Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A felsorolt játékosok közül mindenkit kiváló futballistának tartasz? Ne már...Downing, meg Barry, meg Barton...? Ashton? Negrecki írta:A WBA-t, Crystal Palace-t hagyjuk. Azok olyan gyenge csapatok voltak, hogy feljutást sem érdemeltek volna. Csak nézd meg, hogy milyen játékosok szaladgálnak (ezt az előbb kifelejtettem, a világ legcsodásabb zöld gyepét) az olyan csapatokban, mint:
Chelsea
Manchester United
Arsenal
Liverpool
Tottenham
Newcastle.
Ott vannak az olyan középcsapatok (akik most inkább a kiesés elől menekülnek), mint a West Ham (Reo-Cooker, Tevez, Ashton, Boa Morte, Benayoun, stb), Manchester City (Joey Barton, Mikah Richards), az Aston Villa (Angel, Carew, Barry), a Blackburn (Pedersen, Benny MacCarthy, Nonda), a Boro (Downing, Yakubu), és így tovább és így tovább.
Meg aztán Spanyolországban sem mindegyik csapatban játszanak és sziporkáznak labdazsonglőrök, pl Osasuna, Betis, Recreativo...
Az angol bajnokságot szerintem legalább annyira lehet szeretni, mint a spanyolt, tény, hogy kicsit más, de idén százszor élvezhetőbb...
Szntem isgrecki írta:Hát, inkább a Münchennek vannak álmatlan éjszakái a Manchester miatt azóta a bizonyos barcelonai éjszaka óta...
Én csak azért szurkolok/szurkoltam a Bayern-nek mert a Manchester mumusai valamilyen szinten.De mostmár nem nagyon hiszem ,hogy meg tudnák állítani őket,de a Milánnal is ugyanígy vagyok sajnos.Los Banditos írta:2-0!Én örülük neki mert a Milannak több esélye van az angol csapatok ellen mint a Münchennek.
Rivaldo11 írta:A MU-val nincs gondom, mindössze annyi, hogy angol csapat. Mivel én angol bajnokit egy ideje fizetség ellenében sem néznék ( mert mit látnék: darálás, örjöngenek a nézők minden szögletnél, norvég, és egyéb skandináv, walesi, skót ír játékosok, favágás, emellett kb 6-8 valódi futballista, ugyanolyan stadionok, a nagycsapatokon kívül mindegyik csapat játéka szinte ugyanolyan, a kis, és középcsapatok játékát nézni maga a mazochizmus) Ezért sanszos, hogy én kihagyom a BL döntőt.
Abban azért bízom, hogy a MU nyeri, ha már angoloknak kell nyerni, és murinnyó arca zsugorodik valamennyit.
Lehet, hogy akkor meg kellene nézned egy-két meccset, mert elég furcsa elképzeléseid vannak az angol bajnokság színvonalát illetően...Rivaldo11 írta:A MU-val nincs gondom, mindössze annyi, hogy angol csapat. Mivel én angol bajnokit egy ideje fizetség ellenében sem néznék ( mert mit látnék: darálás, örjöngenek a nézők minden szögletnél, norvég, és egyéb skandináv, walesi, skót ír játékosok, favágás, emellett kb 6-8 valódi futballista, ugyanolyan stadionok, a nagycsapatokon kívül mindegyik csapat játéka szinte ugyanolyan, a kis, és középcsapatok játékát nézni maga a mazochizmus) Ezért sanszos, hogy én kihagyom a BL döntőt.
Abban azért bízom, hogy a MU nyeri, ha már angoloknak kell nyerni, és murinnyó arca zsugorodik valamennyit.
Kössz szépenVito írta:nem venném a szívemre, úgyhogy segítek:Zozzy 5 írta:A Chelseatől rosszu vagyok, nem is írok rőluk többet mert mentem elhányom magam.
irány a patika!