Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
mostanában sokaknak volt közte nekem is de am VITO-nak van (de csak simán VITO-nak ejtsed kiBarcaGeri írta:Boldog szülinapot annak akinek van![]()
Nem hátZozzy 5 írta:Megvan akkor, hogy miért eszik Vito tatár biuszteket (gondoom nem jól írtam le). Azt meg sem kell rágni
Megvan akkor, hogy miért eszik Vito tatár biuszteket (gondoom nem jól írtam le). Azt meg sem kell rágniDrigo írta:Boldog Szülinapot Zali bá'!Azért még tegezhetlek/tegezhetem?
![]()
Azért írtam ekkorába, mert lehet, hogy a szeme már nem a régi
Igen, tegnap Talma versenye és a MotoGP után vmikor átváltották a felső logójukat, és abban reklámozták a szerdai Barca-Rangers meccset.BarcaGeri írta:Nem tudjátok az mtv (m1) fogja adni a Barca : Rangers meccset?
20:05-től studióval együtt adja.BarcaGeri írta:Nem tudjátok az mtv (m1) fogja adni a Barca : Rangers meccset?
Na vazze! Az sem jó, öregapámnál leszek össznépi név -és szülinapi "partin"... In the bijáccs lájf!Perrero írta:Boldog Szülinapot, nov 17 "B"-s szurkoloi torna szigetszentmiklosongrecki írta:Boldog szülinapot Zoli! Mikor lesz már az a torna Pesten, ihatnánk már egyet!? De komolyan!