Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Így van, ez a Real nem rosszabb a tavalyinál, csak sok a sérült, + a riválisok erősödtek.barca99 írta:gyaliraul írta:
Az viszont már tavaly is látszott, hogy ha felnő a Real szintjére (stabilan tudja hozni a meccseit idegenben is) még 1-2 csapat, akkor kevés lesz/lehet ez a mostani Real.
Mégis miért? Schuster nem jobb és nem rosszabb edző, mint amilyen volt. Én már akkor sem értettem, amikor Fabio mestert elzavarták. Schuster kapta és lőtte a legkevesebb gólt utolsó Getafés szezonjában. És tőle várták a Joga-t Calderonék. Ő viszont folytatta a Capello által összerakott Madrid játékát. És még panaszkodni sem lehet, mert rekordok dőltek, sima bajnokság, rangadók. A játék képe viszont... 2-3 év múlva már a kutyát nem érdekel majd.gyaliraul írta:És nincs az a vereség, ami Schustert eltávolíthatná a kispadtól.
vale írta:Na igen , nekem erről mindig az jut eszembe , hogy tavaly a madridistán ugyanígy osztották a barcát hogy hihetetlen szarok. De ennyire azért mi nem voltunk azok véleményem szerint, csak az előző években megszokotthoz képest és igazság szerint én amikor Real mecset nézek nem látok különbséget a tavalyi meg az idei játék között , csak most nem nyernek.
Katalán88 írta:Bernd Schuster nyilatkozta:
"Két fiatal, nagy reményű, támadó futballista fog érkezni, akik a Bajnokok Ligájában is segíthetnek minket" - fogalmazott, majd még ezen a vonalon maradva világosan leszögezte, hogy bár több orgánum is ellenkezőt írt, Hernán Crespo nem lesz az érkezők között"
Csak az a két fiatal ne Robinho szintű legyen!!
Ohh, az értelem hajnala. Gondolom te kened-vágod a BARCA történelmét az alapítástól egészen napjainkig.SINCE 1899 írta:Ne várd el tőle,hogy ő ezt tudja...mivel nem ismeri a BARCA történelmét.lluisllach89 írta:nagyon jó ez a barca,és télleg őszintén szurkolok nektek a blben a kupában..
ha már valaki bl-t nyer akkor az spanyol legyen,és akkor már leginkább a barca.
Akkor drukkolj a Villarealnak a Barca KATALÁN
Még ha így is lenne,akkor is csak magatoknak köszönhetitek!Mija meg a Cipész állandóan szídta őket tavaly!gyaliraul írta: Azt, amit szerettek úgyis emlegetni, mert nyilván jó: nem szeretnek minket a bírók.![]()
![]()
Ne várd el tőle,hogy ő ezt tudja...mivel nem ismeri a BARCA történelmét.lluisllach89 írta:nagyon jó ez a barca,és télleg őszintén szurkolok nektek a blben a kupában..
ha már valaki bl-t nyer akkor az spanyol legyen,és akkor már leginkább a barca.
Akkor drukkolj a Villarealnak a Barca KATALÁN
Furcsa, hogy az ilyeneket mindig tőletek látom.ha még mindig nagy az arc