Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Giallorossik is hasonlóan éreznek most.Csak ők annyira hogy szószerint kinyílt náluk a bicska.Boixos írta:most mindenkit utálok.
Hy!Boixos írta: csak hasonlókat tudok kívánni a világ összes mu szurkolójának, Razielnek pedig kétszer annyit.
Na LGLG írta:Tegnap este késő este értem haza horgászásbol, fájt a fejem meg rosszul voltam, aztán menéztem az eredményeket, na attaol meg igazán rosszul lettem. Nézem 7-1, megdörzsölöm a szemem...7-1. Asszittem tuti elirták, aztán megnéztem a gollövőket.
A cselzi meg ugye megint az utolso percbe lőtte a golt...
Egyedül számomra a chelseare igaz a kiemelt rész...poolal nincs gondom,a M.U.nak meg egyenesen szorítok Angliában,de nem mondom fanjuknak magam,én egy csapatért szorítok igazábólRivaldo11 írta:3 angol a 4 között, ez tragédia. Ha csak a felét hoztuk volna a tavalyi formánknak, bármelyik angol tuskó csapatot elvertük volna. Harmatgyenge játékkal végeztünk döntetlenre összesítésben, a topközeli Liverpoollal szemben...Jövőre visszavesszük a serleget.
Ezazlionel19 írta:a Sevilla ellen? mármint Matuzalemé?
http://www.youtube.com/watch?v=5uyXQrRJ73Q
a Sevilla ellen? mármint Matuzalemé?Evilgrim írta:Matuzalem-é volt a legnagyobb,de De Rossi gólja is szép voltlionelmessi19 írta: De Rossi meg az év egyik legnagyobb gólja... el sem tudom képzelni, h ezt hogy csinálta, háttal a kapunak.![]()
Matuzalem-é volt a legnagyobb,de De Rossi gólja is szép voltlionelmessi19 írta: De Rossi meg az év egyik legnagyobb gólja... el sem tudom képzelni, h ezt hogy csinálta, háttal a kapunak.