalt, szerintem ennél nincs jobb a világon. :lol:
Messi és Alves Jobb oldal...
[/quote][/quote]

Bocs elírtam de attól még igaz. Egyébként meg én nem tudom mit szóljak Trezeguethez, nagyra tartom, de én sem igazolnám le ennyiért, sőt semennyiért, mert öreg. Henry se fiatal, és mellé szerintem nem kell még egy vén róka. Ikább kéne egy fiatal tehetség. Huntelaar szerintem nem való a Barcába. Ibrahimovics se feltétlen a mi emberünk, bár nem sírnék ha ide jönne. Dél-Amerikából bevásárolni egy fiatalt lutri, bár szerintem egy Dél-Amerikai kéne. Én azt mondom nézzünk valaki fiatal portugál vagy franci bajnokságban szereplő fiatal csodagyereket és vegyük meg. Szerintem bejönne, mert általában akik ott jól kenik, azok spanyolországba is jók. En egyébként Benzemat favirozálom, de nem tudom hogy megvehető e. Én még akar 40M fölött is fezetnék érte, mert a következő 10 évben nem lenne gondunk csatár poszton. Megint más kérdés nálam Eto'o az első, mindíg is ő lesz a legjobb csatár nekünk, de ha nem akar maradni akkor nem szabad itt tartani. Minden esetre én megpróbálnék beszélni vele, hátha marad.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:30:38

mindorokke_barca írta:
Fontos megemlíteni, hogy a Barcelona egy 20 százalékos tulajdonrészt még fönntart magának, ha a következő két évben klubot váltana a futballista. Ha a két év letelte után távozna a Tottenhamtól a mexikói, úgy tíz százalékot kapna az átigazolás összegéből a Barca.
ez annyit jelent h ha 2 even belul netalan 40 millaert akarnak megvenni.. az ujabb 8 millat jelentene nekunk... vayis osszesen kb 19-et... ez mar igy nem rossz... hiaba is karogtok... marmint dos santosrol van szo...
Én ebben csak azt nem értem, h 20%-os részesedés esetén, miért 10%-t kapnánk a vételárból, itt vmit elb.aszott az újságíró kollega.
Meg az a jó még ilyenkor, h ha van egy kis részesedésed benne, akkor elvileg, ha minden igaz, ahhoz elővásárlási jog jár, szóval, ha itt mindenki azon parázik, h elvesztettük Ronaldinho jogos örökösét, akkor majd visszaszerezhetjük, ha naon akarjuk.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.06.07. 14:29:56

Guardiola írta:
miért kellene ENNYIÉRT jobb csatár? nehogymár egy ilyen létfontosságú poszton spóroljon egy ekkora klub! ha eto'o megy, akkor egy MEGHATÁROZÓ, és FIATAL szuperklasszist KELL venni a helyére, minden más igazolás bukta. ha 40 millió, akkor annyi. azonnal rá kell feküdni villára vagy benzemára.
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.07. 14:26:50

Grege írta:[quote="Csiszi"6""]
Talán Huntelaar ennyiért megszerezhető...TALÁN!
Sztm ő is olyan 25 környékén mozog, ha a Barca, vagy a real jelentkezik érte...és még komolyabb bajnokságban nincs tapasztalata. Igazából fiatal, feltörekvő csatárnak már van egy Bojanunk, sztm mellé nem szabad teljesen tapasztalan játékosokat venni, Benzema is határeset, Huntelaar pedig még inkább.[/quote]

de ha az EB-n kap elég játéklehetőséget és netán jól termeli a gólokat...akkor szerintem egy spanyol bajnokságban is megállná a helyét!!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.06.07. 14:26:16

Fontos megemlíteni, hogy a Barcelona egy 20 százalékos tulajdonrészt még fönntart magának, ha a következő két évben klubot váltana a futballista. Ha a két év letelte után távozna a Tottenhamtól a mexikói, úgy tíz százalékot kapna az átigazolás összegéből a Barca.
ez annyit jelent h ha 2 even belul netalan 40 millaert akarnak megvenni.. az ujabb 8 millat jelentene nekunk... vayis osszesen kb 19-et... ez mar igy nem rossz... hiaba is karogtok... marmint dos santosrol van szo...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2008.06.07. 14:26:57-kor.
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:24:14

[quote="Csiszi"6""]
Talán Huntelaar ennyiért megszerezhető...TALÁN![/quote]
Sztm ő is olyan 25 környékén mozog, ha a Barca, vagy a real jelentkezik érte...és még komolyabb bajnokságban nincs tapasztalata. Igazából fiatal, feltörekvő csatárnak már van egy Bojanunk, sztm mellé nem szabad teljesen tapasztalan játékosokat venni, Benzema is határeset, Huntelaar pedig még inkább.
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.07. 14:23:03

Nem hiszem, hogy Pepe majd azt a feladatot fogja ráruházni, hogy állandóan felfusson, hisz van elég kiválló támadónk elöl. De ha felfut akkor képzeljétek el a Messi-Alves baloldalt, szerintem ennél nincs jobb a világon. :lol:
Messi és Alves Jobb oldal...
[/quote]
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.06.07. 14:21:43

visca el barca írta:
Bestbarca írta:Gondoljatok bel, hogy az utóbbi években hány gólt kaptunk mert rendre elfutottak a szélsőink mellett, az etette meg őkat aki akarta.
gondolj bele, hogy most mennyit fogunk. mert ez a gyerek védekezni semmit nem fog
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Lezárt