Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elsőnek nem tudtam, hogy miről van szó, de végül a 200-as IQ-mnak köszönhetően rájöttemozsimiki írta:Game90 & Lio!Szívesen
![]()
![]()
![]()
Hálás köszönetemGame90 írta:20:30 Manchester United FC - AS Roma
22:40 Valencia CF - Chelsea FC (felvételről)
Mindkét meccs a Viasaton.
ÁÁÁÁ, nem Dinamo. Spartak Londonel fuero írta:Ma nagyon szorítok a Valenciának h üsse ki a Dinamo Londontés remélem sokat mutatják majd murinnyó fejét kiesés után
na meg persze ábramovicsét
legyen igazad mind a két meccsbenozsimiki írta:Már várom a ma estét! :
Manchester United-AS Roma (1-2)M.U.-nak szorítok,szerintem nagyon izgalmas körülmények között,de továbbjutnak!
Valencia-Chelsea (1-1)bár Valenciáért sem vagyok oda,de 100x inkább Ők menjenek tovább! Szerintem 1-0 lessz
Chelseanek is nagyon fontos,mert ha nem nyernek....Evilgrim írta:Nagyon nehéz meccse lesz Milanak a Bayern ellen főleg idegenben.. :roll:Szerintem most Valencia le fogja győzni Chelsea-t, mert ugye ez a legfontosabb dolog amiben még versenyben vannak
Aki már idáig eljut a BLbe az már mind esélyes, és azért a Milan, meg Bayern olyan csapatok, h még amikor nem is m1 annyira nekik, akkor sem szabad őket leirni.lionelmessi19 írta: Számomra Ők annyira nem jelentenek most komoly csapatot.
Most kivételesen jól, Én néztem beGame90 írta:Egyébként 63 és 65 volt. Ha az NSO jól írtalionelmessi19 írta:ezt gyorsan összehozták
73, 75. perc ...
Egyébként 63 és 65 volt. Ha az NSO jól írtalionelmessi19 írta:ezt gyorsan összehozták
73, 75. perc ...