Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudjuk, tudjuk...Raziel írta:Én eladnám Ronaldinhot 120milláért simán,a Milannak....
noname írta:Végre ez is lezárult.Kész a csapat.Az a 71 millió pedig nem olyan sok egy ekkora csapatnál, főleg h két évig csak az igazolásokra szánt összegek nagyon kis részét költöttük el. Csak gartulálni tudok Laportáéknak. Ennél jobban talán nem is lehettet volna igazolni.Sztem a lehető legjobb játékosokat kaptuk meg a piacról, ezenkívül minaddnyian nálunk szerettek volna játszani és ez nekik csak még több motivációt adhat.Köszönjü Laporta![]()
Egy Csányi Sándor veszett el benned...lionelmessi19 írta:Mond meg nekem, hogy ez hol negatív!
Szerk: Na jó, ne húzzuk![]()
Szóval: A játékosok igazolását egy klubnál, főleg egy olyan gazdaságilag fantasztikusan muzsikáló klubnál, mint mi vagyunk, nem dekintik deficitként. Abszolút bele van kalkulálva a költségvetésbe.
A játékosok igazolása, és eladása csakis szakmai döntések nyomán jön létre, pénzügyilyeg csak határok vannak.
Illene tudni, hogy egy nagy klubnál nem pénzügy alapján küldenek el/vesznek meg játékosokat!
Mond meg nekem, hogy ez hol negatív!Gauchomester írta:Örülök, nagyon örülök Milito leigazolsának, DE
Most már ha Militot 20 millával számoljuk, akkor 71 MILLIÓ az az összeg, amit igazolásokra költött a klub. Félő, hogy a sok "kis" igazolás, mint pl Giulyé, Mottáé, amik hozzáteszem nagyon lassan haladnak, nem fognak sikeresen zárulni, vagy ha igen, akkor sem hoznak sok pénz t a konyhára, így a klub talán egy NAGY játékos eladásával próbálja mérsékelni ezt a nagy negatyv összeget....![]()
Bár ne legyen igazam