Tudjuk, tudjuk...Raziel írta:Én eladnám Ronaldinhot 120milláért simán,a Milannak....
Barça Igazolások 2007-08
- Andris
- Adminisztrátor
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Milito ide akart igazolni, így biztos hajtani fog! Chivu is jó lett volna, csak nem akart annyira ide igazolni! + Chivu nem EU-s, így helyet foglalt volna! Így legjobban alakult az igazolás!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Hát szerintem ennyit nem ért nem azért de Chivuért akkor miért nem adtuk meg amit kért és a játékos fizetését is meglehetett volna úgy csinálni,h akkor kap annyi prémiumot ha mondjuk megnyerjük a Bl-t!De azért nem rossz igazolás de szerintem Chivuval jobban jártunk volna!De nem azért 4 játékos tuti elmegy vagyis nem úgy van???Saviola érte is kapunk 2 milliót jó tudom nem sok Ezqerro Motta és Giuly is megy.
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
noname írta:Végre ez is lezárult.Kész a csapat.Az a 71 millió pedig nem olyan sok egy ekkora csapatnál, főleg h két évig csak az igazolásokra szánt összegek nagyon kis részét költöttük el. Csak gartulálni tudok Laportáéknak. Ennél jobban talán nem is lehettet volna igazolni.Sztem a lehető legjobb játékosokat kaptuk meg a piacról, ezenkívül minaddnyian nálunk szerettek volna játszani és ez nekik csak még több motivációt adhat.Köszönjü Laporta![]()
Főőőleg úgy,hogy velünk szemben a Margit,csak 30 millát szurkolt le egy Pepéért....micsoda pállik!

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
-
- Hírhozó-cikkíró
Egy Csányi Sándor veszett el benned...lionelmessi19 írta:Mond meg nekem, hogy ez hol negatív!
Szerk: Na jó, ne húzzuk![]()
Szóval: A játékosok igazolását egy klubnál, főleg egy olyan gazdaságilag fantasztikusan muzsikáló klubnál, mint mi vagyunk, nem dekintik deficitként. Abszolút bele van kalkulálva a költségvetésbe.
A játékosok igazolása, és eladása csakis szakmai döntések nyomán jön létre, pénzügyilyeg csak határok vannak.
Illene tudni, hogy egy nagy klubnál nem pénzügy alapján küldenek el/vesznek meg játékosokat!

-
- Jugador d'estrella
Hol a Milito topic? 

A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Olllé. Így kell ezt csinálni. Remélem ez most megint lendületet ad a csapatnak, és ismét szárnyalni fogunk!
Lehet, hogy Puyol meg Milito is alacsony, viszont jó a "rugózásuk", magasra bírnak ugrani, és jól is fejelnek! Sztem annyira ez nem nagy probléma.

Lehet, hogy Puyol meg Milito is alacsony, viszont jó a "rugózásuk", magasra bírnak ugrani, és jól is fejelnek! Sztem annyira ez nem nagy probléma.

Grat a vezetésnek kész a jövő évi csapat most már csak azt kell megoldani hogy Ronaldinhot ne adjuk el. A világ LEGJOBB játékosa egyébként még egy hete pont az NSO írta azt hogy Dinhoról letettek a Milannál és Sevára startoltak rá. Naon remélem hogy marad a VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSA A BARCÁBAN
Sziasztok,
Egyetértek Noname-mel sztem is a lehető legjobban költötték el a pénzt Laporta-ék! Remélhrtőleg sikerül eladni is a nélkülözhető játékosokat, de ettől függetlenül szükség volt egy ilyen mértékű invesztícióra!
Bizakodó vagyok a következő szezont illetően.
Forca Barca!!!
Egyetértek Noname-mel sztem is a lehető legjobban költötték el a pénzt Laporta-ék! Remélhrtőleg sikerül eladni is a nélkülözhető játékosokat, de ettől függetlenül szükség volt egy ilyen mértékű invesztícióra!
Bizakodó vagyok a következő szezont illetően.
Forca Barca!!!
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Örülök Militonak, bár vannak kétségeim afelől, hogy a 178 cm-es Puyol és a 176 cm-es Milito kettős nem-e lesz alacsony középső védő kettősnek... 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atesz 2007.07.11. 14:21:47-kor.

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Chivunak nagyon örültem volna, de így se ossz!
Nem lepődnék meg , ha még igazolnánk valakit! Hisz ha eladások sikeresek lesznek, akkor még bármi lehet!
Nem lepődnék meg , ha még igazolnánk valakit! Hisz ha eladások sikeresek lesznek, akkor még bármi lehet!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- noname
- Llegenda del Barça
Végre ez is lezárult.Kész a csapat.Az a 71 millió pedig nem olyan sok egy ekkora csapatnál, főleg h két évig csak az igazolásokra szánt összegek nagyon kis részét költöttük el. Csak gartulálni tudok Laportáéknak. Ennél jobban talán nem is lehettet volna igazolni.Sztem a lehető legjobb játékosokat kaptuk meg a piacról, ezenkívül minaddnyian nálunk szerettek volna játszani és ez nekik csak még több motivációt adhat.Köszönjü Laporta

A Fifa egy szégyen
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hamarosan az lesz a kihívás, hogy ne nyerjük meg a bajnokságot!
Jó lesz a következő bajnokság és BL!

Jó lesz a következő bajnokság és BL!
Aztán remélem, jövőre nem úgy spórolunk, hogy direkt nem nyerünk semmit, hogy a prémiumokat ne kelljen kifizetni a most igazolt játékosokért. 

- Andris
- Adminisztrátor
Mond meg nekem, hogy ez hol negatív!Gauchomester írta:Örülök, nagyon örülök Milito leigazolsának, DE
Most már ha Militot 20 millával számoljuk, akkor 71 MILLIÓ az az összeg, amit igazolásokra költött a klub. Félő, hogy a sok "kis" igazolás, mint pl Giulyé, Mottáé, amik hozzáteszem nagyon lassan haladnak, nem fognak sikeresen zárulni, vagy ha igen, akkor sem hoznak sok pénz t a konyhára, így a klub talán egy NAGY játékos eladásával próbálja mérsékelni ezt a nagy negatyv összeget....![]()
Bár ne legyen igazam
Szerk: Na jó, ne húzzuk

Szóval: A játékosok igazolását egy klubnál, főleg egy olyan gazdaságilag fantasztikusan muzsikáló klubnál, mint mi vagyunk, nem dekintik deficitként. Abszolút bele van kalkulálva a költségvetésbe.
A játékosok igazolása, és eladása csakis szakmai döntések nyomán jön létre, pénzügyilyeg csak határok vannak.
Illene tudni, hogy egy nagy klubnál nem pénzügy alapján küldenek el/vesznek meg játékosokat!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
Hat de azert biztos lesznek meg tavozok. Nehogy mar csak ket jatekos tavozon. En meg vagy harom jatekosra szamitok.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem lesz NAGY játékos eladás! Nem lenne logikus!
-
- Capitá del Barça
Minek kell nekunk Elano Blumer??? Remelem, hogy tentleg csak valami hulye pletyka.