Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.11.30. 12:22:30

Amíg Mija a posztján marad és igazolják tovább a hasonl kaliberű átlag embereket mint Van der Vaart addig nem hiszem hogy lesz nagy változás nem hiszem hogy mindig a vezetőedzőt kéne hbáztatni mint anno tavaly pl. Rijkaardot...
A Realnak nem gyenge a kerete egyszerűen kevés a világklasszis támadó ráadásul se Raulnak se Nistelrooynak nincs már sok éve ilyen szinten tehát nem tudom hogy az a felvetés még egyáltalán kölcsönvétel szintjén hogy merülhetett fel hogy leigazolják Crespo-t.....nem is játszik a csapatába ezért jelenlegi formája alapján zsákbamacska lenne...(igaz h most már úgy tűnik h nem igazolják le de a felvetés is furcsa volt)...
Higuaínnak akit én nem nagyon kedvelek neki van egyedül jövője a Realnál mivel az ifikben nem igazán gondolkodnak hogy csak egyet említsek Szalai Ádám ki most nagyon jó formában van a Castillában és mindenféle gond nélkül legalább egy próbát megérne azzal nem is kísérleteznek... helyette játszik az a Saviola aki most ugyan rúgott gólt dehát kérem hol van ő már az eredményes játéktól??...nem mindig sztárokban kell gondolkodni ahogy azt a a Barca példája is mutatja...néha elég csak kifigyelni a tehetséges játékosokat az ifiben és felhozni őket....
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.11.30. 12:16:00

barca99 írta:
gyaliraul írta:

Az viszont már tavaly is látszott, hogy ha felnő a Real szintjére (stabilan tudja hozni a meccseit idegenben is) még 1-2 csapat, akkor kevés lesz/lehet ez a mostani Real.
Így van, ez a Real nem rosszabb a tavalyinál, csak sok a sérült, + a riválisok erősödtek.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.11.30. 12:14:16

Szerintem azért még Robben is egy nagyon jól cselező kreatív ember, de rá csapatot nem lehet alapozni, mert bármejik percben lesérülhet... amúgy egyetértek gekkodannal, szép hsz :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.11.30. 12:14:00

Szerintem azért még Robben is egy nagyon jól cselező kreatív ember, de rá csapatot nem lehet alapozni, mert bármejik percben lesérülhet... amúgy egyetértek gekkodannal, szép hsz :D
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.30. 12:08:59

Az őszhajú górénak köszönhetik ezt az egész botladozást. Schuster nem nagy edző, de mégis elég volt egy bajnoki címre. Tudtuk, hogy egy BL-hez, már kevés.

Calderon úgy keverte a lapokat, hogy az egyetlen kreatív és mágikus emberük, Robinho végül sikeresen távozott. Mit vártak így Madridban? Hogy majd a nagymellényű VdV, vagy Guti fog fazont szabni? Ők fognak cselezni is? És mindezek végén a kirobbanóan ügyes Raul fog Eto'o-szerű gólokat lőni hasonló mennyiségben?

Gyakorlatilag Casillas, Ramos, Sneijder és RvN az egyetlen világklasszis játékosuk, ez meg kevés. Védelmük kaksi (Heinze, Metzelder, Cannavaro?.... #-o) Ezekkel nem lehet megváltani a világot.

Az egyetlen ember, aki tudott cselezni és újat húzni mesterforok, az Robinho volt. Ráadásul még mindig Capello kéne, hogy legyen az edző...

Hát ennyi a hiba oka.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
gyulajj
Barça B

2008.11.30. 12:05:14

Szerintem is kő kemény meccs lessz Az EL CLASICO .Akárki szalámi akármilyen csapattal áll ki.De remélem hogy mi nyerünk.....Hajráá Barcelona
FC BARCELONA The Best Team!
Hajráá ßarca!!!
Xavi,Iniesta,Messi,Henry Ibrahimovic,Bojan!
Eto'O köszönjük:)
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.11.30. 11:52:02

csak ne legyenek eltiltások,sérülések addig...
amugy természetesen felszívják magukat, nehéz meccsnek ígérkezik, és a Reallal kell foglalkozni, nema többivel.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
barca99
Llegenda del Barça

2008.11.30. 11:51:49

gyaliraul írta:És nincs az a vereség, ami Schustert eltávolíthatná a kispadtól.
Mégis miért? Schuster nem jobb és nem rosszabb edző, mint amilyen volt. Én már akkor sem értettem, amikor Fabio mestert elzavarták. Schuster kapta és lőtte a legkevesebb gólt utolsó Getafés szezonjában. És tőle várták a Joga-t Calderonék. Ő viszont folytatta a Capello által összerakott Madrid játékát. És még panaszkodni sem lehet, mert rekordok dőltek, sima bajnokság, rangadók. A játék képe viszont... 2-3 év múlva már a kutyát nem érdekel majd.

Az viszont már tavaly is látszott, hogy ha felnő a Real szintjére (stabilan tudja hozni a meccseit idegenben is) még 1-2 csapat, akkor kevés lesz/lehet ez a mostani Real. Erre érkezett VdV (akinek az itteni tevékenysége megérne egy külön hsz-t). Az (egyénekre lebontva) nem túl erős keret, majd a kulcsemberek sérülése, emiatt a gyengébb eredmények, majd az egyre kevesebb önbizalom és rosszabb morál miatt én nem elsősorban Schustert hibáztatnám.

Szrból nem lehet várat építeni. Akárki jön ide, ha van 12 egészséges játékosa, akiknek a nagyrésze bőven a cserepad kategória, abból nem lesz semmi.

A lényeg: először az erőnléti és orvosi stáb körül kell rendbetenni a dolgokat, majd megerősíteni a keretet egy-két nagyobb névvel, és csak utána kell elővenni Schustert.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.11.30. 11:32:42

Figyeljétek meg, a Real elleni meccs nem lesz sima. Tökmindegy mennyi sérültjük van. Felszívják magukat, az lesz a legnehezebb meccsünk a rangadók közül.
De ha a tegnapit hozzuk, nyerünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.11.30. 11:22:42

Tavaly ha a BARCA idegenbe ment, sajnos úgy vártuk,hogy x a legsanszosabb,de esélyesek nem igen vagyunk. Most a Real még trébb idegenben , jelenlegi formájukkal örülnek minden egy x után idegenben, ha összejön. arról nem is beszélve,h nüansznyi a difi a hazai és idegenbeli mutatott játékuk közt.

most is elég nagy a gond ott, de én azt mondom,h ha a köv fordulóban nem tudnak otthon győzni a sevilla ellen, akkor már most formálhatják át a célkitűzéseket.

persze ettől még nem különösebben mozgat,h a villarreal mennyi pontra van tőlünk,meg a valencia.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
US SIEMPRE FILES
Barça C

2008.11.30. 11:20:55

vale írta:Na igen , nekem erről mindig az jut eszembe , hogy tavaly a madridistán ugyanígy osztották a barcát hogy hihetetlen szarok. De ennyire azért mi nem voltunk azok véleményem szerint, csak az előző években megszokotthoz képest és igazság szerint én amikor Real mecset nézek nem látok különbséget a tavalyi meg az idei játék között , csak most nem nyernek.

Akkor töröld ki a csipát a szemedből az idei játékunk borzalom. A tavalyi legalább nagyon eredményes célra törő foci volt, néha mondhatnám azt is , hogy szép de hát csak ritkán sajnos. :roll: pL a Barcelona ellen oda-vissza.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára US SIEMPRE FILES 2008.11.30. 11:23:19-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.11.30. 11:17:51

Hát bizony az alapján, amit a Real eddig mutat, kis túlzással mondhatjuk, h papirforma eredmény született, nagyon benne volt a Getafe győzelem a levegőben. Most nagyon gyenge a Madrid, jövő héten megint kemény dolguk lesz. Sztem a rangadók alatt még növeljük az előnyt, de az El Classico kemény lesz, fölszivják rá magukat.
mezeibela
Jugador del Barça

2008.11.30. 11:16:42

Katalán88 írta:Bernd Schuster nyilatkozta:
"Két fiatal, nagy reményű, támadó futballista fog érkezni, akik a Bajnokok Ligájában is segíthetnek minket" - fogalmazott, majd még ezen a vonalon maradva világosan leszögezte, hogy bár több orgánum is ellenkezőt írt, Hernán Crespo nem lesz az érkezők között"
Csak az a két fiatal ne Robinho szintű legyen!!

mellesleg ezt calderon nyilatkozta.
m a d r i d i s t a .
Katalán88
Capitá del Barça

2008.11.30. 11:10:10

Calderon nyilatkozta:
"Két fiatal, nagy reményű, támadó futballista fog érkezni, akik a Bajnokok Ligájában is segíthetnek minket" - fogalmazott, majd még ezen a vonalon maradva világosan leszögezte, hogy bár több orgánum is ellenkezőt írt, Hernán Crespo nem lesz az érkezők között"
Csak az a két fiatal ne Robinho szintű legyen!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Katalán88 2008.11.30. 11:17:27-kor.
Kép
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.30. 10:36:45

http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... ir_id=1751 --> Milyen szép napra virradtunk!!! :lol: :D

Na, de viccet félre téve, szépen játszottunk tegnap, egyértelműen megérdemelt siker, nagyon tetszik, hogy a madrid 6 ponttal le van maradva!! :D Semmi baj, lesznek ők még 9 és 12 pontokkal is!!! :twisted:
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.11.30. 10:34:23

SINCE 1899 írta:
lluisllach89 írta:nagyon jó ez a barca,és télleg őszintén szurkolok nektek a blben a kupában..
ha már valaki bl-t nyer akkor az spanyol legyen,és akkor már leginkább a barca.

Akkor drukkolj a Villarealnak a Barca KATALÁN

:wink:
Ne várd el tőle,hogy ő ezt tudja...mivel nem ismeri a BARCA történelmét.
Ohh, az értelem hajnala. Gondolom te kened-vágod a BARCA történelmét az alapítástól egészen napjainkig.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.11.30. 10:31:54

Ne kárörvendjetek már a Madridon.úgy nem nagy dicsőség lesz megverni őket,hogy nem tudnak egy csapatot kiállítani,senki nem fogja emlegetni,ha esetleg nyer a Barca.

Amúgy meg tavaly a Madrid is jól ment az elején.
És ha nálunk lesérül Messi?
Vagy mellé Eto'o, Xavi,stb?
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.11.30. 10:07:20

gyaliraul írta: Azt, amit szerettek úgyis emlegetni, mert nyilván jó: nem szeretnek minket a bírók. :cry: :D
Még ha így is lenne,akkor is csak magatoknak köszönhetitek!Mija meg a Cipész állandóan szídta őket tavaly!

Nyilván,elő van nekik írva,hogy ettől ez nem befolyásolhatja őket,de azért egy kétes szituban persze hogy annak fúj,aki őt nem bántja! :wink:
.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.11.30. 09:39:14

Haggyátok már békén. Nemértem mire jó az állandó kötözködés. Egyébként jelen pillanatban Barcelona Spanyolországban van. Lehet, hogy Katalónia tartományba de Spanyolországba. Ezáltal spanyol. Szerintem nekünk semmi közünk a kint folyó politikai helyzethez, és katalónia függetlenségi vágyához sincs semmi közünk. Személy szerint nem vagyok katalán szívű, én csak a Barcát szeretem, a többi már nem az én dolgom.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.11.30. 09:38:18

Gratulálok. Ír egy korrekt hozzászólást egy Madrid szurkoló, erre csak találtok benne valamit, amibe bele lehet kötni. :oops:
SINCE 1899
Jugador d'estrella

2008.11.30. 09:20:48

lluisllach89 írta:nagyon jó ez a barca,és télleg őszintén szurkolok nektek a blben a kupában..

Ne várd el tőle,hogy ő ezt tudja...mivel nem ismeri a BARCA történelmét.
Kép Mi a világ leghosszabb meccse?---A real-barca,mert majdnem 2-7-ig tartott:)
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.11.30. 09:07:01

nagyon jó ez a barca,és télleg őszintén szurkolok nektek a blben a kupában..

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
mezeibela
Jugador del Barça

2008.11.30. 08:55:36

a madrid játékárol nem sok jót lehet mondani,sőt inkább semmi jót.
a sérülések nagyon betettek nekünk..ahogy alább le lett irva mindössze 11 mezőnyjátékosunk van,aki nem sérült jelenleg.ez a vicc.
a barca szárnyal,őszintén szólva azt vártam hogy a sevilla megállitja őket,de mikor láttam hogy eto'o gólt lött már tudtam hogy nem lesz itt semmiféle sevilla győzelem vagy döntetlen akár.
nagyon jó ez a barca,és télleg őszintén szurkolok nektek a blben a kupában..

a "real madrid" (mert ezt a társaságot nem lehetne annak nevezni)meg elgondolkodhat hogy is kéne ezt csinálni a továbbiakban..
pl.lecserélni az egész orvosi stábot egyből.

na csak ennyit akartam,kellemes vasárnapot mindenkinek.
m a d r i d i s t a .
vale
Capitá del Barça

2008.11.30. 08:24:39

Na igen , nekem erről mindig az jut eszembe , hogy tavaly a madridistán ugyanígy osztották a barcát hogy hihetetlen szarok. De ennyire azért mi nem voltunk azok véleményem szerint, csak az előző években megszokotthoz képest és igazság szerint én amikor Real mecset nézek nem látok különbséget a tavalyi meg az idei játék között , csak most nem nyernek.
Kép
gyaliraul
Barça B
Kapcsolat:

2008.11.30. 07:22:57

ha még mindig nagy az arc
Furcsa, hogy az ilyeneket mindig tőletek látom.

Igazából az szomorít el, hogy a Barca minden további nélkül lépett le egy Sevilla-t idegenben, míg a Real - ha jól számoltam - 3 kapuralövéssel, illetve vereséggel távozott a Getafe-től. És nincs az a vereség, ami Schustert eltávolíthatná a kispadtól.
Kép
Kép

madridista.
Lezárt