Barça vs. Real
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
ja.De most már nem fog jönni!Engem inkább Torres érdekelne mi van vele?A. Gábor írta:Há sztem Gili helyett simán beférne...tudom ott van ezq...de ez csak feltevésKitfisto írta:De akkor mond hogy ki helyett?A. Gábor írta:hát azé én el tudnám viselni a középpálya valamelyik oldalán...

in to exile
-
- Capitá del Barça
Há sztem Gili helyett simán beférne...tudom ott van ezq...de ez csak feltevésKitfisto írta:De akkor mond hogy ki helyett?A. Gábor írta:hát azé én el tudnám viselni a középpálya valamelyik oldalán...

-
De akkor mond hogy ki helyett?A. Gábor írta:hát azé én el tudnám viselni a középpálya valamelyik oldalán...

in to exile
-
Nekem sem nagyon szimpi de tud valamit a gyerek!HAnonymus írta:Túl nagy pojáca ahhoz hogy ne mondjam azt hogy HÁLISTEN NEM JÖN IDE!
De nekünk nem kell!
in to exile
Túl nagy pojáca ahhoz hogy ne mondjam azt hogy HÁLISTEN NEM JÖN IDE! 

- Charlie
- Öreg Harcos
Mi is vadásztunk rá!Jó játékos nagyon.A. Gábor írta:Cristiano Ronaldo, a Manchester United ifjú sztárja aláírta új, 2010-is szóló szerződését, ezt a Vörös Ördögök menedzsere Sir Alex Ferguson jelentette be nagy örömmel. Hiábavaló volt tehát a Real Madrid igyekezete:
- Cristiano aláírta új kontraktusát - mondta Ferguson -, így felesleges minden további találgatás. A jövő egyik legnagyobb ígéretéről van szó, akire felépíthetjük új csapatunkat.
![]()
![]()
![]()
[auto_cenzúra]
![]()
![]()
![]()
C.
-
- Capitá del Barça
Cristiano Ronaldo, a Manchester United ifjú sztárja aláírta új, 2010-is szóló szerződését, ezt a Vörös Ördögök menedzsere Sir Alex Ferguson jelentette be nagy örömmel. Hiábavaló volt tehát a Real Madrid igyekezete:
- Cristiano aláírta új kontraktusát - mondta Ferguson -, így felesleges minden további találgatás. A jövő egyik legnagyobb ígéretéről van szó, akire felépíthetjük új csapatunkat.
[auto_cenzúra]

Dehogy. Te jobb helyen vagy ezen a ranglistán.Kitfisto írta:Ki tiltottad?Z. Iván írta:Bocsi, most már nem derül ki, mert töröltem az értelmetlen hozzászólásokat. Kitfisto, meg egy másik Arsenalos kisfiú elkezdet itt ismerkedni.
-
Ki tiltottad?Z. Iván írta:Bocsi, most már nem derül ki, mert töröltem az értelmetlen hozzászólásokat. Kitfisto, meg egy másik Arsenalos kisfiú elkezdet itt ismerkedni.

in to exile
- Charlie
- Öreg Harcos
Inkább hallgatnál,majd rádöbbenx ha kitiltanak 1 időre!Kitfisto írta:Csak jött egy ismerösöm és itt éget engem.De megnevelem!Charlie írta:Miért?Mi történt?Zsolti írta:komolyan mondom,minyá elsírom magam.
C.![]()
C.
-
Csak jött egy ismerösöm és itt éget engem.De megnevelem!Charlie írta:Miért?Mi történt?Zsolti írta:komolyan mondom,minyá elsírom magam.
C.

in to exile
Bocsi, most már nem derül ki, mert töröltem az értelmetlen hozzászólásokat. Kitfisto, meg egy másik Arsenalos kisfiú elkezdet itt ismerkedni.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
az állad???Maxi írta:plusz ott van az állam!Zsolti írta:húha!![]()
![]()
![]()
na majd meglátjuk,hogy hogy álltok jövőre anyagilag,ha nem nyerek semmit.mondjuk nektek könnyű dolgotok van.perez a nagy sikkasztó bajnok!![]()
![]()

és az nekik mire jó?

-
- Entrenador del Barça
plusz ott van az állam!Zsolti írta:húha!![]()
![]()
![]()
na majd meglátjuk,hogy hogy álltok jövőre anyagilag,ha nem nyerek semmit.mondjuk nektek könnyű dolgotok van.perez a nagy sikkasztó bajnok!![]()
![]()
Forca Barca