gyaliraul írta:És nincs az a vereség, ami Schustert eltávolíthatná a kispadtól.
Mégis miért? Schuster nem jobb és nem rosszabb edző, mint amilyen volt. Én már akkor sem értettem, amikor Fabio mestert elzavarták. Schuster kapta és lőtte a legkevesebb gólt utolsó Getafés szezonjában. És tőle várták a Joga-t Calderonék. Ő viszont folytatta a Capello által összerakott Madrid játékát. És még panaszkodni sem lehet, mert rekordok dőltek, sima bajnokság, rangadók. A játék képe viszont... 2-3 év múlva már a kutyát nem érdekel majd.
Az viszont már tavaly is látszott, hogy ha felnő a Real szintjére (stabilan tudja hozni a meccseit idegenben is) még 1-2 csapat, akkor kevés lesz/lehet ez a mostani Real. Erre érkezett VdV (akinek az itteni tevékenysége megérne egy külön hsz-t). Az (egyénekre lebontva) nem túl erős keret, majd a kulcsemberek sérülése, emiatt a gyengébb eredmények, majd az egyre kevesebb önbizalom és rosszabb morál miatt én nem elsősorban Schustert hibáztatnám.
Szrból nem lehet várat építeni. Akárki jön ide, ha van 12 egészséges játékosa, akiknek a nagyrésze bőven a cserepad kategória, abból nem lesz semmi.
A lényeg: először az erőnléti és orvosi stáb körül kell rendbetenni a dolgokat, majd megerősíteni a keretet egy-két nagyobb névvel, és csak utána kell elővenni Schustert.