Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is azt mondtam, de ezen a napon a MU-t nem lehetett megszorítani.Raziel írta:Én csak LG-re leszek kiváncsi nagyon mondta h a Roma megy tovább![]()
Nem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz a Manchester...Idén ők nyerik a BL-t szerintem.Raziel írta:te is azt mondtad h a Roma megy továbbLos Banditos írta:6-0!A Roma jobban jár ha összecsomagol...![]()
szerintem mi tavaly, ien szituációban sem voltunk másképp.. tökéletes játék meghozta az eredményét. jövőre remélem megismétlik eztBodi írta:Hihetetlen a MU,ezt nevezik tökéletes játéknak.
A motiváció hihetetlen,ahogy kijöttek a pályára,letámadtak csak futottak és futottak...De szeretném ezt látni egy Barca meccsen.
A gólok meg még szebbek,nekem a 2. tetszett a legjobban,kellett ugyan hozzá a védő hibája,de ilyen szép egyérintős játékot ritkán látni,mintha előre megrajzolták volna.
Valószínűleg már megvan a továbbjutás,úgyhogy mostmár teljes gőzzel szúrkolás a Valenciának,kár,hogy azt nem láthatom élőben.
Ha te mondodRaziel írta:ennyit értek vele...senkik
De ők legalább bejutottak a legjobb 8-baRaziel írta:4-0 a félidő,csak kapjanak vagy 6ot,nemvaló ilyen csapat a legjobb 8ba de még a legjobb 50be seennyit az istenitett Romarol
Saviola írta:Chelsea meccs eredménye,aki nem akarj látni,ne olvassa:
Valencia 1-0 Chelsea
Ha nem nagy kérés, akkor mostantól úgy írjátok be az eredményt, ahogy SaviGyerekek!Valencia-Chelsea 1-0 Morientes góljával!