Nas- írta:En elismerem Xavit es Iniestat. De hidd el nagyon nehez dolguk lesz atjatszani ezt a 2 fazont.
ps: ajanlom ,hogy nezegess egy-ket Real meccset is a jovoben(ha nem bantja a szemed) es ha ninsc rajtad voros/kek szemuveg,meg fogsz lepodni.
Akkor nem lesz nehéz dolguk, ha megint az lesz a taktika, hogy nem áll rá senki Xavira-Inire-Messire(-Ibrára), hanem az egész csapatot fogják megállítani

Oké, ez tudom nem lesz megint, ez Ramos baromsága volt

Amúgy már várom az El Classicot

Ennyi sztárt egy helyen

Nagyon szoros bajnokságra számítok, de ezzel semmi újat nem mondok
Lass vs Touré:
Erről külön topicot kéne nyitni komolyan

Mindegyikünknek a hazai a jobb. Érthető. Én spec nem nézek annyi Real meccset, mint Barcát... Ezért Yaya játékát ismerem jobban, és meg kell mondjam, ez a cselezős meg kitartós dolog hülyeség. Touré nem cselez? Meccsenként 2 embert kerget őrületbe folyamatosan... Attól még, hogy nem viszi végig, hanem passzol, nem cselez rosszabbul. Ha Real játékos lenne, ott lehet többet cselezne, de a Barcában passzolni kell! Az meg, hogy nem kitartó

Egész meccsen robotol, azért nem fut annyit, mert egy fejjel, és 10-15kg-al nagyobb és nehezebb

Így azért nehéz lenne. De így is szerzi a labdákat ezerrel, és osztja is őket rendesen(Valencia ellen Henrynek a gólpassz...). Nekem Touré a jobb, nektek Lass. A hazai játékos mindig a legjobb a szememben(kivéve ilyen Oleguer féléket

).
Amúgymeg, szerintem sok Barcadrukker fog Ral meccset nézni idén. Ilyen sztárparádét szinte vétek lenne kihagyni. De ha igazi focit akarok nézni, amibe beleszerettem, akkor csakis a Barca jöhet szóba!(Egész meccsen irányítanak, rövid és csodás passzok, néhány egyéni villanás... tökéletes a szememben)
na Peace